Ik ben geweldig tevreden
Ik ben geweldig tevreden! Mijn pakket was kwijt maar het is uitstekend opgelost. Goede communicatie en bereikbaarheid is enorm goed. Bedankt Hioshop!
Koop je meubels eenvoudig en snel online. Kwaliteit en goedkoop en dat alles zonder verzendkosten! Bekijk het ruime aanbod meubels bij Hioshop.nl.
Kast besteld, ondanks beloften firma werd geen leveringsdatum voorgesteld. Ik was het wachten beu en annuleerde de bestelling. De dag erna kreeg ik een mail om te zeggen dat de kast geleverd was! Niemand in de buurt heeft iets gezien en ik kreeg hier nooit een bewijs van. Terugbetaling kon zogezegd enkel nadat het "onderzoek" afgelopen was. Toen ze merkten dat ik de wet beter kende dan zij hebben ze betaald, 14 dagen te laat. Te mijden als de pest, deze firma.
Shit levering, zou binnen 10 werkdagen worden bezorgd. Niet gebeurd maar het word 15 werkdagen. Hierover hebben ze niks vermeld en moesten we zelf achteraan gaan. Uiteindelijk 19:30 werd het bezorgd op een weekendse dag.
Ik ga zeker hier niet nog is wat bestellen.
Zeer slechte service.
Ondanks bestelbevestiging en aankondiging van levering blijven ze zich verschuilen achter de problemen van Blokker. Op de website mooie beloftes over hoe belangrijk ze de consument vinden, maar geven niet thuis als het nodig is. Typisch geval: Wel de lusten maar niet de lasten en u zoekt het maar uit. Ver van wegblijven!
heel positieve ervaring met de klantendienst en mooie schoenenkast!
Mijn bestelling (via Amazon) bij Hioshop werd niet helemaal naar behoren afgeleverd. Toch geef ik Hioshop een 5-sterren-waardering.
Op mijn emails hierover werd steeds razendsnel, vriendelijk, adequaat en "gewoon" ontzettend netjes gereageerd door Marlies. Betrouwbare webshop: eea is heel vlot en keurig afgehandeld. Helemaal zonder "gedoe". Heb er ondanks alles zelfs een goed gevoel aan overgehouden! Zou zo weer bestellen bij Hioshop!! Complimenten!
Ik had mijn oog laten vallen op een dressior. Het was een vrij dure kast en ik was niet bekend met de webshop. Na wat slechte reviews te hebben gelezen vond ik het toch te spannend om de kast aan te schaffen. Ik heb het bedrijf een mail gestuurd met mijn bedenkingen en vragen die ik nog had. Na het terug ontvangen van een goede uitleg en een prettige mail heb ik toch besloten de koop te doen.
Geen spijt van. Alles precies volgens afspraak en de kast is prachtig
Ikea prijzen. Made in scandinavia maar uiterst slechte kwaliteit kledingkast ontvangen. Onderdelen zijn niet leverbaar. Maar uiteindelijk heeft Hioshop het geschil opgelost. Goede service !
Een buffetkast gekocht en ontvangen. Nu bleek dat bij het transport een glazen legplank kapot gegaan was. Contact opgenomen met Hioshop en zij hebben onmiddellijk twee nieuwe planken besteld en kosteloos laten bezorgen. Uitstekende service. En het in elkaar zetten is wat werk, maar de handleiding klopt perfect. De kast staat nu in mijn woonkamer exact zoals op het plaatje op de site. Prima ervaring dus.
Deze organisatie bied spullen aan via Bol.com en komen afspraken niet na. Aan de eerdere reviews te zien is dit bedrijf erg onbetrouwbaar. Mijn conclusie is na een bestelling te hebben geplaatst minder dan 1 ster waard. Ze leveren niet of ze kunnen niet leveren. Bestel niet bij dit bedrijf, ze zijn onbetrouwbaar qua leveringen/bestellingen. Als je om een antwoord vraagt krijg op een mail van ze, dan duurt dat weer een aantal dagen. Zeer slecht bedrijf en spijt dat ik daar een bestelling heb gedaan.
Ik heb geen product bij hun gekocht maar wel ondervonden dat ze producten inkopen zoals een Paracon brawler gamingstoel en die voor zo'n €60 euro duurder doorverkopen en latere levering voor hetzelfde product bij de officiële Paracon website heb je hem in 1-3 werkdagen en voor €119,- euro
Kast werd onderweg beschadigd en kon niet meer worden geleverd. We moesten er telkens achteraan bellen. Uiteindelijk na gedoe wel geld terug gehad toen we de kast niet konden krijgen.
Zeer slecht service en onbetrouwbaar winkel, LET OP !!! nooit bestelling met Hioshop!!!!
Kast gekocht. Schade tijdens transport krijg ik bericht en of ik contact kan opnemen.
'Vandaag zouden wij uw bestelling in opdracht van Hioshop.nl bezorgen. Helaas hebben wij schade geconstateerd aan uw bestelling en kunnen wij deze niet bij u bezorgen.
Namens het Dynalogic team willen wij onze excuses aanbieden voor het veroorzaakte ongemak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hioshop.nl.'
Opzich al best opmerkelijk/veelzeggend dat ze hierbij niet meteen met een voorstel komen. Na hen bellen zouden ze mailen binnen 2 dagen. Niet gebeurd...
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.