Familiedag in Maarssenveen
Zowel de communicatie als de spelleiding was top.
We hebben een hele leuke middag gehad. Voor herhaling vatbaar.
Prinsenstad Events is het professionele evenementenbureau wanneer jullie op zoek zijn naar een leuk dagje in Delft. Zoeken jullie een spectaculair themafeest, een gezellige quiz, een leuk stadsspel of een uniek bedrijfsfeest? Wij organiseren voor u de leukste groepsuitjes, meest originele tours en groepsuitjes op maat. Wij kennen Delft op ons duimpje, dus bij ons kunt u terecht voor een origineel dagje Delft. Delft beschikt over een knus stadshart en hiermee wordt de perfecte sfeer gecreëerd voor uw gewenste arrangement. Feestelijk, naar uw wensen, creatief en verrassend. Bij Prinsenstad Events zorgen wij voor een uitje dat iedereen nog lang bij zal blijven.

Postbus 3174, 2601 DD, Delft, Paesi Bassi
Zowel de communicatie als de spelleiding was top.
We hebben een hele leuke middag gehad. Voor herhaling vatbaar.
In zijn geheel een leuke dag. Alleen het avondeten was redelijk.
De afspraak die werd gemaakt is tot in de puntjes verzorgd. Voor jong en oud een hele leuke beleving.
Een leuke, gezellige pubquiz in een leuke omgeving. Enthousiaste quizmaster die de setting goed wist te lezen en daar goed op kon inspelen.