Fantastisk kundeservice og pene…
Fantastisk kundeservice og pene produkter! Bra leveringstida fikk gratis frakt og varene på 5 dager! Anbefales
Welcome to Home & Garden At Home & Garden, we do what we love - namely offering stylish garden furniture and interiors at good prices. We don't believe in having to raise prices in order to survive, which is why we can give you as a customer high quality products without costing the shirt. We are a small team with a passion for interiors and outdoor life. We started this journey with minimal experience in running an online store, but have learned a lot along the way and strive to improve every single day. We have no intention of competing with the major players on the market. Instead, we want to create our own unique space by offering something that is both personal and genuine. We are looking forward to opening and hope you will be satisfied with our products. Thank you for being a part of this journey with us! Do you have questions or specific requests? Do not hesitate to contact us by e-mail: kundeservice@homeandgarden.no Hope to see you soon! www.homeandgarden.no
Koboltveien, 4629, Kristiansand, Norvegia
Helt topp. Akkurat en slik side har vi manglet. Godt jobbet!!! Stå på
Beste og raske servicen!!! Suverent 🫡🫡🫡👌
Bare fusk og fanteri. Ikke god kvalitet, bare feilvarer og sykt dårlig kundeservice. Styr unna!

Risposta di Homeandgarden
Kjempe god service. Engasjerte folk som er villig til å hjelpe.
Anbefales på det sterkeste!

Risposta di Homeandgarden
Kjapp levert, kvalitets produkter:)
Ingenting å utsette på handle her
10/10⭐️

Risposta di Homeandgarden
God behandling og kjapp leveringstid!
Fantastisk service:)

Kjempe fornøyd
Fikk varene fort og skikkelig kvalitet. Kjempe fornøyd med prisene her kommer jeg til å handle mer