Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförs... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INT... Leggi di più

1. Agenzia di media e marketing
  2. Servizi di informazione
  3. Servizio di marketing su internet
  4. Agenzia di marketing
  5. Agenzia di marketing online
  6. Agenzia di social media

Scritti dall'azienda

Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.

1,3

1 stella

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

"10000 tyska bögar"

Hittas hjälp är en cirkel bara går runt. På en site där affärsiden är att tillhandahålla kontaktuppgifter finns inga kontaktuppgifter, bara en kass chatt. Påminner om Hassansketchen "10000 tyska bögar".

11 settembre 2025

Risposta di Hitta.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt svårigheter med att komma i kontakt med oss. Vi tar till oss av dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra tillgängligheten och servicen. Vår kundservice finns här för att bemöta dig på ett trevligt och professionellt sätt – du är alltid välkommen att kontakta oss via email eller telefon.

Hälsningar, Teamet på Hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Håller inte alls vad de lovar

Tyvärr har väl detta blivit någon form av scam. Trist!

Säljaren lovade mig att jag kunde säga upp mellan betalningsperioderna i mitt avtal, så jag kunde testa det.

Kundservice meddelar mig senare att det står tydligt i mitt avtal att så inte är fallet :)

Läs avtal innan ni signerar. Det finns tyvärr fullt legitima företag och förtroendeingivande säljare som arbetar med att bedra småföretag. Skäms.

3 settembre 2025

Risposta di Hitta.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration och beklagar att du inte upplever att informationen du fick vid försäljningen stämde överens med avtalsvillkoren. Det är självklart inte vår avsikt att någon kund ska känna sig lurad eller missnöjd.

Vi håller helt med om att informationen vid signering alltid måste vara tydlig och stämma överens med det som står i avtalet. Din feedback är därför mycket värdefull för oss och vi tar den på största allvar i vårt arbete med att bli tydligare och mer transparenta i all kommunikation.

Vi vill gärna titta närmare på ditt specifika ärende för atts e om det är något som har missats vid din senaste kontakt som du skriver. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi gå igenom det tillsammans.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar och tackar för att du tagit dig tid att uppmärksamma oss på detta.

Allt gott, Teamet från hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Helt värdelöst att annonsera där

Helt värdelöst att annonsera där, de drar 2000kr varje månad och vi kan inte bli av med avtalet. Försökt få hjälp att förbättra men de bryr sig inte alls så länge du tecknat avtal. Innan dess är de jätte intresserade bara för att sälja och få in dig i fällan. Stor varning!

27 agosto 2025

Hej Kent.
Vi beklagar verkligen att du upplever det så här. Det är absolut inte vår avsikt att någon av våra kunder ska känna sig fast i något som inte fungerar eller att vi inte lyssnar när man ber om hjälp.

Vi vill gärna förstå mer om just ditt ärende så att vi kan reda ut situationen och se hur vi kan förbättra både din upplevelse och resultatet av din annonsering. Om du hör av dig till vår kundservice på https://hitta.dixa.help/sv/category/857d84 så följer vi gärna upp ditt avtal och ser över möjliga lösningar tillsammans med dig.

Vi tar till oss av din feedback och kommer att använda den för att se över hur vi kan bli tydligare och mer stöttande både innan och efter att ett avtal tecknas.

Bluff företag

Bluff företag , de låter dig skriva under innan du granskar avtalet

27 agosto 2025

Hej Mumtaz.
Vi beklagar att du upplever det på det här sättet. Vi vill understryka att vi aldrig har för avsikt att någon ska känna sig vilseledd eller osäker kring ett avtal. Alla våra avtal ska alltid gås igenom i sin helhet innan de undertecknas och vi strävar efter full transparens i dialogen med våra kunder.

Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna förstå mer om din upplevelse. Om du kontaktar oss på https://hitta.dixa.help/sv/category/857d84 följer vi gärna upp ditt ärende och ser till att du får den hjälp och tydlighet du behöver.

