Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Leggi di più
Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Leggi di più
Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INT... Leggi di più
- Agenzia di media e marketing
- Servizi di informazione
- Servizio di marketing su internet
- Agenzia di marketing
- Agenzia di marketing online
- Agenzia di social media
Scritti dall'azienda
Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.
Svezia
- hitta.se
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
"10000 tyska bögar"
Hittas hjälp är en cirkel bara går runt. På en site där affärsiden är att tillhandahålla kontaktuppgifter finns inga kontaktuppgifter, bara en kass chatt. Påminner om Hassansketchen "10000 tyska bögar".

Risposta di Hitta.se
Håller inte alls vad de lovar
Tyvärr har väl detta blivit någon form av scam. Trist!
Säljaren lovade mig att jag kunde säga upp mellan betalningsperioderna i mitt avtal, så jag kunde testa det.
Kundservice meddelar mig senare att det står tydligt i mitt avtal att så inte är fallet :)
Läs avtal innan ni signerar. Det finns tyvärr fullt legitima företag och förtroendeingivande säljare som arbetar med att bedra småföretag. Skäms.

Risposta di Hitta.se
Helt värdelöst att annonsera där
Helt värdelöst att annonsera där, de drar 2000kr varje månad och vi kan inte bli av med avtalet. Försökt få hjälp att förbättra men de bryr sig inte alls så länge du tecknat avtal. Innan dess är de jätte intresserade bara för att sälja och få in dig i fällan. Stor varning!

Bluff företag
Bluff företag , de låter dig skriva under innan du granskar avtalet

Varning för Företagare: Tjänsten Orsakade SEO-Skada, Kundservice Uteblev
Som företrädare för ett svenskt B2B-företag vill jag dela med mig av en allvarlig varning gällande Hitta.se:s företagstjänster. Vår erfarenhet har inte bara varit en besvikelse, den har aktivt skadat vår digitala närvaro och resulterat i en fullständigt misslyckad kundrelation.
Kärnan i Problemet: Aktivt Skadlig SEO
Efter att ha tecknat avtal upptäckte vi att Hitta.se, utan vårt samtycke, hade genererat ett stort antal (268 stycken) irrelevanta och lågkvalitativa bakåtlänkar till vår webbplats. För alla som arbetar med digital marknadsföring är det uppenbart att en sådan länkprofil är direkt skadlig och försämrar synligheten på Google, vilket var precis vad som hände. Vi betalade för en tjänst som aktivt motarbetade vårt eget SEO-arbete.
Obefintlig och Ovillig Kundservice
När vi upptäckte skadan sa vi omedelbart upp avtalet skriftligen via e-post i början av augusti 2025 och krävde att länkarna skulle tas bort. Svaret från Hitta.se var att avvisa vår skriftliga uppsägning och istället hänvisa oss till begränsade telefontider, ett oacceptabelt krav i en professionell B2B-relation.
Trots upprepade, formella påtryckningar från vår sida med hänvisning till Avtalslagen, har Hitta.se helt ignorerat våra krav på att ta bort det skadliga materialet och återbetala avgiften. Våra tidsfrister har passerats utan någon som helst åtgärd eller meningsfull kommunikation från deras sida.
Sammanfattning och Rekommendation
Resultatet är att vi har betalat för en tjänst som aktivt har försämrat vår ranking, och nu tvingas vi lägga tid och resurser på att städa upp den digitala skadan samt vidta juridiska åtgärder.
Jag kan därför absolut inte rekommendera Hitta.se till andra företag. Risken för SEO-skada i kombination med en kundservice som inte tar ansvar gör dem till en ohållbar och riskabel partner.
Signatur:
En besviken företagskund
VARNING: Fullständig dokumentation av Hitta.se:s oprofessionella metoder
UPPDATERING EFTER FÖRETAGETS SVAR:
Hitta.se har svarat på min recension med en teknisk bortförklaring om rel="sponsored". Låt mig vara helt transparent och visa exakt hur vilseledande detta svar är, baserat på vår faktiska korrespondens med dem.
Fakta i målet:
7 augusti: Vi säger skriftligen upp vårt avtal med omedelbar verkan på grund av att deras tjänst skadat vår Google-synlighet.
8 augusti: Hitta.se vägrar att acceptera vår lagligt giltiga uppsägning och kräver att vi ringer på starkt begränsade telefontider – en förhalningstaktik.
8 augusti (svar): Vi svarar med ett formellt mejl där vi hänvisar till Avtalslagen och förklarar att de begår ett väsentligt avtalsbrott.
11 augusti: Efter att ha ignorerats skickar vi ett nytt kravmejl. Vi bifogar konkreta bevis: en lista från Google Search Console (den fil jag bifogat här) som visar att Hitta.se, utan vårt samtycke, har skapat 268 skadliga och irrelevanta backlinks till vår företagsdomän från sidor som "äldreomsorg agnesberg", "apotek göteborg" och liknande.
Sanningen bakom deras svar:
Hitta.se:s påstående om rel="sponsored" är en ren dimridå. Problemet är inte en kodsnutt – problemet är att de aktivt har saboterat vår SEO-struktur med hundratals länkar vi aldrig bett om eller godkänt. När vi konfronterade dem med odiskutabla bevis valde de att fullständigt ignorera dem.
Deras svar här på Trustpilot är inte ett försök att lösa ett problem. Det är ett försök att rädda sitt eget anseende genom att lura andra läsare med tekniskt nonsens, samtidigt som de i den direkta dialogen med oss vägrar att ta ansvar eller åtgärda den skada de orsakat.
Slutsats till andra företagare:
Låt vår dokumenterade upplevelse vara er vägledning. Detta företag ignorerar svensk lag, vägrar hantera skriftliga uppsägningar, och värst av allt – de kan aktivt skada er digitala närvaro och sedan vägra att städa upp efter sig. Anlita dem på egen risk.

