Banner for Saxo Group - Saxo Nederland

Saxo Group - Saxo Nederland Recensioni

TrustScore 3 su 5

Barbara Strozzilaan 310,, 1083 HN Amsterdam, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik wilde informatie over mijn rekening, dit alles is prima opgelost door de medewerkster die ik aan de lijn had. Maar ook in dit informatieve gesprek kwam ik er achter dat ik deze rekening had opgeh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week heb ik problemen ondervonden bij het inloggen als gemachtigde op een rekening van een vriend. Na enkele medewerkers gesproken te hebben alsmede hun leiding gevende zou ik vandaag om 11.3... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een opname gedaan, dus geld naar tegenrekening overmaken, zou één tot drie werkdagen duren. Na drie werkdagen gechat met Saxo omdat de transactie nog steeds op ‘te verwerken’ staat. Steeds zouden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Waiting cue for Dutch language service, so I chose English. I talked with Abhas from a service center near Delhi who was listening well, had good knowledge and solved my problem. I write this review t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di investimenti
  2. Banca d'investimento

Scritti dall'azienda

De kansen op de wereldwijde beleggingsmarkten liggen voor iedereen open. En wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar dromen voor de toekomst waar te maken. Daarom zijn wij erop gericht u te helpen goed te beleggen en te handelen.

What do we offer?

Scritti dall'azienda

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

• Barbara Strozzilaan 310,, 1083, HN Amsterdam, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1354 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vragen worden niet beantwoord gestopt met ETC

Vorige week op 18-9-2025 twee vragen gesteld waarom SAXO gestopt is met ETC's en ETN's met een hefboom lager dan 5. Tweede vraag welke ETC's en ETN's zijn dan nog wel beschikbaar? Na een week zijn deze vragen niet beantwoord. Toen ik de vraag stelde wist klantenservice niet eens dat SAXO gestopt is met de aanbieding van deze producten. Ook hun aanbod in turbo's is minimaal en om onduidelijke redenen bieden ze bepaalde turbo's die verhandeld worden in Paris niet in Nederland aan. Pas op met deze bank ze hebben een hele slechte klantenservice.

Een dag later lijkt het dat je antwoord krijg maar je wordt verder het bos ingestuurd. Want er is mij geen enkele autoriteit die voorschrijft dat deze producten met een hefboom lager dan 5 niet meer beschikbaar mogen zijn voor particulieren. Dat heeft Saxo dus beslist. Tevens is het geen antwoord op de vraag zoals altijd bij Saxo. Waarom zijn deze producten niet meer beschikbaar en welke producten dan wel? Dit is echt het voorbeeld hoe je bij Saxo behandeld wordt; te laat en onvolledig. Het boeit ze gewoon niet. Kijk maar eens op trustpilot altijd problemen met Saxo.

25 settembre 2025

Geachte Heer Van Bentum,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw zorgen. We bieden onze excuses aan voor de vertraging in het beantwoorden van uw vragen. We willen u graag voorzien van de volgende informatie:

Vanaf 25 september 2025 worden bepaalde Exchange Traded Commodities (ETC) en Exchange Traded Notes (ETN) instrumenten geherclassificeerd. Als gevolg hiervan zijn deze producten alleen nog toegankelijk voor professionele beleggers. Particuliere beleggers kunnen geen nieuwe posities meer openen in deze instrumenten, maar behouden wel de mogelijkheid om bestaande posities te sluiten. U wordt dus niet gedwongen om uw huidige posities te sluiten.

Het is belangrijk op te merken dat deze wijziging niet voor alle ETC's en ETN's geldt, maar uitsluitend voor de instrumenten die op de lijst zijn vermeld. Deze wijziging is doorgevoerd om ervoor te zorgen dat ons productaanbod beschikbaar blijft voor het juiste type belegger.

Voor een volledige lijst van de ETC's en ETN's die niet langer beschikbaar zijn voor particuliere beleggers, kunt u ons artikel raadplegen. https://www.help.saxo/hc/nl/articles/29948830107805-Belangrijke-update-van-ons-productaanbod-voor-ETC-s-en-ETN-s

U kunt altijd voor instrumenten die niet op onze platform zichtbaar zijn een aanvraag voor doen. Voor meer informatie: https://www.help.saxo/hc/nl/articles/360001271086-Kunnen-er-fondsen-toegevoegd-worden-aan-het-Saxo-handelsplatform

Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar onze dienstverlening te verbeteren en uw tevredenheid te waarborgen.