Varning för Företagare: Tjänsten Orsakade SEO-Skada, Kundservice Uteblev

Som företrädare för ett svenskt B2B-företag vill jag dela med mig av en allvarlig varning gällande Hitta.se:s företagstjänster. Vår erfarenhet har inte bara varit en besvikelse, den har aktivt skadat vår digitala närvaro och resulterat i en fullständigt misslyckad kundrelation.

Kärnan i Problemet: Aktivt Skadlig SEO
Efter att ha tecknat avtal upptäckte vi att Hitta.se, utan vårt samtycke, hade genererat ett stort antal (268 stycken) irrelevanta och lågkvalitativa bakåtlänkar till vår webbplats. För alla som arbetar med digital marknadsföring är det uppenbart att en sådan länkprofil är direkt skadlig och försämrar synligheten på Google, vilket var precis vad som hände. Vi betalade för en tjänst som aktivt motarbetade vårt eget SEO-arbete.

Obefintlig och Ovillig Kundservice
När vi upptäckte skadan sa vi omedelbart upp avtalet skriftligen via e-post i början av augusti 2025 och krävde att länkarna skulle tas bort. Svaret från Hitta.se var att avvisa vår skriftliga uppsägning och istället hänvisa oss till begränsade telefontider, ett oacceptabelt krav i en professionell B2B-relation.

Trots upprepade, formella påtryckningar från vår sida med hänvisning till Avtalslagen, har Hitta.se helt ignorerat våra krav på att ta bort det skadliga materialet och återbetala avgiften. Våra tidsfrister har passerats utan någon som helst åtgärd eller meningsfull kommunikation från deras sida.

Sammanfattning och Rekommendation
Resultatet är att vi har betalat för en tjänst som aktivt har försämrat vår ranking, och nu tvingas vi lägga tid och resurser på att städa upp den digitala skadan samt vidta juridiska åtgärder.

Jag kan därför absolut inte rekommendera Hitta.se till andra företag. Risken för SEO-skada i kombination med en kundservice som inte tar ansvar gör dem till en ohållbar och riskabel partner.

Signatur:
En besviken företagskund
VARNING: Fullständig dokumentation av Hitta.se:s oprofessionella metoder

UPPDATERING EFTER FÖRETAGETS SVAR:

Hitta.se har svarat på min recension med en teknisk bortförklaring om rel="sponsored". Låt mig vara helt transparent och visa exakt hur vilseledande detta svar är, baserat på vår faktiska korrespondens med dem.

Fakta i målet:

7 augusti: Vi säger skriftligen upp vårt avtal med omedelbar verkan på grund av att deras tjänst skadat vår Google-synlighet.

8 augusti: Hitta.se vägrar att acceptera vår lagligt giltiga uppsägning och kräver att vi ringer på starkt begränsade telefontider – en förhalningstaktik.

8 augusti (svar): Vi svarar med ett formellt mejl där vi hänvisar till Avtalslagen och förklarar att de begår ett väsentligt avtalsbrott.

11 augusti: Efter att ha ignorerats skickar vi ett nytt kravmejl. Vi bifogar konkreta bevis: en lista från Google Search Console (den fil jag bifogat här) som visar att Hitta.se, utan vårt samtycke, har skapat 268 skadliga och irrelevanta backlinks till vår företagsdomän från sidor som "äldreomsorg agnesberg", "apotek göteborg" och liknande.

Sanningen bakom deras svar:

Hitta.se:s påstående om rel="sponsored" är en ren dimridå. Problemet är inte en kodsnutt – problemet är att de aktivt har saboterat vår SEO-struktur med hundratals länkar vi aldrig bett om eller godkänt. När vi konfronterade dem med odiskutabla bevis valde de att fullständigt ignorera dem.

