Ordren kom hurtigt og uden problemer. Mine ting var omhyggeligt pakket ind og med en personlig hilsen skrevet i hånden kan man ikke andet end at blive glad 👌🏼

Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Leggi di più

Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Leggi di più

Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Leggi di più

1. Negozio di articoli per feste
  2. Negozio di gadget

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

God service

Jeg kom til at bestille én paptallerken i en ordre i stedet for 15, de var så søde at kontakte mig jeg inden de sendte ordren, så jeg kunne få de sidste 14 bestilt med og sendt som én pakke, god service :)

19 gennaio 2026

Fuldstændig fantastisk kundeservice!

Fuldstændig fantastisk kundeservice!

Jeg skyndte mig at skrive til kundeservice, som ændrede min ordre.

Tusind tak! Jeg kommer helt sikkert igen.

21 gennaio 2026

Hurtigt levering og fine varer så alt i…

Hurtigt levering og fine varer så alt i alt en god oplevelse Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer mvh Kirsten Andersen

20 agosto 2025

Kære Kirsten
Kæmpe tusind tak for din feedback 🤩 fantastisk at høre, at både vi og varer, har levet op til dine forventninger- vi glæder os til at ‘se’ dig igen 🥳
Anitta- Himmelrum

Super hurtig levering

Kæmpe tak til Himmelrum, vores søn var lidt ubeslutsom med at vælge tema til sin børnehave fødselsdag, men himmelrummet leveret super flot pynt lynhurtigt og nu glæder os vi helt vildt en stor pokemon fest :)

31 luglio 2025

Kære Lasse
Din feedback fik os til at dele flik flak mellem reolerne 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️ TAK! Vi elsker at være med til at trylle lidt festmagi frem – især når det skal gå hurtigt 🚀 Håber i får den bedste dag med børnehaven 🥳
// Anitta- Himmelrum

Fedt udvalg til fødselsdagen og…

Fedt udvalg til fødselsdagen og lynhurtig levering 🤩

16 luglio 2025

Kære Ida Maria 🫶
Kæmpe tak, for dine rosende ord, om både udvalg og levering🤩 Håber i har haft/får den bedste fest 🥳
Festlige hilsner
Anitta/ Himmelrum

Hurtig levering og produktet var som…

Hurtig levering og produktet var som forventet

14 luglio 2025

Kære Emil 🎉
Tusind tak for din feedback 🫶 Fantastisk at høre vi har levet op til din forventning ❣️
Festlige hilsner
// Anitta- Himmelrum