Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Leggi di più
Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Leggi di più
Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INT... Leggi di più
- Agenzia di media e marketing
- Servizi di informazione
- Servizio di marketing su internet
- Agenzia di marketing
- Agenzia di marketing online
- Agenzia di social media
Scritti dall'azienda
Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.
Svezia
- hitta.se
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Varning
Vill suga ur varje krona som går av dig som kund utan skrupler eller moral. Tänk dig noga för innan du tecknar avtal med det här "företaget".
Scamföretag...
Precis som många tidigare har påpekat är detta inget annat än ett scamföretag som försöker låsa in kunder och binda upp dem på avtal som aldrig ingåtts. Jag tecknade ett årsavtal som jag sa upp innan avtalsperiodens slut. I avtalet framgår ingenting kring uppsägningstider och trots att jag sa upp avtalet innan avtalsperiodens slut så hävdar de att mitt avtal har förnyats och att det framgår av det ursprungliga avtalet vilket inte är med sanningen överensstämmande.
Jag noterade dessutom vid kontakt med kundtjänst att de hade lagt till text i det ursprungliga avtalet som inte fanns där vid avtalets ingående. De hävdar därtill att de skickat ut en orderbekräftelse där villkoren framgår vilket inte heller är korrekt. Jag uppmanar andra som har blivit utsatta för samma behandling att bestrida fakturorna och stå på sig eftersom detta verkar vara ett återkommande affärsupplägg av detta scamföretag. Jag kan inte förstå att man inte vill ha kunder som anlitar en på grund av att man har en bra produkt eller erbjuder en bra tjänst. Istället verkar hela deras affärsmodell bygga på difusa villkor och oetiska affärsmetoder.
Dålig hundservice
Dålig hundservice. Istället för att kolla och uppdatera i deras system dem avslutar konversationen. Fast enligt skatteverket fins inte nån annan än jag som är folkbokförd på min adress, när man söker mig på hitta.se, på nåt ställe står att jag bor själv, på annat att jag har en medboende. Dem vill inte ändra.
Fick ett trevligt samtal från Julia
Fick ett trevligt samtal från Julia. Fick hjälp med min marknadsföring
En sida helt utan värde längre.
En sida helt utan värde längre.
Varit kund i många år men har blivit en tjänst utan relevans.
Därför sa jag upp tjänsten i god tid före förnyelse
men det räcker tydligen inte med ett mail till kundtjänst utan man måste ringa in och säga upp avtalet. Måste ju vara unik när allt annat måste ske skriftligen i dessa dagar men det beror ju på att du måste tala med kundvårdsavdelningen som inte har någon annan uppgift att få dig att stanna kvar.
Får ju skylla mig själv när jag inte kontrollerade att avtalet verkligen var uppsagt, mailet om uppsägning var inte godtagbart. Måste sägas upp muntligt enl Hitta.se, ett skämt!
Ska nog dra det här vidare så får vi se om det håller juridiskt.
Nej, akta er för dessa rufflare.
Varning!!
Jag förstod inte att jag ingick ett avtal utan trodde vi diskuterade olika möjligheter. Nu ska jag betala 1500 kr/månad i ett år. Visst, jag brast i vaksamhet, men hitta.se är så känt att jag inte var misstänksam.
I sina svar på Trustpilot framhåller de hur viktigt de tycker det är med tydlighet i avtalssituationen. Men med 88% ettor i betyg är det inte trovärdigt. Läs de andra recensionerna. Folk hamnar i avtal de inte vill vara, får en tjänst de inte är nöjda med, och sitter fast i avtalet längre än de önskar. Så blir det inte om man anstränger sig.
Hitta brukar svara. Jag antar att det blir så nu också, med en standardtext om hur ledsna de är att jag tolkat saker fel och att om jag bara kontaktar kundtjänst så ska de förklara bättre för mig. Det vore bättre om de var tydliga INNAN avtalet ingås.
Idag ringde de från Hitta.se och ville…
Idag ringde de från Hitta.se och ville sälja tjänster, alltså att jag skulle betala ett månadsabonnemang för att andra människor skulle hitta mig på Hitta.se. Från början hörde jag inte att de ringde från Hitta.se, så jag frågade henne: “Från vilket företag ringer du?” Då började hon prata engelska, plötsligt, och det var väldigt konstigt. Jag frågade: “Hur mycket kostar det?” och hon sa: “Ja, men vi har inte pratat om några belopp eller någonting.” Sedan sa hon till mig: “Men jag vet inte om vi ska prata med dig.” Jag tyckte att det var kränkande att säga så. Först pratar hon engelska med mig och sedan ifrågasätter hon mig som ägare.
Lurar folk!
Lurar folk!
Man får inte ens säga upp abonnemang skriftligt, man behöver ringa! När man ringer då säger de att det är försenat och vi behöver betala igen hela året! Vi har Inte fått en ända kund via de! Anlita aldrig de! Förstår r inte människor som jobbar där som säljare, hur de sover?!
Skickar ut spam.
Falsk information vid tecknande av…
Falsk information vid tecknande av avtal. Jag blev lovad att distansavtalslagen skulle gälla och att jag kunde avsluta mitt företags avtal hos dem i händelse av konkurs eller avveckling. När detta hände blev jag ändå tvungen att betala ett helt år för företagsinformation hos dem som inte längre är aktuell. Begärde att få höra inspelning av säljarens och mitt samtal men fick inget gehör. Konsumentverket kan inte heller hjälpa då avtalet gäller ett företag.
This is the worst of the worst
This is the worst of the worst, this is a scam i wonder how the law allows them to operate in sweden, dear business owner, dont waste your money it is a scam, try and ask them for one month trial, and guess what they dont that have because there is no results whatsoever ,and they clearly know you will not be continuing so they put you onto this annual plan that they say its binding, and just keep on taking your money, for no results, i repeat myself this is a scam, you will not get any results ,customers or leads from them, pay google ads or facebook ads
Själva tjänsten är bra men hur ska jag…
Själva tjänsten är bra men hur ska jag kunna använda den i mobilen när ni täcker 1/3 av skärmen mitt i bilden med reklam ruta? Blir ju helt oanvändbar.
Dålig att ni skriver allt namn o adress hjävlar
Dålig att ni skriver allt