Deras svar här på Trustpilot är inte ett försök att lösa ett problem. Det är ett försök att rädda sitt eget anseende genom att lura andra läsare med tekniskt nonsens, samtidigt som de i den direkta dialogen med oss vägrar att ta ansvar eller åtgärda den skada de orsakat.

Slutsats till andra företagare:
Låt vår dokumenterade upplevelse vara er vägledning. Detta företag ignorerar svensk lag, vägrar hantera skriftliga uppsägningar, och värst av allt – de kan aktivt skada er digitala närvaro och sedan vägra att städa upp efter sig. Anlita dem på egen risk.

24 agosto 2025

Risposta di Hitta.se

Vi beklagar verkligen att du har upplevt situationen på det här sättet. Vi tar bemötandet i vår kundservice på största allvar och arbetar kontinuerligt för att hålla en hög kvalitet, snabba svar och en god kundkontakt. Din feedback hjälper oss i det arbetet.

När det gäller SEO vill vi förtydliga att alla betalda länkar som skapas via våra företagstjänster alltid markeras som sponsrade genom koden rel="sponsored". Det innebär att Google inte räknar dessa länkar när de utvärderar ranking, vilket säkerställer att varken våra kunders eget SEO-arbete eller Googles riktlinjer påverkas negativt.

För mer detaljerade frågor kopplat till hur våra annonser och länkar fungerar är du varmt välkommen att ta kontakt med våra experter, som gärna förklarar mer ingående hur detta hänger ihop med den annonsering ni har köpt på Hitta.se.

Hälsningar, teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

kollega och jag startade 2 nya bolag…

kollega och jag startade 2 nya bolag och ska likvidera gamla bolaget så snart vi kan.
säljare i telefon tjatade hela våren att jag skulle teckna nytt avtal och dom sa att min kollega överlåtits det gamla avtalet. nu börjar dom skicka påminnelser på det gamla företaget också. hmmm. säljare påstridiga och ljuger. nu vägrar dom att ta bort gamla avtalet och fakturan för att jag inte har bevis. fy faan för sådana företag. ska jag komma ihåg

20 agosto 2025

Risposta di Hitta.se

Hej, tack för att du delar din upplevelse.
Vi beklagar verkligen att du upplevt situationen som pressande och otydlig. Det är självklart inte vår avsikt att du som kund ska känna dig vilseledd eller uppleva att du inte får rätt hjälp när det gäller avtal och fakturor.

Vi vill gärna reda ut detta och se över både det gamla och det nya avtalet, så att det blir rätt för dig och din kollega. Om du kontaktar vår kundservice med organisationsnummer och relevant information kan vi titta på ärendet direkt och försöka hitta en lösning.

Din feedback är viktig för oss – vi tar till oss av kritiken för att bli tydligare och mer lyhörda framåt. Vi hoppas att vi kommer i kontakt, hälsningar Teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Anlita absolut inte det hemska företaget

En opålitligt företag, anlita inte detta företag.

19 agosto 2025

Risposta di Hitta.se

Tack för att du delar din upplevelse, även om vi blir väldigt ledsna att läsa att du uppfattat oss så här. Vi strävar alltid efter att vara pålitliga och professionella, så vi vill verkligen förstå vad som gjort att du känner tvärtom.

Kan du berätta lite mer om vad som hände eller på vilket sätt du upplevde oss som opålitliga? Det hjälper oss att förstå bättre och – framför allt – att förbättra oss. Hör gärna av dig till vår kundservice så ska vi se över ditt ärende.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag / Teamet på Hitta.se 💙

Köp inte deras tomtrapport

Köp inte deras tomtrapport! Fullständigt värdelös tjänst som inte anger tomtgränsenr! Ag upplever detta som rent bedrägeri!

15 agosto 2025

Hej Fredrik.

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att vår tomtrapport inte motsvarade dina förväntningar. Informationen i rapporterna kommer från en extern leverantör och bygger på officiella registeruppgifter.