Saxo

Rekening bevroren...tsja

tsja, het is klaarblijkelijk erg moeilijk om te reageren en tijd vrij te maken. Mijn zakelijke rekening is al weken bevroren omdat ik zogenaamd te laat zou zijn met het indienen van een jaarrekening (nadat ik meerdere malen ruim van te voren had gemaild en gebeld om te vragen wat er precies nodig was omdat ik dit euvel vorig jaar ook al had meegemaakt en ik het juist wilde voorkomen). Ik vind dit amateuristisch en ik vraag me echt af of Saxo heel graag van zijn trouwe klanten afwil. Misschien krijg ik op deze manier wel een reactie, maar dan wel eentje die meteen de oplossing biedt. MvG, Tom

23 settembre 2025

Beste Tom,

Bedankt voor uw bericht en dat u uw bezorgdheid met ons deelt. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren door de bevriezing van uw zakelijke rekening.

We hebben uw dossier gecontroleerd en zijn momenteel bezig met de verwerking ervan. Onze vertraging bij het reageren en het verwerken van uw documentatie is zeker niet aan onze standaarden.

U kunt erop vertrouwen dat zodra we uw dossier volledig hebben verwerkt, we u per mail op de hoogte stellen. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk te voltooien.

We waarderen uw geduld en hopen uw vertrouwen in onze diensten snel te herstellen.

Waardeloze inschrijvingsprocedure

Waardeloze inschrijving. Nergens kan ik checken wat mijn andere inlognaam zou zijn dan mijn email.

Blijkbaar ook mijn geboortedatum verkeerd ingevuld (erg onwaarschijnlijk), ook nergens te checken bij de aanmelding.

Vervolgens moet ik aanvinken dat ik op de hoogte ben van het VS belastingverdrag. Naast dat ik hiervan geen inhoudelijke kennis heb, wil ik bij voorkeur helemaal niets met dat land te maken hebben.

De chat-functie is bizar slecht.

je kunt niet eens je vragen voor aanmelding naar Saxo mailen. Vandaag is het zondag, morgen wordt ik weer opgeslokt door de waan van dag.

Wat een waardeloze aanmeld procedure. Liever naar degiro.nl of interactivebrokers.

21 settembre 2025

Beste Ivar,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden tijdens de inschrijvingsprocedure.

We hadden graag contact met u opgenomen om uw situatie verder te bespreken en uw vragen te beantwoorden, maar helaas hebben wij geen aanvullende informatie van u ontvangen. Als u ons meer details kunt verstrekken, kunnen we uw inschrijving en het bijbehorende proces beter bekijken om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

We waarderen uw eerlijkheid en willen ervoor zorgen dat u een betere ervaring met ons heeft. Mocht u nog verdere vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Vriendelijke groet,

Valutata 3 stelle su 5

Sterk verhaal maar mannelijk gefocust

Pluspunten: helder, meeslepend, direct toepasbare tips. Verbeterpunt: de focus in beeld en voorbeeldmateriaal lag sterk op mannen. Meer diverse voorbeelden en citaten zouden de presentatie inclusiever en voor vrouwen inspirerender maken. Daarom drie sterren.

17 settembre 2025

Vele duizenden euro's misgelopen

k beleg via Saxo en had rights op Avantium. De client-deadline voor instructies was zondag 21:00. Ik wilde volledig uitoefenen. Door een bankdaglimiet lukte prefunding op zondag niet, maar maandagochtend 01:30 stond mijn rekening volledig gefund.

Om 08:00 belde ik Saxo met het verzoek om een late instruction voor volledige uitoefening. Rond 07:30–07:41 werd echter een market dagorder ingelegd om 2.115 rights als “best effort” te verkopen. Later kreeg ik te horen dat “alles al in één batch bij de custodian was aangemeld” en dat uitoefenen niet meer kon. De verkooporder hing vervolgens uren open vanwege lage liquiditeit op de laatste dag; zonder fill vervallen rights waardeloos.

Wat stoort mij:

Zondag 21:00 als client-deadline bij een retailproduct—praktisch onhandig.

Geen proactieve oplossing toen ik ’s maandags vroeg belde en de rekening gefund was.