Risposta di Hitta.se
kollega och jag startade 2 nya bolag…
kollega och jag startade 2 nya bolag och ska likvidera gamla bolaget så snart vi kan.
säljare i telefon tjatade hela våren att jag skulle teckna nytt avtal och dom sa att min kollega överlåtits det gamla avtalet. nu börjar dom skicka påminnelser på det gamla företaget också. hmmm. säljare påstridiga och ljuger. nu vägrar dom att ta bort gamla avtalet och fakturan för att jag inte har bevis. fy faan för sådana företag. ska jag komma ihåg

Risposta di Hitta.se
Anlita absolut inte det hemska företaget
En opålitligt företag, anlita inte detta företag.

Köp inte deras tomtrapport
Köp inte deras tomtrapport! Fullständigt värdelös tjänst som inte anger tomtgränsenr! Ag upplever detta som rent bedrägeri!

Risposta di Hitta.se
Betala för en tjänst trots att man är avliden
Hade kontakt med Hitta.se i början av året med anledning av att min pappa avled i januari. Vi fick faktura en vecka efter dödsfallet, vilken de inte kunde ta bort ett eller justera då pappa, enligt Hitta.se, hade avtal med dem till oktober månad.
Att behöva betala för en tjänst som inte kan utnyttjas då man avlidit 🙃

Risposta di Hitta.se
Helt värdelöst / går ej att ta BORT…
Helt värdelöst / går ej att ta BORT sina uppgifter som är fel.

Risposta di Hitta.se
Varför kan kan man inte säg upp avtalet…
Varför kan kan man inte säga upp avtalet direkt. Värdelöst att man ska betala ett helt år när de kan stänga av tjänsten med ett klick. BLUFFÖRETAG!!

