Hjernerystelsesfyssen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Mit forløb har været yderst givende, og jeg kan varmt anbefale Joachim. Han er både meget forstående, nærværende og omhyggelig. Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at han brænder for at hjælpe mennesk... Leggi di più

Jeg fik en moderat hjernerystelse hvoraf jeg var betydeligt generet af svimmelhed, hovedpine, søvn gener og koncentrationsbesvær. Jeg forsøgte selv i første omgang at trappe op på arbejde, men... Leggi di più

Min kæreste og jeg er virkelig glade for den hjælp og vejledning, vi fik. Min kæreste havde fået en hjernerystelse, og vi var meget usikre på, hvad vi skulle gøre, og hvordan han bedst kunne komm... Leggi di più

Meget god oplevelse hos Morten Carl. Jeg følte mig mødt og set og taget seriøst, hvilket desværre ikke er en selvfølge, når man opsøger hjælp med senfølger efter hjernerystelse. Morten er super analy... Leggi di più

1. Fisioterapista

Landsdækkende evidensbaseret virksomhed med speciale i Hjernerystelse. Telefonisk rådgivning, booking af bisidder, kurser, foredrag og klinik i Valby og Odense.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Min Aller største anbefaling

Min Aller største anbefaling

Jeg har fået telefonisk rådgivning i snart 7 måneder og har netop afsluttet mit forløb.
At gå fra hvile 3-4 gange i døgnet, hvor jeg i de vågne timer, kun kunne lave sudoku og samle legosæt, til nu at kunne gå på arbejde og deltage i sociale arrangementer - der var jeg ikke nået til uden støtte, råd og vejledning fra hjernerystelsesfyssen. De lærte mig, at turde presse mig selv (til grænsen, og nogle gange ud over grænsen), med 100% opbakning og tryghed i, at jeg ikke ville blive mere syg af at mærke symptomer.
Mottoet var “du skal ud og have det godt” og jeg fik det godt ved, kort varigt, at have det dårligt, vel vidende at det jeg gjorde og udsatte mit selv for, virkede i processen i at blive rask.
Så tak for jer!

2 maggio 2025

Der er håb😊Man får desværre ikke ret…

Der er håb😊Man får desværre ikke ret meget hjælp til en hjernerystelse i vores sundhedsvæsen. Men Hjernerystelsesfyssen kan give dig præcis den hjælp du har brug for!!! Med viden, erfaring og empati hjælper de dig igennem , så man kommer ud på den anden side. Min bedste anbefaling herfra❤️

11 marzo 2025

Efter min hjernerystelse har jeg…

Efter min hjernerystelse har jeg modtaget konsultation af Jonas hos hjernerystelsesfyssen. Gennem tilpasset træningsprogram har jeg genoptaget mine fysiske aktiviteter og mit arbejde, og jeg er blevet bedre til at accepterer og håndtere de senfølger som min hjernerystelse har medført. Uden dette behandlingsforløb var jeg aldrig nået hertil.

4 ottobre 2024

Kompetent, evidens baseret grundig personlig vejledning pr. Telefon

Jeg fik en lille hjernerystelse første i januar, og blev provokeret af min læge, der sagde, " gå hjem og tage nogle hovedpinepiller." Og vent til det går over. Jeg fandt Hjernerystelsesfyssen på hjernerystelsesforeningen hjemmeside, da jeg havde brug for en konkret person som kunne vejlede mig bedst muligt.
Da jeg bor i Jylland og hjerneryselsfyssen er på Sjælland var det naturligt at bruge konsultationer over telefonen, hvilket har været helt fantastisk. Alene det at have en livline, som kender ens symptomer.

28 gennaio 2025

Jeg har gået ved Hjernerystelsefyssen…

Jeg har gået ved Hjernerystelsefyssen ved Morten siden sommer 2024 pga. Senfølger efter min hjernerystelse i februar 2023. Da jeg startet forløb arbejdet jeg kun på halvtid og deltog ikke i sociale arrangementer. I dag 2 år efter min hjernerystelse er jeg på fuldtid og jeg har fundet en balance med hvordan jeg arbejder på de sidste senfølger. Jeg kan 100% anbefale folk at startet et forløb ved Morten, det har virkelig været med til at jeg er kommet på fuldtid på arbejdet og har fjernet en del senfølger og gjort andre senfølger så de er til at live med i hverdagen. :-) så kæmpe tak for hjælpen, og glæder mig til vores videre forløb de næste måneder så jeg kommer helt i mål

24 febbraio 2025