Best-effort verkoop werd als default gekozen, terwijl ik expliciet vroeg om volledige uitoefening.

Trage/escalerende communicatie: “we geven het door aan Corporate Actions” zonder duidelijke cut-off of bevestiging.

Wat ik had verwacht: actieve hulp bij een late instruction (zolang de custodian-cut-off dat toelaat), of ten minste duidelijke en tijdige bevestigingen over status, cut-offs en alternatieven. Ik verzoek Saxo om coulance/billijkheid of transparante compensatie voor de rechten die niet konden worden uitgeoefend.

Tip aan beleggers: check ruim vooraf prefunding-eisen en client-deadlines, en houd een cashbuffer aan.

BIj ING was deze cut-off op maandag om 13:00 uur en niet op zondag om 21:00 uur.

15 settembre 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden bij uw transactie en de communicatie rondom de uitoefening van de rechten op Avantium.

Ik had graag vooraf uw situatie gecontroleerd om uw bezwaren direct en effectief met u te kunnen bespreken. Helaas heb ik geen aanvullende informatie van u ontvangen om dit te kunnen doen.

Indien u nog verdere vragen of onduidelijkheden heeft, horen wij dat graag telefonisch van u. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen en naar een passende oplossing te zoeken.

We waarderen uw feedback ten zeerste en zullen deze gebruiken om ons proces en onze communicatie verder te verbeteren.

Saxobank

Valutata 1 stelle su 5

Mijn account is geblokkeerd.

Mijn account is geblokkeerd.
Ik heb alle informatie ingeleverd maar deze is nog in behandeling bij Saxo. Helpdesk kan niets doen. Ik moet gewoon afwachten tot dat Saxo de informatie heeft beoordeeld. Ze vragen door een notaris gewaarmerkte berichten. 3 maanden achter elkaar overzicht van mijn betaal rekening zodat ze kunnen zien dat ik elke maand pensioen ontvang. Belasting aangifte van dit jaar. Dit is volgens hun verplicht in Nederland.

15 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Supergoed geholpen door Rik…

Supergoed geholpen door Rik Twaalfhoven.

Helaas wel erg lange wachttijden

8 settembre 2025

Beste mevrouw Van den Berg,

Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te horen dat u supergoed bent geholpen door Dhr. Twaalfhoven. Onze excuses voor de lange wachttijden die u heeft ervaren. Door bepaalde omstandigheden waren de wachttijden op deze dag inderdaad langer dan normaal. We stellen uw geduld tijdens deze drukte bijzonder op prijs en werken er hard aan om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

We waarderen uw geduld en hulp tijdens deze drukke periode. Mocht u nog vragen of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

SaxoBank

Onacceptabele behandeling door Saxo – rekening zomaar gesloten

Aanvulling op mijn eerdere beoordeling:

Alsof de onderstaand beschreven ervaring met Saxo nog niet slecht genoeg was, had men ook nog de brutale lef om €25 per financieel instrument in rekening te brengen voor de overdracht — terwijl het Saxo zelf was die besloot mijn rekening te sluiten.

Dit is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook volstrekt onredelijk en onprofessioneel.
Een bedrijf dat zijn klanten op eigen initiatief de deur wijst, zou op z’n minst de daarbij horende kosten moeten dragen — niet die kosten nóg eens op de klant afwentelen.

1. Saxo heeft besloten mijn beleggingsrekening te sluiten zonder enige uitleg. Ik kreeg plotseling bericht, zonder voorafgaande waarschuwing, en op mijn verzoek om duidelijkheid werd geantwoord dat men de reden ‘helaas niet kan delen’. Dit is onacceptabele en onprofessionele behandeling van een klant. Ik zal een formele klacht indienen en kan Saxo absoluut niet aanbevelen.

2. Saxo heeft besloten mijn beleggingsrekening te sluiten zonder enige inhoudelijke toelichting. Toen ik om uitleg vroeg, verwees men uitsluitend naar artikel 36.2 van de algemene voorwaarden, waarin staat dat Saxo de relatie op ieder moment eenzijdig mag beëindigen. Met andere woorden: als klant wordt u zomaar aan de kant gezet, zonder reden en zonder respect voor uw vertrouwen. Dit is naar mijn mening uiterst onprofessioneel en klantonvriendelijk. Ik zal een formele klacht indienen en kan Saxo absoluut niet aanbevelen

3 settembre 2025

Geachte heer De Groot,

Wij danken u voor uw waardevolle feedback. Het spijt ons ten zeerste dat uw ervaring met Saxo niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u deze als onbevredigend en onprofessioneel heeft ervaren. Uw zorgen worden door ons uiterst serieus genomen en wij zijn vastbesloten om in al onze klantinteracties de hoogste mate van transparantie en zorgvuldigheid te betrachten.

