Ik heb een bestelling geplaatst, maar tot op heden totaal geen communicatie ontvangen. Er wordt niet gereageerd op berichten, waardoor ik geen idee heb of mijn bestelling überhaupt verzonden i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Då jag räknar med att ni lär er av era misstag så kan jag när jag får min orderbekräftelse och vara ändra stjärnorna. Hade jag sett att det va så illa innan jag beställde så vet jag inte vad jag ska... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TRUUSK is een home and living webshop die zich richt op het aanbieden van hoogwaardige producten tegen lage prijzen, met een geweldige klantenservice.
Heerlerbaan 74, 6418CH, Heerlen, Paesi Bassi
Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Stoel besteld als kado, nooit geleverd, op de mail word niet gereageerd, en het telefoonnummer op de site is niet bereikbaar, al met al krijg ik een nare indruk en zal ik ook iedereen afraden hier iets te bestellen..

Risposta di TRUUSK
Ik heb een tuinbank besteld en nooit meer iets gehoord. Ik zou hem binnen 3 dagen ontvangen maar hij is nooit opgestuurd! Klantenservice onbereikbaar, er wordt niet gereageerd op mail en WhatsApp, wat een oplichters!!! Ik wil mijn geld terug!!

Risposta di TRUUSK
Ik heb een bestelling geplaatst, maar tot op heden totaal geen communicatie ontvangen. Er wordt niet gereageerd op berichten, waardoor ik geen idee heb of mijn bestelling überhaupt verzonden is.
Daarnaast klopt de productnaam niet met de afbeelding op de website, wat het extra onduidelijk maakt wat ik nu precies besteld heb. Dat geeft weinig vertrouwen.
Ik vind het zorgwekkend dat een bedrijf zo slecht bereikbaar is nadat een bestelling is geplaatst. Klantenservice en duidelijke communicatie horen de basis te zijn.
Ik hoop dat dit snel wordt opgepakt, want op deze manier zou ik hier niet nogmaals bestellen.
Update: mijn bestelling is netjes geleverd en gelukkig was het de juiste product maar aan de communicatie schort het heel erg

Risposta di TRUUSK
Bestelling voor de helft geleverd. Word aan het lijntje gehouden door de klantenservice. Geen pasklare oplossing. Geld nog steeds niet terug ontvangen.

Risposta di TRUUSK
2x trampoline terug gestuurd omdat deze niet waterpas stond. Klantendienst reageert niet meer op mijn veelvuldige vraag tot terugbetaling. Nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Nooit meer truusk.
Ik heb zaterdag een bestelling geplaatst. Vervolgens krijg ik een mail met een ticket binnen met een link naar dat ticket. Daar staat niets.....een dag later maak ik dan zelf een ticket aan, krijg weer een link en ook daar staat niets. Intussen dinsdag en nu moet ik inloggen....inloggen lukt niet, diverse foutmeldingen. En ik moet contact opnemen met de helpdesk. Dus ik mail de helpdesk......vervolgens krijg ik een mail met een ticket.....waar dus weer niets staat.
Dan ga ik bellen naar de helpdesk die volgens de site van 9.00-20.00 uur bereikbaar is. Vergeet het maar.....
Dan vul ik het contactformulier in.
Weer een ticket .....
Wat een gepruts...
Krijg een reactie via de mail dat het artikel is verzonden naar geen track and trace, op navraag daarvan wordt niet gereageerd.....Nooit meer....
2 dagen verder.... Telefonisch nog steeds niet bereikbaar. Op what's app reageren ze niet ondanks dat ze online zijn geweest....
Nog geen bericht van verzending, geen track and trace....
Weer een contactformulier ingevuld.
Nu krijg ik als reactie dat het artikel niet voorradig is.......vreemd als het dinsdag al verzonden is. Het aanbod van Truusk is dat ik iets anders bestel van dezelfde waarde.
Mijn reactie: niet akkoord, ik wil mijn geld terug en verdomd als het niet waar is na een kwartier zie ik dat het artikel bij Klarna is afgemeld.....
Maar ik blijf erbij.....nooit meer!!

