Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit ! Wij hebben een eetkamertafel gekocht waarbij het blad op voorraad was en de poot zou men regelen, kwam helemaal goed. 2 dagen voordat we naar Spanje gingen (H... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Terwijl we al hadden besloten om de winkel te verlaten kwamen we een aanbieding tegen bij Profijt. Tessa was heel enthousiast en vertelde ons het eea over deze aanbieding. Toevallig stonden er ook sto... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij wonen 4 hoog met lift. De meeste banken zijn te lang voor de lift. Marienella van de afdeling top select kwam met een geweldig idee om 2 hoek gedeeltes te bestellen en zodoende konden die makk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!

3,6

1 stella

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 2 stelle su 5

Bizar dat een medewerker van het…

Bizar dat een medewerker van het restaurant het mindervalide toilet bezet hield om daar een sigaret te roken
Wc vol sigaretten lucht
Even later bracht deze mw ook nog is onze lunch

26 luglio 2025
Logo di Home Center Wolvega

Risposta di Home Center Wolvega

Dag meneer/mevrouw Willemsen,
We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad in ons restaurant en hebben deze intern besproken. We komen graag met u in contact om dit verder met u te bespreken. Zou u ons een e-mail willen sturen via marketing@homecenter.nl? We hopen snel van u te horen.

Home Center Wolvega

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring met Happy living van…

Slechte ervaring met Happy living van homecenter. In oktober hebben zijn we heel fijn geholpen bij Happy living in homecenter en hebben we een nieuwe salontafel + zithoek gekocht. In januari werden beide geleverd.
Helaas ontstonden er al snel barstjes in de deklaag van de salontafel. Na 5 weken contact opgenomen met happy living. Voordat we antwoord kregen waren we al weer tijden verder. Uiteindelijk kregen we in april het antwoord dat we te laat waren met de melding en dat ze daarom de schuld bij ons neer legden. We waren te ruw omgegaan met de tafel. Om ons tegemoet te komen wilden ze wel de helft van de kosten op zich nemen. Wij zijn niet bereid om nog geld in deze tafel te steken ivm de slechte kwaliteit.

We hebben de tafel nu 4,5 maand in huis en het bovenblad begint op meerdere plekken af te brokkelen.
Al met al een grote miskoop gedaan, en we staan met de rug tegen de muur om dit probleem op te lossen met de leverancier.

2 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring met levering en…

Slechte ervaring met levering en klantenservice
De tafels zijn beschadigd geleverd. Ik heb direct na ontvangst contact opgenomen, zowel telefonisch als via e-mail, maar hier is tot op heden niets mee gedaan. Er is geen oplossing geboden en ik krijg op geen enkele manier een reactie van het bedrijf. Zeer teleurstellend.

8 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

In november 2024 bezochten we de…

In november 2024 bezochten we de beddenafdeling. Hier werden we goed en vriendelijk geholpen door een vrouwelijk verkoopster. Zij nam alle tijd, rustig met uitleg.We kochten o.a. matrassen. Dit was zeker wel 4 sterren waard.
Op 2 januari 2025 werd de bestelling geleverd door een jonge vrijwilliger en nog een man.De betrokkenheid, correctheid, vriendelijkheid waren hierbij ver te zoeken! Ze hadden alleen maar haast. Ze hadden het druk. Het betalen via pinnen wilde niet en voerde ik het op andere manier uit. Dat stond de jonge vrijwilliger niet aan en stond ondertussen te drammen om een handtekening.
Dit hele aflevergebeuren gaf ons een katergevoel! Dit deed voor ons de deur dicht: Nooit meer naar Home Center in Wolvega!!

2 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Home Center bezocht voor eetkamerstoelen.