Zoals wij telefonisch hebben besproken, doen wij onze uiterste best om uw situatie zo spoedig mogelijk te onderzoeken en tot een bevredigende oplossing te komen. Wij waarderen uw geduld en medewerking in dit proces bijzonder en zullen u van verdere updates en verklaringen voorzien zodra deze beschikbaar zijn.

Van zodra wij meer duidelijkheid hebben, nemen wij onmiddellijk contact met u op om de vervolgstappen te bespreken. In de tussentijd staan wij vanzelfsprekend klaar om uw eventuele verdere vragen of bezorgdheden te adresseren.

Wij hopen uw vertrouwen in onze dienstverlening te herstellen en danken u nogmaals voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groeten,

Hande, Saxo Bank

Valutata 5 stelle su 5

Op dit moment ben ik geen klant meer

Op dit moment ben ik geen klant meer, maar werd vriendelijk geholpen door de medewerker, geen moeite was hem teveel om mij van alle gegevens te gaan voorzien.

3 settembre 2025

Geachte Mevrouw van den Bosch,

Hartelijk dank voor uw bericht en de positieve woorden over uw ervaring met onze medewerker, ondanks dat u op dit moment geen klant meer bent. Het is fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat er geen moeite teveel was om u van alle benodigde gegevens te voorzien.

Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat we u op een positieve manier van dienst konden zijn. Mocht u in de toekomst vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Valutata 1 stelle su 5

rekening geblokkeerd en na 3 maanden…

rekening geblokkeerd en na 3 maanden nog steeds geblokkeerd. Klanten service geen idee hoe dit op te lossen is. Iedere keer komt er weer een ander smoes.

23 agosto 2025

Geachte heer Schonbaum,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen over de langdurige blokkering van uw rekening en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Wij begrijpen dat het uitblijven van een oplossing erg vervelend is en bieden onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wij hebben uw dossier bekeken en het onmiddellijk geëscaleerd om een snelle en effectieve oplossing te waarborgen. Ons doel is om uw rekening zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken en te zorgen voor meer transparantie in onze communicatie.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saxobank

Idioot klantonderzoek, vermijd Saxo

Saxo dreigt opeens met het blokkeren van mijn rekening als ik niet snel (geen deadline genoemde) allerlei financiële gegevens aanlever, zonder aanleiding. Echt zo veel dat het lijkt alsof ik een hypotheek aanvraag. Ik wil best meewerken aan klantonderzoeken, dat is wat DNB oplegt, maar dit is totaal buitensporig Saxo!

Beste mensen inmiddels wordt de (on) redelijkheid van klant onderzoek (CDD) het belangrijkste criterium voor je keuze van je bank of beleggingsinstelling
Ik zou op grond hiervan Saxo absoluut vermijden.
Als ik dit zou opvolgen dan ben ik er een uur mee bezig.

22 agosto 2025

Geachte heer/mevrouw AJ,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u zich overweldigd voelt door de omvang van het klantonderzoek dat wij hebben geïnitieerd. Wij begrijpen dat het aanleveren van uitgebreide financiële gegevens tijdrovend kan zijn, en wij willen graag met u samenwerken om de situatie voor u te verhelderen.

Klantonderzoeken zijn een belangrijke verplichting die ons is opgelegd door de toezichthouder, maar onze intentie is om dit proces zo soepel en redelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zouden het waarderen om uw situatie nader te bekijken en te zien hoe wij dit op een voor u acceptabele manier kunnen oplossen.

Indien gewenst, raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en te zorgen voor een passende oplossing.