De lovar mycket men det är bara bluff
De lovar mycket men det är bara bluff
Sa upp mitt avtal efter 10 dagar och då skall jag betala i ett år Till något som är helt värdelöst Kommer aldrig att annonsera mer hos dem
Har pratat med dem Fick ingen hjälp Det var en väldigt dålig säljare som jag var i kontakt med första gången Lova mycket som inte var sant

Risposta di Hitta.se
Skojeriföretag lovar en hel del men…
Skojeriföretag lovar en hel del men håller absolut inte det dom lovar, om någon ifrån hitta.se ringer lägg bara på luren för dom lovar mer än dom håller, kommer aldrig mera i mitt liv handla av detta företag. Avråder alla ifrån Hitta.se

Bluffare
Bluffare. Hjälper inte ett dugg att ha abonnemang hos den och fortsätter fakturera efter uppsägningstid gått ut. Extremt svåra att få tag på.

Risposta di Hitta.se
Varning – undvik detta företag!
Var vaksamma när deras säljare ringer – lägg på direkt. Vi upplever dem som mycket oseriösa. De skickade fakturor som vi aldrig kommit överens om. Vi hade en överenskommelse om en årskostnad på 6 000 kr, men trots detta dök det upp en administrativ avgift på 1 600 kr var tredje månad. Detta var aldrig något som kommunicerades eller godkändes av oss. Vi vill varna andra för att gå på deras vilseledande information.

Bortkastade reklam pengar
Köpte reklamplats för mitt företag på hitta.se med ett sökord inom ett geografiskt område. En säljare från hitta.se ska ta bort mig från sidan efter att avtalet löper ut, och tycker att jag har så bra statistik (?) så jag borde uppgradera genom att köpa ett år till och dessutom en banner som ska "garantera" att jag syns på plats mellan 2-3 för mer pengar. Men idag istället för att synas på plats 9 där jag borde varit, så ligger jag på plats 19 och dessutom inom fel kategori som inte matchar mitt bolag. I min egen statistik ser jag inte att jag har någon trafik från hitta.se....varpå säljaren säger att det beror på att jag ligger så långt nere. Under tiden vi har ett samtal så dyker en annan banner upp högst på sidan inom kategorin jag ska ligga på, och den bannern är inte ens relevant. Någon annan kund har m.a.o blivit lurade att köpa annonsplats och syns på ett ställe som inte alls är relevant för dem. Nä, hur "billigt" det än låter att marknadsföra sig på hitta.se så känns det oseriöst och bortkastade reklam pengar....

Risposta di Hitta.se
Ett riktigt dåligt företag som går över…
Ett riktigt dåligt företag som går över lik för att tjäna pengar. Går heller inte att ringa någon form av kundtjänst.

Risposta di Hitta.se
Hitta.se hittar ingeting längre.
Hitta.se hittar ingeting längre.. dom suger…förut kunde man Hitta dom okända (försäljare)nr som ringer o terroriserar en..nu hittar dom inte sin Rxx..även om den stod framför en…även sej själv..du hittar inte dej själv..ens…allt är skyddat nr…skulle ge i betyg 0 av 5 om det fanns…

Klent Hitta och Eniro
Sökmotorer publicerar gamla uppgifter för ni har kvar gamla uppgifter på sajten. Hade ni gjort uppdateringar enligt folkbokföring eller låtit sökmotorer veta att sidor med gamla uppgifter inte längre går att hitta så hade sökmotorer slutat promota fel. För läge sen har vi begärt borttagning av våra uppgifter från Hitta och Eniro. Är det inte suspekt att ni istället vilseleder med gamla uppgifter och refererar till andra personer som bor på våran gamla adress? Samtidigt bryter ni rätten att bli borttagen från sajten. Varför skulle vi höra av oss med samma uppgifter igen? Ni fick epost med bilder men struntat i att svara som om ni drar ekonomisk nytta av att ha kvar specifik adress relaterad till specifika personer. Tror ni att era chefer blir imponerade av att i tingsrätten blir utpekade som skadestånd ansvariga för att Hitta och Eniro underordnade tillsammans på exakt samma sätt vilseleder kränker trakasserar och missbrukar folk personuppgifter i egna privata syften. Och nej, vi är inte frustrerade, ni bör vara frustrerade om ni inte vet vad ni bör göra.

Risposta di Hitta.se
Största idiot bolaget som blåser kunder…
Största idiot bolaget som blåser kunder men deras abonemang och avtal.

Risposta di Hitta.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.