Hofstad Events Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Geweldige workshop gehad van CoCo, de mannen waren zeer professioneel en erg gezellig! Daarna hebben we een aansluitend diner gehad waarbij de bediening echt helemaal top was! Er werd voor alles gezor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het was leuk om met elkaar op een speelse manier bezig te zijn. De spelbegeleider deed het op een hele prettige manier.

Valutata 4 stelle su 5

Kijk je kan natuurlijk uren zelf een personeelsuitje bedenken en plannen, maar wat veel relaxter is dat er dit soort bedrijven zijn die dit met alle liefde voor jou willen invullen! Jij geeft... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di gestione di eventi
  2. Organizzatore di eventi

Scritti dall'azienda

Bij Hofstad Events is inspiratie en originaliteit vanzelfsprekend! Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel groepsuitje in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hofstad Events Support

Scritti dall'azienda

Waar staan wij voor?
Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

87 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super dag gehad via Hofstad Events

We hebben een leuk team uitje gehad, waarbij we door het drukke centrum van Den Haag liepen.
We hebben niet veel van de omgeving mee gekregen, want we waren veel te druk met de portofoon om overvallen te bespreken en onze smartphone om te bepalen waar we stonden en of er politie in de buurt was.
We waren bloedfanatiek tijdens het spel. De uitleg was goed, de smartphone deed het werk en het spel vloog voorbij al duurde het anderhalf uur.
We voelden ons even echte criminelen en overlegden over overvallen en bazoeka's via de portofoons en midden tussen het winkelend publiek. Het is echt een aanrader!

4 dicembre 2012

Etiquette diner

We hebben laatst met ons team een unieke avond beleefd via Hofstad Events.

We hebben genoten van een heerlijk 3-gangen diner in combinatie met een Etiquette Workshop, echt een aanrader!

De workshop begeleider is een butler met jarenlange ervaring en begeleidt dit op een fantastische manier.

We hadden in het begin totaal geen idee wat we voor activiteit wilden gaan doen, maar zijn hierin super geadviseerd.

Het was echt een succes!

31 ottobre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend gaaf en spannend!!!

Wij hebben met 14 meiden het Monopoly City Game gedaan ter gelegeheid van een vrijgezellenfeest. Je wordt opgedeeld in 2 teams en de competitie begint! Het is een spel met heel veel spanning en sensatie. We vonden het echt leuk om eens anders door de stad Den Haag te lopen al hoewel je zo opgaat in het spel dat je toch weinig echt ziet van de stad! De tijd vliegt voorbij en het blijft spannend tot de laatste minuut! Dit is zeker een aanrader!!

31 ottobre 2012
Valutata 4 stelle su 5

Voor een teamuitje een goede interactieve manier om men uit zijn comfortzone te trekken.

Gezellig, goed begeleid.
Lol met z'n allen.
Uitdaging, zeker als je geen ervaring hebt met toneelspelen en scripten.
Je moet scherp zijn omdat je alleen de tekst ziet van diegene die voor jou spreekt. En dan moet je tevens de verhaallijn in de gaten houden om tot de oplossing van de moord te komen.

Je moet het niet ieder jaar doen. Maar het Israël echt heel leuk om te doen.

29 ottobre 2012

Walking dinner in Den Haag

We hebben een zeer geslaagd Walking Dinner gedaan via Hofstad Events. We hebben heerlijk gegeten en tussen de gangen door een leuke en interessante tour gehad door het centrum van Den Haag. Wat ons betreft was het een perfecte combinatie tussen informatieve en vermakelijke aspecten!

26 ottobre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Absoluut voor herhaling vatbaar!

We hebben onlangs een Crazy 88! en diner geboekt via Hofstad Events en het was een zeer geslaagde dag. Leuke opdrachten en gezellige spelbegeleiders. Daarna heerlijk met zijn allen gedineerd, kortom een geslaagd teamuitje!

26 ottobre 2012

Erg tevreden!

Ik Hou van Holland diner
Super fijne samenwerking! Personeel van Hofstad vriendelijk en meedenkend.
De spelbegeleider was erg enthousiast, we hebben erg genoten!

25 ottobre 2012
Valutata 4 stelle su 5

Crazy 88 een echte aanrader!

Beste hofstadevents,

Het uitje was top we hebben erg genoten van de activiteit crazy 88.
We zouden dit aan iedereen aanraden. Bedankt!