Om det finns något specifikt i rapporten som du upplever inte har fungerat eller varit missvisande tar vi tacksamt emot din feedback. Det hjälper oss i dialogen med vår leverantör och i vårt arbete med att förbättra tjänsten.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på https://hitta.dixa.help/sv/category/96132d, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar teamet från Hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Betala för en tjänst trots att man är avliden

Hade kontakt med Hitta.se i början av året med anledning av att min pappa avled i januari. Vi fick faktura en vecka efter dödsfallet, vilken de inte kunde ta bort ett eller justera då pappa, enligt Hitta.se, hade avtal med dem till oktober månad.
Att behöva betala för en tjänst som inte kan utnyttjas då man avlidit 🙃

24 gennaio 2025

Hej Emely.

Vi vill först och främst beklaga sorgen efter din pappa. Vi förstår att det känns både tungt och orimligt att hantera fakturor i en sådan situation, och vi är ledsna över att det har upplevts som ett extra besvär i en redan svår tid.

Avtal som tecknas är juridiskt bindande mellan företaget (juridisk person) och hitta.se, vilket innebär att det fortsätter gälla även vid förändringar som vi inte kan påverka. Vi är dock måna om att alltid bemöta anhöriga på ett respektfullt och stöttande sätt och hjälper gärna till med att reda ut ärendet på bästa möjliga sätt.

Kontakta gärna vår kundservice på https://hitta.dixa.help/sv/category/857d84 så kan vi tillsammans gå igenom situationen och se hur vi kan underlätta för dig.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag / Teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Helt värdelöst / går ej att ta BORT…

Helt värdelöst / går ej att ta BORT sina uppgifter som är fel.

15 agosto 2025

Hej Marko.

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplever det som svårt att få felaktiga uppgifter borttagna. Självklart ska du kunna få fel rättade eller borttagna, och vi vill gärna hjälpa dig med det direkt.

Vänligen kontakta vår kundservice på https://hitta.dixa.help/sv, så kan vi säkerställa att uppgifterna justeras eller tas bort på rätt sätt och du får en bekräftelse när ärendet är klart.

Vi uppskattar att du påtalar detta och tar med oss din feedback för att göra det enklare framöver.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag / teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Varför kan kan man inte säg upp avtalet…

Varför kan kan man inte säga upp avtalet direkt. Värdelöst att man ska betala ett helt år när de kan stänga av tjänsten med ett klick. BLUFFÖRETAG!!

7 agosto 2025

Risposta di Hitta.se

Hej! Vi beklagar att du känner dig missnöjd. Självklart har du som kund alltid möjlighet att säga upp ditt avtal. För att säkerställa att uppsägningen hanteras korrekt behöver du kontakta vår kundservice via telefon, så hjälper vi dig vidare och skickar en bekräftelse.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när villkoren inte upplevs som tydliga, och vi tar till oss av din feedback för att förbättra vår kommunikation framåt. har du frågor står all info i avtal och orderbekräftelse samt alltid tillgängliga villkor på hemsidan, https://www.hitta.se/villkor/allmanna-villkor

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med ditt ärende. 😊

Allt gott, teamet på hitta.se 💙

De lovar mycket men det är bara bluff

De lovar mycket men det är bara bluff
Sa upp mitt avtal efter 10 dagar och då skall jag betala i ett år Till något som är helt värdelöst Kommer aldrig att annonsera mer hos dem

Har pratat med dem Fick ingen hjälp Det var en väldigt dålig säljare som jag var i kontakt med första gången Lova mycket som inte var sant

9 giugno 2025

Hej Leif.

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känner dig missnöjd och upplever att våra tjänster inte motsvarade dina förväntningar. Det är absolut inte vår avsikt att någon kund ska känna sig vilseledd.

Vi vill gärna reda ut det som har hänt kring uppsägningen av ditt avtal och förklara villkoren tydligare. Hör gärna av dig till vår kundservice på via mejl eller telefon: https://hitta.dixa.help/sv/article/abdfb4 så kan vi tillsammans gå igenom ditt ärende och se vad vi kan göra för att förbättra situationen.