Risposta di Hitta.se
Bluffbolag som inte återkommer när man…
Bluffbolag som inte återkommer när man bestrider avtal och fakturor, väntat sedan 29/9 på återkoppling om ej beställt avtal/faktura, dem återkommer inte utan verkar tro att man ska betala utan att ha beställt tjänster . Katastrof kundservice för oss som företagare .
Total skräpsida
Total skräpsida! Hittar i 9/10 fall inga nummer vilket borde vara det enda primära syftet med skiten!

Risposta di Hitta.se
Lägg dina pengar på något vettigare!
Känner mig grundlurad och önskar jag läst recensionerna innan. En säljare som lovar massa i telefon men sen när man väl tecknat avtal bara skiter i en. Lätt att fastna i dyra bindningstider som bara fortlöper även om det lovades avstämning!
Lägg pengarna på något annat!

Tvingar på en avtal
Tvingar på en avtal. Sedan chockhöjer man årsavgiften med det dubbla.

Risposta di Hitta.se
Skamföretag! Luras och värdelös tjänst!
Skamföretag!! Jag blev kontaktad av dom för ett år sedan då de ville sälja på mig ett år på Hitta.se
Fick prata med en accountmanager som hette xxx. Det skulle ABSOLUT inte vara något abonnemang utan det var enbart för ett år. Man signar med bankid. När man ska bekräfta sin order så får man ett mail med en orderöversikt där det tydligt framgår vad för produkt man köpt, vilka sökord etc samt kostnaden. Med andra ord så stämmer man här av att allt ser rätt ut och det gör det. När du sen klickar på granska & bekräfta så får du upp ordern igen (den som du precis sett på mailen och som på mailen ser ok ut) vilket gör att man inte tittar så noga igen. Tyvärr så om man läser det finstilta så har man här lagt till att detta är ett abonnemang och man måste säga upp det senast en månad innan. Sen ser du själva avtalet, det som du inte sett i mailet. Här står det att det gäller i ett år och ja, om man tittar noga så står det nu helt plötsligt att det är ett abonnemang. Det står dock ingenting om när det måste sägas upp. Det står enbart enligt villkor. Det är rent lurendrejeri!
Du får ut absolut NOLL I RESULTAT av deras service. Deras kundtjänst säger bara att man får skylla sig själv som signade avtalet. XXX tycks lämpligt nog inte finnas kvar på firman så honom kan man inte få prata med. Dom säger ju att samtal spelas in men givetvis så spelar dom inte in samtal som du har med säljaren.. Riktigt värdelöst företag. Jag rekommenderar ingen att någonsin använda deras tjänster för förutom den skamlösa införsäljningen så är själva tjänsten i sig helt VÄRDELÖS!!
För de som råkat ut för samma sak så rekommenderar jag att ni tar det vidare till ARN. Genom att läsa andra reviews här så är detta något som är satt i system. Absolut att Hitta.se kan påstå att det inte säljs in så här och att deras anställda har helt andra instruktioner. Hade så varit fallet så hade de lätt kunnat undvika problemet genom att helt enkelt i god tid påminna sina kunder om att abonnemanget snart kommer att förnyas. Så gör i princip alla digitala företag idag. Hitta.se väljer istället att vänta 3-4 dgr efter att möjligheten att säga upp abonnemanget gått ut och skickar då ut en årsfaktura på närmre 30 tusen som du inte kan få makulerad. Som sagt detta är en medveten strategi från Hitta.se. Ni som orkar, ANMÄL DOM!! Ju fler vi är som gör det så kan vi tillslut få dom att sluta med bedrägeriet.

Mycket bra
Jag har under ett par veckor haft kontakt med 2 olika personer som hjälpt mitt företag att synas rätt på nätet och jag upplever att de har varit ärliga och förklarat tydligt så att man förstår vad man köper.
Jag har 2st tjänster hos Hitta.se, En profil där jag syns för de kunderna som söker efter min firmas tjänster där en tjej hjälpte mig med vid namn Nova och sen har jag en annons som visas upp för alla i staden som en kille vid namn Marcus hjälpte mig med.
Fick signera ett avtal som stämde överens med det som vi kommit överens om under samtalen innan beslutet togs.
Inga konstigheter
Scam company
Scam company. Don’t not answer to nova karolidou. I have been dealing with hitta.se for a week, telling them to cancel my account that I never wanted with them that I was scammed into, even when I don’t speak or read Swedish, I called the lady nova karolidou and told her on the day she first contacted me that I didn’t want to sign up but she assure me we had no contract until I emailed them saying I didn’t want to go forward with the advertising, which she then replied that they have already locked me in for a 1 year contract… after multiple emails and a bad review I wrote she then contacted me and asked if I took down the review that she would cancel my contact free of charge. And with her permission I asked her if it was okay to record her saying that she would cancel the contract for free. And now they have sent me an invoice for 1200+ kr

Risposta di Hitta.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.