Valutata 4 stelle su 5

Nieuw bij de Saxobank

Ik ben als nieuweling bij de Saxobank goed geholpen om op de website de informatie te vinden die ik nodig was en bekend te worden met de vele mogelijkheden die de website aan informatie biedt. De telefonisch hulp en de korte wachttijd heeft mij hierbij zeer geholpen

6 agosto 2025

Geachte Mevrouw Ellen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn verheugd te horen dat bij Saxobank goed bent geholpen bij het navigeren op onze website en het ontdekken van de vele informatiebronnen die wij bieden. De telefonische ondersteuning en korte wachttijd zijn ook belangrijke aspecten waar we veel waarde aan hechten, en we zijn blij dat deze uw ervaring hebben ver verbeterd.

Als u verdere vragen heeft of assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 5 stelle su 5

Advies gevraagd over het platform.

Advies gevraagd over het platform.
Goede en deskundige tip gekregen. Kortom de medewerker heeft adekwaat gereageert !

1 agosto 2025

Geachte Heer Laarkamp,

Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn verheugd te horen dat u goede en deskundige tips heeft ontvangen en dat onze medewerker adequaat heeft gereageerd op uw verzoek. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we streven ernaar om altijd de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb al maanden last van koersen die…

Ik heb al maanden last van koersen die worden onderbroken.
Vaak heb ik helemaal geen koerslijsten. Ook op vernieuwen drukken helpt niet. Dit speelt met 5g, met wifi, op meerdere ( Samsung) apparaten, in binnen- en buitenland. Ik heb per chat ( overigens beleefd) contact gehad met Saxo; een onwetende en onwillende nitwit sluit na een paar mededelingen de chat af met aaname dat ze " erop vertrouwen me geholpen te hebben" ( of zoiets).
De oorzaak van het probleem hoeft niet per se bij Saxo te liggen, maar de evidente onwil om een klant van dienst te zijn, is stuitend.

En, Saxo, mocht u reageren; probeer eens wat anders dan die nietszeggende woordenbrij die hier voortdurend langskomt.

29 luglio 2025

Geachte Heer Hubert,

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met betrekking tot de onderbroken koerslijsten. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is en willen dit graag met prioriteit oplossen. Ons team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw situatie nader te bespreken en een passende oplossing te vinden.

We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs.

Rekining langdurig geblokkeerd

Na al jaren rekeninghouder te zijn. Gevraagd om kopie van paspoort aan te leveren, dit gedaan. Vervolgens is de rekening bevroren na bijna een half jaar en meerdere belletjes en mailtjes nog steeds bevroren. Er is geen enkele keer contact opgenomen vanuit SAXO, klantenservice ook niet behulpzaam, kunnen niet meer dan aangeven dat ze het erg vervelend vinden. Hierdoor maanden niet kunnen handelen. Erg zorgwekkend.

Addendum naar aanleiding van reactie Saxo:
Ik heb al meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, ik heb er geen vertrouwen in dat dit nu wel tot actie gaat leiden. Het staat jullie vrij contact met mij op te nemen om tot een oplossing te komen.

25 luglio 2025

Geachte Heer van Meenen,

Dank u voor het delen van uw ervaringen. Het spijt ons te horen dat uw rekening al geruime tijd bevroren is. Wij begrijpen dat dit een zorgwekkende situatie voor u is en willen dit graag met de hoogste prioriteit aanpakken.

Wij verzoeken u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen via ons speciale klantenservice nummer: +32 (0)3 500 52 11 (BE) of +31 020 225 5900 (NL) zodat wij uw kwestie direct kunnen onderzoeken en oplossen. Wij willen u zo snel mogelijk helpen en ervoor zorgen dat uw rekening weer normaal functioneert.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ondervonden. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw ervaring en uw vertrouwen in SAXO. Wij waarderen uw geduld en medewerking.

Valutata 1 stelle su 5

Saxo legt onterecht beperkingen op als…

Saxo legt onterecht beperkingen op als gevolg van wetten die ze zelf zo interpreteren dat het onmogelijk wordt om daaraan te voldoen. ik heb meerdere keren documenten aangeleverd, zonder enige feedback. Vervolgens mag ik voor straf niet meer handelen op saxo. saxo als aandelen politie, klantonvriendelijk en vooral onwettig door niet duidelijk te maken wat er niet klopt. Klacht ingediend bij kifid. Wat een klantonvriendelijkheid pestkoppen zijn dit. Overweeg Saxo niet als platform, duur, klantonvriendelijk, en buitenwettige eisen, die nergens op slaan. Ik ben al klant sinds 1997 en dan gaan ze vragen hoe ik aan mijn vermogen kom….door te handelen in aandelen, of zo iets? Ben aan het overstappen naar 2 anders brokers, zal wel niet makkelijk gaan, met volle tegenwerking van Saxo. De helpdesk kan ook niet helpen en begraaft zich in smoesjes en andere onwetenheid.