Vi tar till oss av din feedback och kommer att använda den i vårt fortsatta arbete för att bli tydligare och bättre framåt.

Allt gott, teamet på Hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Skojeriföretag lovar en hel del men…

Skojeriföretag lovar en hel del men håller absolut inte det dom lovar, om någon ifrån hitta.se ringer lägg bara på luren för dom lovar mer än dom håller, kommer aldrig mera i mitt liv handla av detta företag. Avråder alla ifrån Hitta.se

4 giugno 2025

Hej Joakim.

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi är verkligen ledsna att höra att du haft en negativ upplevelse med oss – det är absolut inte den känslan vi vill att någon av våra kunder ska lämnas med. Vi vill självklart förstå vad som har hänt och se om vi kan reda ut det.

Därför skulle vi gärna vilja komma i kontakt med dig för att få veta mer om vad som inte levde upp till dina förväntningar. Du får gärna mejla oss på https://hitta.dixa.help/sv/category/857d84 eller ringa vår kundservice, så ser vi till att någon ansvarig återkopplar till dig så snart som möjligt.

Tack igen för din återkoppling – vi tar det på stort allvar. Allt gott, Teamet på Hitta.se 💙

Bluffare

Bluffare. Hjälper inte ett dugg att ha abonnemang hos den och fortsätter fakturera efter uppsägningstid gått ut. Extremt svåra att få tag på.

29 luglio 2025

Risposta di Hitta.se

Hej och tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att du upplevt frustration kring ditt abonnemang hos oss. Det är naturligtvis inte den känslan vi vill att våra kunder ska ha.

Vi bekräftar alltid uppsägningar muntligen via telefon samt en bekräftelse på mejlen för att säkerställa att allt hanteras korrekt och att inga missförstånd uppstår. Om vi inte lyckats nå dig trots försök är det möjligt att en bekräftelse dröjt – och vi ber i så fall om ursäkt för det.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och reda ut vad som hänt i just ditt ärende. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt formulär https://hitta.dixa.help/sv/category/beff1f, så ser vi till att följa upp detta skyndsamt.

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – den hjälper oss att bli bättre.
Ha en fortsatt fin dag, önskar Teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Varning – undvik detta företag!

Var vaksamma när deras säljare ringer – lägg på direkt. Vi upplever dem som mycket oseriösa. De skickade fakturor som vi aldrig kommit överens om. Vi hade en överenskommelse om en årskostnad på 6 000 kr, men trots detta dök det upp en administrativ avgift på 1 600 kr var tredje månad. Detta var aldrig något som kommunicerades eller godkändes av oss. Vi vill varna andra för att gå på deras vilseledande information.

10 luglio 2025

Hej Samer.

Tack för din återkoppling.

Vi vill klargöra att vi inte har någon administrationsavgift på 1 600 kr. Vår standardiserade administrationsavgift ligger på en standardnivå som är giltoigt att ta ut för att täcka administration, som fakturahantering och kundservice, vilket också framgår av våra avtalsvillkor. 😊

Vi tar dina synpunkter på största allvar och har därför inlett en intern utredning för att förstå varifrån denna uppgift kommer och om det finns något underlag där detta belopp kan ha redovisats felaktigt. Vi inväntar just nu ditt underlag.

