Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seth en Mies deden het fantastisch om ons eigendom in recordtempo te verkopen! Wij zijn erg tevreden van het bedrijf en de mensen erachter.
L'azienda ha risposto
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Parklaan 46, 2300, Turnhout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
professionele aanpak
goede opvolging tot de ondertekening van het compromis

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Bedankt aan Nikolaas Maene van Hillewaere Gent voor de vlotte verkoop. Dankzij de professionele en correcte ondersteuning is alles vlot en transparant verlopen.
Prima makelaar met de juiste attitude!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Wij waren heel tevreden over gans de lijn!.
Peter was zeer bekwaam hij heeft ons goed geïnformeerd!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Alles verloopt prima en netjes , alles wat ze beloofde zijn ze nagekomen en een plezier om mee samen te werken

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Wat ging er niet mis , hiervan heb ik een uitgebreide mail richting Hillewaere gemaakt.
Al de gemaakte afspraken werden perfect nageleefd, opgevolgd en in overleg uitgevoerd.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Ik ben ontzettend blij dat ik voor Hillewaere met name Nikolaas Maene heb gekozen. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed geïnformeerd en ondersteund.
Ze hielden me altijd op de hoogte van elke stap en waren bereid om al mijn vragen snel te beantwoorden.
Ik kan deze makelaars absoluut aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil verkopen. Ze weten waar ze het over hebben en zorgen ervoor dat het proces in goede handen is!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Nikolaas was helemaal niet opdringerig en gaf een goede uitleg bij de rondleiding. Open en eerlijk hoe zij te werk gaan bij het indienen van een bod. Tijdens de compromis-periode, konden we samen met hem nog enkele belangrijke afmetingen opnemen in het bijzijn van hem. Gaf ook nog enkele goede tips mee naar inrichting.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Een uitstekende dienstverlening tijdens het ganse verloop van de verkoopprocedure: goede waardebepaling, uitstekende bekendmaking, efficiënte administratieve ondersteuning, snelle respons bij vragen, ...

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Van in het begin waren zij zeer duidelijk en wisten zij perfect te zeggen wat de correcte verkoopprijs was.
Zij hebben steeds op een zeer klantvriendelijke manier op al onze vragen geantwoord. Voor ons echt een aanrader.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
bedrijf die in gans vlaanderen beschikbaar is
Wij zijn zeer tevreden van de vlotte en correcte samenwerking met Vastgoed Hillewaere. Nikolaas Maene is een zeer aangename en vriendelijke makelaar die ook steeds bereikbaar was voor vragen of hulp. Een aanrader!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Wij willen heel graag via deze weg laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de samenwerking met Eline Buyse van hillewaere vastgoed Hoogstraten .
Zij heeft ons vanaf het 1ste contact vertrouwen gegeven in de verkoop van ons huis . Ook haar aanpak met de foto's , beschrijving en publicatie van ons huis was zeer professioneel. Bedankt Eline voor de prettige samenwerking !

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Vlotte verkoop en afhandeling. Zelfs vanop afstand met groot aantal verkopers. TOP

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Vastgoed Hillewaere Gent heeft ons positief verrast met hun vriendelijkheid maar ook met hun uitstekende kennis van zaken.
Alles verliep heel vlot zowel persoonlijk als digitaal als zakelijk en dat allemaal binnen een vrij korte termijn. Hoedje af! Onze oprechte dank aan alle medewerkers en vooral aan de heer Maene die voor ons een echt steunpunt was
Hartelijk dank voor alles, F. en J.