Home Center bezocht op 5-12 en wederom weer geslaagd, nu voor 6 eetkamerstoelen. Dat komt door hun brede assortiment in allerlei merk- en prijsklassen.
Onze keuze was echt niet te duur en we werden door diverse deskundige medewerk(st)ers vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd en kochten de stoelen bij Harm. Dit fraaie homecenter heeft recent onze complete stoffering door Lippe Wonen opgeleverd en ook bij Keukenboulevard sloten we af met de aankoop bij Superkeukens. Happy met Homecenter.

5 dicembre 2024

Op zoek naar 6 stoelen

Op zoek naar 6 stoelen. Het was een hele strijd maar dankzij verkopers die advies geven waar je mee verder komt zijn wij geslaagd bij inhouse.
Rollend met een stoel van de ene naar de andere afdeling heeft ons tot een goeie keus doen komen

De oude stoelen had ik naar de stort gebracht en daar werd zelfs een oplossing voor aangeboden dmv 2 leenstoelen

Ga zo door met dit positief ingestelde personeel.
Daar kun je op bouwen, naar een nog mooiere toekomst

19 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben ontzettend ontevreden over mijn…

Ik ben ontzettend ontevreden over mijn aankoop bij deze woonwinkel. Ik heb drie artikelen aangeschaft (een salontafel en twee fauteuils) voor een totaalbedrag van €2100. Helaas kwamen de artikelen met gebreken, wat voor deze prijs absoluut onaanvaardbaar is.

Hoewel de salontafel werd hersteld, kregen wij voor de fauteuils enkel een flauw excuus. De winkel beweerde dat de gebreken “bij de bekleding hoorden” en gebruikssporen waren, terwijl de klacht al na twaalf dagen werd gemeld. Hoezo gebruikssporen? Zelfs na mijn verweer dat dit niet mag worden verwacht bij nieuwe stoelen, bleef men stug volhouden.

Deze arrogante houding en slechte service hebben een zeer nare nasmaak achtergelaten. Voor mij is het in ieder geval de laatste keer dat ik deze winkel betreed. Zoek vooral een andere winkel die wél achter zijn producten en klanten staat!

1 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Aflevering in ons appartement op de 2e verdieping was heel klantvriendelijk. Vriendelijke bezorgers. Nog wel een opmerking over levertijd en de werkelijke aflevering. Zat wel 2 weken tussen. Een puntje voor de verkopers.

17 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Slechte zitting van duur bankstel

4 jaar geleden een dure bank gekocht. Deze zakt enorm door, maar doordat wij nu pas klagen doet home centre niks voor ons. Omdat wij geen klagers zijn hebben we nu pas gereageerd. We zijn door de verkoper niet goed voorgelicht. Het schijnt dat we de zittingen vaak op hadden moeten kloppen. Hadden we dat geweten dan hadden we deze dure bank nooit gekocht.

15 marzo 2024

Aankoop tafel

Een mooi groot complex, gezellige afdelingen. Erg vriendelijk personeel, overal waar je ook maar komt. Totaal geen concurrentie strijd. Heerlijk en gezellig restaurant.
Als je in meerdere winkels koopt, je betaald 1x bezorgkosten.
Heel fijn winkelen.

23 dicembre 2023

Home Center

Home Center, utilizo este medio para preguntarle a esta reconocida empresa en nuestro país Colombia, si es ella la que esta haciendo los cobros tan exagerados de los domicilios o son otras personas que estan usando su página web para lucrarse indebidamente a sus espaldas, lo que esta sucediendo es lo siguiente: por cada artículo que se compre en línea, cobran un valor de entre seis, siete y ocho mil pesos, por ejemplo el día de hoy pedí cuatro (4) artículos, el valor del domicilio fue de $25.000(veinticinco mil pesos), me parecio muy costoso y quite un artículo, entonces el valor del domicilio se redujo a $16.500 más o menos, por tres artículos, como podemos apreciar aquí, si yo sigo adicionando artículos el valor del domicilio me va a seguir subiendo, si por cuatro eran $25.000, por ocho son $50.000 y si pido dieciseis es alrededor de cien mil pesos o más el valor del domicilio, lo cual me parece un costo exageradamente excesivo y un abuso, pués cuando se pide un mercado utilizando el servicio en línea, no importan la cantidad de artículos que se pidan, pueden ser veinte, cincuenta, cien, siempre el valor del domicilio es uno solo y esta entre ocho mil y algo más, pero no mucho, porque si cobraran como estan cobrando en Home Center Bogotá, el domicilio saldría más costoso que el mercado, y eso no puede ser posible.
Me gustaría que Home Center revise su sistema de domicilios para que vea que es lo que esta sucediendo y que arregle el problema y si es algún nuevo sistema de cobro de domicilios que establecio que lo quite porque estan abusando del consumidor. Igualmente me gustaría saber en que concluye su investigación al respecto.

