Interaktiv, bra pedagogik, inkluderande, såg till att all fick känna sig delaktiga utan att bli utpekade även om en förbättringspunkt fanns på tex. scenario. Jättekul med scenarion! Jag älskar dom och... Leggi di più
Mycket bra och givande genomgång av S-HLR Tydlig och informativ genomgång Kompetent och trygg instruktör Förmedlade att det viktigaste är att vi tränar, ingav lugn och inspiration. Inte nedvärder... Leggi di più
Rami är pedagogisk och en utmärkt lärare. Möjligtvis bör fortbildningen vara lite längre än en timme.
Scritti dall'azienda
Vi är ambulanspersonal som utbildar inom alla områden i första hjälpen och HLR. Vi säljer även hjärtstartare och första hjälpen produkter. Säg Ja till att rädda liv!!
Vasagatan 112, 11120, Stockholm , Svezia
- 0842051166
- hlr@hlraddning.se
- hlraddning.se
Värt varenda krona!
Rami var otroligt kunnig och pedagogisk! Allt förklarades superbra i en trygg miljö. ”Testa på själv scenarierna” var guldvärda! Det var så lärorikt och inspirerande. Man insåg vilken skatt HRL kunskap är och man önskar att det var obligatoriskt för ALLA att kunna den!
Det var verkligen superbra
Det var verkligen superbra! Inget negativt
Tydligt och bra att beskriva…
Tydligt och bra att beskriva situationen.
Mycket bra information och bra…
Mycket bra information och bra demonstrerad HLR
Bra utbildning
Väldigt tydlig och professionell.
Väldigt bra och tydligt förklarat
Väldigt bra och tydligt förklarat. Mycket lärorikt, trots att man hade bra koll innan.
Duktig föreläsare väldigt givande…
Duktig föreläsare väldigt givande information
HLR-utbildning
Pedagogisk genomgång och tydliga instruktioner. Lärorik utbildning.
Tydligt och extremt nödvändigt att få…
Tydligt och extremt nödvändigt att få lära sig detta!
Tydlighet
Det var en mycket tydlig genomgång. Lätt att ta i mot instruktionerna och jättebra att vi fick prova på mycket.
Bra pedagogiskt genomfört
Bra pedagogiskt genomfört. Man kände hur verkligheten kom nära inpå.
Detta är något jag rekommendera alla!
Känns tryggt med uppdatering om vad en…
Känns tryggt med uppdatering om vad en ska göra i en akut situation. Önskar att alla fick genomgå en HLR-utbildning. Det var riktigt bra!
Så bra!
Föreläsaren var väldigt pedagogisk, lugn och kunnig. Lärde mig otroligt mycket. Rekommenderas verkligen!
Otroligt bra instruktör tydligt och…
Otroligt bra instruktör tydligt och trevligt!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.