21 luglio 2025

Geachte Heer/Mevrouw Cicade,

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaringen met Saxo. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de recente communicatie en maatregelen die zijn getroffen. We nemen dergelijke feedback zeer serieus en willen graag meer inzicht verkrijgen in uw situatie om te begrijpen waar verbeterpunten liggen.

Wij streven ernaar te voldoen aan alle wettelijke vereisten en tegelijkertijd een soepele en transparante dienstverlening te bieden aan onze klanten. Onze interne processen en interpretaties van wettelijke eisen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat wij alle noodzakelijke naleving en zorgvuldigheid betrachten. Indien dit voor verwarring heeft gezorgd, bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wij raden u aan om direct contact op te nemen met onze telefonische klantenservice. Ons team staat klaar om uw kwestie nader te onderzoeken en u te voorzien van de benodigde ondersteuning. Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

België: +32 (0)3 500 52 11
Nederland: +31 020 225 5900
Uw tevredenheid als klant is ontzettend belangrijk voor ons, en wij willen graag samenwerken aan een oplossing. Wij hopen uw vertrouwen in onze dienstverlening te herstellen en zien ernaar uit u verder te helpen.

Valutata 1 stelle su 5

Uiterst onvriendelijke en onprettige…

Uiterst onvriendelijke en onprettige manier van communiceren. Je wordt middels meerdere mails per dag plus sms gemaand om je gegevens bij te werken via het Saxo systeem. Er was niets gewijzigd in mijn bedrijf situatie, maar krijg toch de melding dat ik documentatie moet aanleveren die de wijzigingen bewijzen. Doch wordt niet gemeld wat men wil hebben. Vervolgens 2 dagen later weer een sms in de nacht en 2 mails dat ik gegevens moet bijwerken. Echter, dit heb ik al gedaan en op website wordt dit ook bevestigd. Support afdeling is na 80 minuten wachten op een maandag ochtend, niet bereikbaar Ik ga rekeningen opzeggen.

21 luglio 2025

Geachte heer Zimmerman,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw recente ervaring met onze communicatie en klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat het ontvangen van meerdere meldingen en herinneringen, zeker wanneer uw situatie niet is gewijzigd, verwarrend en frustrerend kan zijn. Uw feedback hierover nemen wij zeer serieus en wij zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Daarnaast bieden wij onze oprechte excuses aan voor de lange wachttijd bij onze supportafdeling. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Om u zo spoedig en gericht mogelijk te kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch of via de chat contact met ons op te nemen en daarbij te vragen naar Hande.
U kunt ook een supportticket aanmaken, zodat wij uw verzoek direct kunnen oppakken en u verder kunnen ondersteunen.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en wij hopen alsnog tot een passende oplossing te komen.

Valutata 2 stelle su 5

Ongelofelijk trage klantenservice

Ongelofelijk trage klantenservice. Ik ben echt al weken aan het wachten op een reactie voor een machtiging op één van mijn rekeningen. Klantenservice reageert ook niet op verscheidene mails die ik gestuurd heb. Verder prima product, maar de service is tot nu toe erg slecht.

18 luglio 2025

Geachte Heer Van Der Peet,

Hartelijk dank voor uw feedback en het onder onze aandacht brengen van uw situatie. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de vertraging die u heeft ervaren bij onze klantenservice. Dit is niet de standaard van dienstverlening die wij voor onze klanten willen bieden.

Wij begrijpen dat het wekenlang wachten op een reactie zeer frustrerend is, vooral wanneer het gaat om belangrijke zaken zoals een machtiging voor uw rekening. We willen dan ook de gelegenheid aangrijpen om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons nogmaals te contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)3 500 52 11 (BE) of +31 020 225 5900 (NL), zodat wij uw aanvraag met prioriteit kunnen behandelen.

Wij danken u voor uw geduld en uw waardering voor ons product. Wij zijn vastbesloten om onze service te verbeteren en uw vertrouwen in ons te herstellen.

Saxo Bank

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più