Date of experience: October 13, 2023

13 ottobre 2023

We hebben bij Wooncenter Wolvega een hele goede ervaring gehad

We hebben bij Trendhopper eerst een stoel gekocht. Heel plezierig en professioneel geholpen door een verkoopster. Prima ervaring.
Vervolgens bedachten we dat er ook kussens in de stoel en bij de bank moesten komen. We waren nauwelijks aan het zoeken of een verkoopster kwam vragen of ze kon helpen/adviseren. Dat aanbod graag aanvaard en fantastisch geholpen. Goed advies, goed meedenken: kon niet beter!
Daarna zochten we naar een dressoir. Er stond een mooie aanbieding, lees sale te koop. Ook hier weer zeer professioneel geholpen. Er werd meegedacht, tijd gegeven om te beslissen, kortom: geweldig.
Onze conclusie: wat lopen er veel vriendelijke, behulpzame verkopers/ adviseurs rond in Wolvega. Ze proberen je niet iets te verkopen, maar luisteren naar je wensen en adviseren vervolgens.
Wij hebben het al met al als heel plezierig ervaren!
Hans Waalkens

18 agosto 2023

Dekbedhoezen Auping.

Vandaag ben ik teruggegaan met 2 sets dekbedhoezen die pilden en haakjes in het weefsel hadden. De alleraardigste dame vertelde dat de weeftechniek en het wassen hier mogelijk de oorzaak van waren.
Ze stelde ten slotte voor om mijn hoezen in te nemen en ik kreeg 2 mooie nieuwe hoezen.
Wat een super oplossing. Nogmaals dank.

15 agosto 2023

Home Center - Trendhopper

Vandaag ontzettend goed geholpen door Victoria bij Trendhopper. We hadden een hele lijst, maar ze nam echt alle tijd en dacht heel goed en enthousiast mee. Niks was haar teveel en we kregen veel advies over accessoires. Goed geslaagd vandaag en we gingen erg tevreden naar huis!

15 luglio 2023

Helemaal top

Helemaal top. Uitstekend geholpen met advies en aankoop. Bank en ksst onlangs ontvangen, heel tevreden. Personeel in de winkel als bezorgers vriendelijk en behulpzaam.

11 marzo 2023

Adatto meubel

1 februari een meubel besteld. Via een code kan je de bestelling "volgen". Nu 23 mei staat de status nog steeds op "in bestelling". Hadden bij aankoop al twijfels over de verkoopster of ze alles wel in gang had gezet, dus zelf maar na 3 weken de meubelfabriek gebeld. Order was daar idd binnengekomen en lag met leveringsdatum zelfs binnen de afgesproken 12 weken. Dus half april zou er dan toch geleverd kunnen worden. Echter nu 23 mei nog geen meubel. Home Centre communiceert niet, moet er steeds zelf achter aan bellen of mailen. Resultaat is we weten nog steeds niet wanneer er geleverd wordt. Zit nu 15 min in de wacht om ze telefonisch te bereiken. Nu alweer spijt dat we er toch weer ingetuind zijn om een aanbetaling te doen van 500 euro op een meubel van 3500 euro. Ja idd 3500 euro.

1 maggio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più