Risposta di TRUUSK
Ik heb de sportnow mini crosstrainer gekocht zondag in de nacht besteld en betaald.Ze hebben me iedere keer als ik wat vroeg snel geantwoord.Hij is vandaag keurig geleverd.Het is alleen jammer dat ze niet telefonisch te bereiken zijn zeker omdat ik per ongeluk betalen met Klarna had gedrukt maar gewoon direct met iDEAL betaald heb.op de nota daar stond nog betaal met Klarna dus had gestuurd mijn afschrift van betaling dat ik al betaald had en dan krijg je geen duidelijk antwoord.Dus hoop dat ze dit recht zetten zodat ik geen Klarna achter mij aan krijg.Verder heb ik niks te klagen ze hebben echt met 4 dagen dat hij afgeleverd werd.gr T van Reijn
Vriendelijk en hielpen me heel snel
Product was in 2 dagen binnen en is heel mooi!!
Ik had na 11 maanden problemen met de rugleuning van mijn relaxstoel en ik heb daarvoor een nieuwe stoel gekregen bedankt daarvoor gr José
Prima bank voor een prima prijs.
Bestellen ging eenvoudig.
Ik had nog enkele vragen en die werden snel beantwoord.
Bank is binnen een week geleverd.
Eenvoudig te monteren.
Heel tevreden.
Vier sterren omdat op desire staat dat de bank tot over de eerste drempel geleverd wordt. Dar gebeurd alleen als de bezorgdienst dit vrijwillig diet ander is is het tot de stoep.
Goede service en zeer vriendelijke personeel via whatsapp.
Tot op heden nog steeds de skelter voor onze dochter niet binnengekregen.. hebben hem 23 december besteld en nog niks binnen ik word van het kastje naar de muur gestuurd en ik snap dat kerst er tussen heb gezeten maar naar kerst leveren ze gewoon weer
en nu ligt hij volgens hun op een gls punt nou als je gls belt kunnen ze niks vinden hopen dat ik hem nog binnen krijg

Risposta di TRUUSK
Relaxfauteuil besteld, zit heerlijk. Netjes een track & trace code gekregen via de mail en ook via sms dat de bestelling onderweg was. De gls chauffeur was niet de vriendelijkste maargoed daar kan Truusk niets aan doen natuurlijk. Hoe de kwaliteit is van de stoel kan ik nu nog niets over zeggen maar de stoel ziet er netjes uit.
De schommelstoel die we bestelden werd snel geleverd, maar na 1 week brak een stuk hout. Het product was dus van slechte kwaliteit dus we hebben het geretourneerd maar ons geld niet meer terug gekregen ondanks vele reminders van onze kant. Telefonisch zijn ze niet beschikbaar. Ik vind het een waardeloos bedrijf.

Risposta di TRUUSK
Klantenservice verzocht om een retourlabel.
Na enige communicatie heb ik netjes een retourlabel ontvangen

Risposta di TRUUSK
Hele goede en meedenkende klantenservice
Levering op een moment dat ik absoluut niet wilde en Truusk laat je alles maar zelf oplossen terwijl zij de vervoerder kiezen.... doen beloftes over aanpassen van de levering via de bezorger. Klopt dan ook niet.... dan mag je zelf gaan bellen... want dat mogen zij niet van de wet....
Niet de snelle levering maar het feit dat jullie leveren op een moment dat ik er niet ben en kan niks doen om het op te lossen & jullie doen ook niks, dat beoordeeld de reviewer met 1 ster.
Over de afhandeling van de factuur en de bestelling ben ik verder tevreden.
Stelletje feestneuzen...

Risposta di TRUUSK
J’ai découvert ce site pour la première fois et j’ai commandé un lit pour ma fille. Le service client sur WhatsApp est très bon, mas j’ai eu des doutes à cause du transporteur GLS. Il était difficile de suivre la livraison et, malgré la livraison prévue à domicile, personne n’a jamais sonné à ma porte. Aucun message ou e-mail avec la date ou l’heure estimée n’a été envoyé, ce qui m’a fait hésiter sur la fiabilité.
Finalement, j’ai choisi un point relais GLS près de chez moi, ce que je conseille à tous pour éviter les problèmes. Heureusement, tout s’est bien résolu : le service client a été efficace, la commande est arrivée en bon état et le montage du lit a été facile. Je les remercie pour leur aide et leur professionnalisme. Je commanderai à nouveau en toute confiance.
Product zoals omschreven en binnen 4 werkdagen👍🏻
Snel bezorgd, precies zoals omschrijving. De boom ziet er heel mooi uit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.