Hjertegaver Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Dette var anden gang, at jeg handlede på jeres hjemmeside og er endnu engang fuldt ud tilfreds med jeres udvalg og med modtagelsen af bestilte varer. Selv modtageren af 2 af de t-shirts som jeg havd... Leggi di più

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Leggi di più

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Leggi di più

Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di hobbistica

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering og flotte figurer

Hurtig levering og flotte figurer - ville dog ønske at hver af de 2 forskellige varer, jeg havde købt, var kommet i hver deres æske, hvis det er gaver til to forskellige personer :)

13 marzo 2024

Risposta di Hjertegaver

Tak for roserne og ikke mindst stjernerne. Jeg kan godt forstå dit ønske om separate kasser - det kunne vi sagtens have gjort. Vi var ikke bekendt med at det var tale om 2 individuelle gaver - idet der ikke fremgik noget fra bestilling omkring samme - beklager hvis vi har misforstået noget her. Hvis du har mulighed en anden gang anfører dette i bemærkningsfeltet, skal vi bestemt pakke gaverne som ønsket.

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse. Synes det er lidt ærgeligt at i har taget den “hvide ramme” ud som egentlig høre sig med. Men kunne forstå vis e-mail korospondance at i fremtidig vil lade dem sende med ved afsendelser. Ville bare ønske jeg havde haft min med - hvis det kunne have gjort den lukkede mere til/tæt i rammen. Men super flot ramme/billede. Jeg synes de er enorm flotte og jeg glæder mig til at kan overraske min datter med denne fine ramme til sin konfirmation den 28 april. :)

2 marzo 2024

Risposta di Hjertegaver

Tak for de flotte ord. Som du skriver sender vi passe partout rammen med fremadrettet ved vores pengegave displays - netop for at lukningen af rammen bliver mere optimal. Tak for at du gjorde os opmærksom på samme. Jeg håber at du med et stykke ekstra karton har haft held til at gøre det samme.
Meget glad for at høre at du er tilfreds med billedet og takker for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling . Produkter svarer til beskrivelsen og størrelse passer .

13 marzo 2024

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for anmeldelsen - glad for at høre at bestillingen svarer til forventninger.

Seriøst firma

Bestilling levede op til mine forventninger, tryg og sikker handel.

9 marzo 2024

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for de flotte ord. Dejligt at vi har kunnet levere din bestilling iht. dine forventninger.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Super service og gode produkter

Købte et par fine mindesmykker. De var klar samme dag.
Havde valgt at jeg ville hente selv, men blev ringet op og spurgt om det ikke var lidt langt for mig at køre.
Nu var jeg i området senere den uge så ikke et problem, men sikke en service. :-)
Kan absolut anbefales, meget tilfreds.

28 febbraio 2024

Risposta di Hjertegaver

Af hjertet tak for de flotte ord - de varmer. Tak for at du tog dig tid til at skrive omkring din oplevelse - det betyder meget for os.

Hurtig service

Hurtig service og flot kvalitet 👍👍

8 febbraio 2024

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt at få en bekræftelse på at vi har levet op til forventningerne.

God service

Flot produkt og god service

14 gennaio 2024

Risposta di Hjertegaver

Tak for roserne og anmeldelsen - dejligt at vide at produktet levede op til forventningerne.

Nemt og hurtig levering.

Nemt, overskueligt og hurtig levering.

Skulle bruge 2 t-shirt med skrift, der var god forklaring til hvordan man skulle skrive det i bestillingen, så man ikke var i tvivl. Var lidt sent ude, så var spændt på om det kunne nås inden jul.
Men det kom overraskende hurtigt.

18 dicembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for de flotte ord - godt at høre at vores beskrivelse var til at forstå. Og hurtig levering er hvad vi gerne vil være kendt for :)

De bedste julehilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Nem og hurtig levering til et…

Nem og hurtig levering til et udleveringssted nær min adresse.

8 dicembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tak for den fine anmeldelse - godt at høre at købsoplevelsen var i orden.
De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Simpel og fin hjemmeside med mange…

Simpel og fin hjemmeside med mange muligheder, gode katagorier der er let at finde rundt. Hurtig levering

28 novembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord - rigtig glad for at få denne tilbagemelding, Tak for at du tog dig tid til at skrive et par ord omkring din oplevelse.

God en professionel service

God en professionel service.
Kan anbefales.

25 novembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne. Dejligt at vide at vores service er i orden og at du har været tilfreds med dit køb hos os.

Godt sted at handle

Godt sted at handle. Fine ting

15 novembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tak for den fine anmeldelse - glad for at få disse ord med på vejen.

Handler her igen.

Hurtig ekspedition samt levering. Flotte varer til fornuftig pris

8 novembre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for de flotte ord og ikke mindst stjernerne :)
Glad for at du har været tilfreds med din bestilling hos os, og vil glæde os til at betjene dig en anden go' gang i webshoppen.

Rigtig god service

Rigtig god service.
De havde fået lavet en fejl og sendt for lidt af bestillingen, men da jeg ringede blev de lavet, pakket og afsendt samme dag.

17 ottobre 2023

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for stjernerne trods at du fik din bestilling i 2 omgange :) - glad for at du gjorde os opmærksom på det, så at vi kunne korrigere fejlen.