Vi strävar alltid efter tydlig och korrekt kommunikation med våra kunder, och beklagar om du upplever att så inte varit fallet i detta ärende.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag / Teamet på hitta.se 💙

Bortkastade reklam pengar

Köpte reklamplats för mitt företag på hitta.se med ett sökord inom ett geografiskt område. En säljare från hitta.se ska ta bort mig från sidan efter att avtalet löper ut, och tycker att jag har så bra statistik (?) så jag borde uppgradera genom att köpa ett år till och dessutom en banner som ska "garantera" att jag syns på plats mellan 2-3 för mer pengar. Men idag istället för att synas på plats 9 där jag borde varit, så ligger jag på plats 19 och dessutom inom fel kategori som inte matchar mitt bolag. I min egen statistik ser jag inte att jag har någon trafik från hitta.se....varpå säljaren säger att det beror på att jag ligger så långt nere. Under tiden vi har ett samtal så dyker en annan banner upp högst på sidan inom kategorin jag ska ligga på, och den bannern är inte ens relevant. Någon annan kund har m.a.o blivit lurade att köpa annonsplats och syns på ett ställe som inte alls är relevant för dem. Nä, hur "billigt" det än låter att marknadsföra sig på hitta.se så känns det oseriöst och bortkastade reklam pengar....

2 luglio 2025

Uppdatering 8/7-2025
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vi är ledsna att samtalet med vår representant upplevdes som frustrerande och att du inte fick tydliga svar på dina frågor. Det är självklart inte den upplevelsen vi vill att någon ska ha efter kontakt med oss.

Vi tar det här vidare internt för att säkerställa att liknande situationer hanteras på ett bättre och mer respektfullt sätt framöver. Det är viktigt för oss att alla som har kontakt med oss känner sig lyssnade på och bemötta med respekt.

När vi tittar på det aktuella kontot kan vi se att det finns en aktiv företagsprofil kopplad till ett visst sökord, men inte till det specifika området som nämns i i ditt mejl. Det är något vi kommer att se över – vår ambition är alltid att våra kunders synlighet ska spegla verksamheten på ett korrekt sätt.

Vi kan också bekräfta att tjänsten redan är uppsagd och avslutas automatiskt på det angivna datumet, utan någon förlängning.

Tack igen för din återkoppling – den hjälper oss att bli bättre. Vi hör av oss om det skulle behövas ytterligare information.

____________________________________________________

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att du känner dig missnöjd med din annonsering hos oss. Vi vill självklart undersöka detta närmare för att förstå vad som hänt och om något blivit fel i placering, kategorisering eller statistik.

För att kunna utreda situationen ordentligt och komma i kontakt med dig, har vi skickat en förfrågan om dina kontaktuppgifter via Trustpilot. Vi vore tacksamma om du vill återkomma där så att vi kan ta detta vidare tillsammans.

Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig trygg och få ut det värde du förväntar dig av våra tjänster – vi hoppas få möjlighet att rätta till detta.

Valutata 1 stelle su 5

Ett riktigt dåligt företag som går över…

Ett riktigt dåligt företag som går över lik för att tjäna pengar. Går heller inte att ringa någon form av kundtjänst.

17 giugno 2025

Hej Daniel.

Tack för att du har tagit dig tid att lämna feedback, även om vi såklart är ledsna att höra att du har haft en negativ upplevelse.

Vi vill gärna förstå vad som hänt och hur vi kan göra bättre. Att våra kunder upplever att vi är tillgängliga och agerar trevligt är grundläggande för oss, så om du vill dela mer information är du varmt välkommen att svara på vår förfrågan, alternativ mejla vår support https://hitta.dixa.help/sv

Vi tar dina synpunkter på största allvar och hoppas kunna återvinna ditt förtroende.

Valutata 1 stelle su 5

Hitta.se hittar ingeting längre.

Hitta.se hittar ingeting längre.. dom suger…förut kunde man Hitta dom okända (försäljare)nr som ringer o terroriserar en..nu hittar dom inte sin Rxx..även om den stod framför en…även sej själv..du hittar inte dej själv..ens…allt är skyddat nr…skulle ge i betyg 0 av 5 om det fanns…

13 giugno 2025

Risposta di Hitta.se

Hej! Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när tjänsten inte motsvarar dina förväntningar. På Hitta.se har vi genom åren anpassat vår söktjänst i takt med förändrade regler kring integritet och dataskydd. Det innebär bland annat att vissa telefonnummer – särskilt de som är skyddade eller inte längre är offentligt tillgängliga – inte längre visas i våra sökresultat. Det är en förändring som påverkat hela branschen, inte bara oss.