Groetjes de meiden van het vrijgezellenfeest

4 ottobre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Met de juiste tips en adviezen een tot in de puntjes verzorgd teamuitje gehad, met zelfs een 'veel plezier sms' een uur voor aanvang!

Goede adviezen en tips bij het boeken van het (team)uitje. 1 persoon die zich bezighoud met de boeking waardoor je niet steeds te maken hebt met verschillende personen. Een uur voor tijd een 'veel plezier sms' met telefoonnummer voor het geval dat. Leuke acteur tijdens de moordlunch. hij speelde goed in op wat er gebeurde en wist precies de juiste personen bij de karakters ze zetten. Na afloop contact over hoe het is verlopen en of alles naar wens is geweest. Top!

26 settembre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Professionele begeleiding en opvolging.

Via de website zijn wij in contact gekomen met Hofstad Events. Vanaf de eerste tot en met de laatste vraag zijn wij goed en tijdig geinformeerd, via één contactpersoon.

Het programma van onze feestdag werd geheel aangepast op onze wensen. De lokatie, inclusief personeel was flexibel, schoon en ruim van opzet. Het eten werd zeer goed geoordeeld (op één gerecht na). De entertainment werd op een leuke en vlotte manier gebracht. Onze medewerkers werden aangemoedigd om mee te doen wat de sfeer ten goede kwam.

Het is zeker een optie om volgend jaar weer in zee te gaan met Hofstad Events.

11 settembre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend klantgericht en goed georganiseerd!

Ik geef graag een 5 sterren beoordeling gezien het uitje echt heel enthousiasmerend, gezellig en leuk was maar ook omdat de service tot in de puntjes geregeld was. Ik had een vrijgezellenfeestje georganiseerd met het Ik hou van Holland spel en dat moet natuurlijk sfeervol en leuk zijn, dat was geen punt via Hofstad. Dit uitje was echt een aanrader!
Nogmaals bedankt!

7 settembre 2012

Helemaal leuk!

Zondag zijn met we met de hele familie een dagje uit geweest naar Den Haag! Alles was goed geregeld! We hadden een rondleiding in den haag van onze gids Lya! Een intelligente vrouw die op een enthousiaste manier het een en ander over de diverse gebouwen en beelden in de stad iets vertelde. Onze tussenstop bij winebar Taste van een culinair hoogstandje! We werden heerlijk ontvangen met een glas wijn! De fietsen waren ook top! En zeker voor de ouderen onders ons goed te gebruiken! Het was een hele leuk dag !

4 settembre 2012
Valutata 5 stelle su 5

Volop spanning en plezier bij levend monopoly

de organisatie van het monopoly city game was zeer goed, duidelijke instructie voor het spel en ook tijdens het spel was de spelleiding telefonisch beschikbaar. Het spel nodigt uit voor competitie, leuk is om te zien hoe de concurrenten spelen.
Overigens zeer goede lunch bij cafe blossom ( biologische lunch)

31 agosto 2012

prima georganiseerd

Leuke avond gehad in Den Haag en zelfs als ex-Hagenaar nog wat geleerd. Prima combinatie van eten, drinken en net even iets anders.
Alles goed geregeld zoals van te voren besproken.

16 agosto 2012
Valutata 5 stelle su 5

Crazy 88 helemaal crazy!!

Het event Crazy88 dat ik geboekt had bij Hofstad Events was boven verwachting. Erg leuke/gekke opdrachten waardoor wij (de dames van het vrijgezellenfeest) een super leuke middag gehad hebben. Ook de spelbegeleider heeft het erg leuk gedaan en er was een leuke klik.
Voorafgaand kreeg ik een afmelding. Dit 3 weken voor de dag gemeld bij Hofstad Events en kreeg voor die persoon binnen 5 dagen mijn geld terug. Hier was ik ook erg blij mee!!
Kortom...een topdag supergoed georganiseerd door Hofstad Events.

15 agosto 2012
Valutata 5 stelle su 5

Hele gezellige, perfecte vrijgezellendag gehad voor mijn zus en haar vriend, was top!!

Afgelopen zaterdag hebben wij tijdens een vrijgezellendag van mijn zus en haar vriend het spel de jongens tegen de meisjes gespeeld. Het was fantastisch, iedereen had die middag een grote glimlach op zijn/ haar gezicht, het was top! Leuke gezellige ceremoniemeester, de vrouwen die natuurlijk gewonnen hadden. Dank jullie wel!

gr Viola

14 agosto 2012
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più