Ordren kom hurtigt og uden problemer. Mine ting var omhyggeligt pakket ind og med en personlig hilsen skrevet i hånden kan man ikke andet end at blive glad 👌🏼
Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Leggi di più
Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Leggi di più
Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Leggi di più
Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.
Nørrevang 21, 7500, Holstebro, Danimarca
- info@himmelrum.dk
- himmelrum.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god kundeservice.
Jeg havde lavet en fejl og kom til at bestille 200 slikposer, i stedet for 20. Jeg blev straks ringet op, da de lige ville tjekke om det var korrekt. Virkelig god kundeservice og et stort udvalg af skønne ting til en Pokemon fødselsdag. Tak.

Risposta di Himmelrum
God service og en håndskreven hilsen om…
God service og en håndskreven hilsen om en god fest! Ikke sidste gang jeg bruger dem

Hurtig levering
Hurtig levering og er meget glad for alle mine produkter 😍

Risposta di Himmelrum
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Produktet levede op til mine forventninger. Kan bestemt anbefales herfra 😀

Risposta di Himmelrum
De fortjener en god anmeldelse.
De fortjener en god anmeldelse.
Jeg har bestilt over flere gange hos Himmelrum og jeg har ikke noget negativt at sige.
Gode varer, nem bestilling, hurtig svar på mails - det er som det skal være.

Få en gennemført fest!
Stort udvalg af alverdens ting til festen, jeg får den gladeste lille pige i morgen, med alle de unicorn balloner jeg har købt :-) gode priser og super kundeservice! Kan varmt anbefales, det er ikke sidste gang jeg handler der.

Risposta di Himmelrum
Gode produkter og helt fantastisk…
Gode produkter og helt fantastisk service. Anbefaler klart at handle her.

Kan klart anbefales
Rigtig god oplevelse at handle på himmelrum. Gode priser og gode varer, samt hurtig levering. Kan klart anbefales. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Hurtig levering og fantastisk service…
Hurtig levering og fantastisk service 🤩 kan klart anbefales ☺️🌸

Anbefales
Nemt at bestille, og hurtigt levering! Handler gerne der igen!

Risposta di Himmelrum
God service og hurtig afsendelse af varerne
Hurtig og god service - sender samme dag så man har det allerede dagen efter.

Risposta di Himmelrum
Rigtig god service, og hurtig levering.
Lækre varer til en god pris, rigtig god service og hurtig levering. 🤩 jeg bestilte tirsdag morgen og fik varerne onsdag morgen 🤩 det er ikke sidste gang jeg har handlet her 🎊🎉🎈

Risposta di Himmelrum
Hurtig levering og god kvalitet og…
Hurtig levering og god kvalitet og dejlig service 👌🏻

Virkelig god service
Virkelig god service, bestilte og varen kunne afhentes kort tid efter. Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg,mange temaer og farver.

Risposta di Himmelrum
Virkelig god og hurtig levering
Virkelig god og hurtig levering! De har ting som ingen andre steder har! Bestilte tirsdag eftermiddag og det kom torsdag eftermiddag

Kun anbefalinger her fra
Kan helt sikkert anbefale at handle ved Himmelrum. Rigtig hurtig levering, og meget fint og hyggeligt pakket ind :) Nu glæder vi os til at se det fine pynt til selve festen 🤩

Positiv oplevelse
Hurtig levering,fin indpakning,personlig besked.Kan varmt anbefales.

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk service og lynhurtig levering.