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår tjänst och tar din feedback på stort allvar. Om du har specifika exempel eller önskemål om hur vi kan göra upplevelsen bättre, tar vi gärna emot dem via vår kundsupport: https://hitta.dixa.help/sv

Klent Hitta och Eniro

Sökmotorer publicerar gamla uppgifter för ni har kvar gamla uppgifter på sajten. Hade ni gjort uppdateringar enligt folkbokföring eller låtit sökmotorer veta att sidor med gamla uppgifter inte längre går att hitta så hade sökmotorer slutat promota fel. För läge sen har vi begärt borttagning av våra uppgifter från Hitta och Eniro. Är det inte suspekt att ni istället vilseleder med gamla uppgifter och refererar till andra personer som bor på våran gamla adress? Samtidigt bryter ni rätten att bli borttagen från sajten. Varför skulle vi höra av oss med samma uppgifter igen? Ni fick epost med bilder men struntat i att svara som om ni drar ekonomisk nytta av att ha kvar specifik adress relaterad till specifika personer. Tror ni att era chefer blir imponerade av att i tingsrätten blir utpekade som skadestånd ansvariga för att Hitta och Eniro underordnade tillsammans på exakt samma sätt vilseleder kränker trakasserar och missbrukar folk personuppgifter i egna privata syften. Och nej, vi är inte frustrerade, ni bör vara frustrerade om ni inte vet vad ni bör göra.

1 gennaio 2025

Risposta di Hitta.se

Tack för att du delar din feedback.

Vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse med vår tjänst. Vi vill förtydliga att det går att ta bort sina uppgifter från Hitta.se antingen genom att:

Logga in på Hitta.se med BankID och själv begära borttagning under inställningar.

Kontakta vår kundtjänst via https://hitta.dixa.help/sv/article/401b86 med de uppgifter du vill få borttagna.

Vi följer gällande dataskyddsförordning (GDPR) och hanterar alla begäranden om borttagning skyndsamt. Däremot kan det ta viss tid innan ändringar även slår igenom i externa sökmotorer som Google, vilket ligger utanför vår kontroll.

När det gäller uppdateringar från folkbokföringen, så är det korrekt att vi hämtar information från skatteverket, men endast inom de ramar vi har rätt till enligt lag. Om en adress är gammal eller felaktigt kopplad till en person, är det viktigt att meddela oss, så vi kan korrigera eller ta bort den.

Vi ber om ursäkt om tidigare kontakt inte har följts upp på ett tillfredsställande sätt – det är absolut inte vår avsikt att ignorera några ärenden. Skicka gärna din förfrågan igen med referens till tidigare kontakt, så ser vi till att den får prioritet.

Tack igen för att du uppmärksammar detta – vi tar det på största allvar.

Teamet på Hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Största idiot bolaget som blåser kunder…

Största idiot bolaget som blåser kunder men deras abonemang och avtal.

4 giugno 2025

Risposta di Hitta.se

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, även om vi såklart är ledsna att höra att du känner så här.

Vi tar alla synpunkter på stort allvar, särskilt när det gäller upplevelsen av våra abonnemang och avtal. Vår ambition är alltid att vara så tydliga som möjligt med villkor, priser och hur våra tjänster fungerar. Om du upplever att något inte stämt eller om du känner dig felaktigt behandlad, vill vi gärna titta närmare på det.

Vi vore tacksamma om du vill kontakta vår kundtjänst så vi kan få mer information och försöka lösa situationen: https://hitta.dixa.help/sv/article/bfbc01. Vi skickar även efter en förfrågan på dina uppgifter för att komma i kontakt.

Tack igen för att du hörde av dig – din feedback hjälper oss att bli bättre.

Vänliga hälsningar, Teamet på HItta.se 💙

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più