Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seth en Mies deden het fantastisch om ons eigendom in recordtempo te verkopen! Wij zijn erg tevreden van het bedrijf en de mensen erachter.
L'azienda ha risposto
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Parklaan 46, 2300, Turnhout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snelle afspraak bij interesse in huis, goede rondleiding, correcte administratie na verkoop. Tip: bel de kopenr ipv te mailen. Maakt het net iets persoonlijker.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Vanaf het eerste contactmoment tot en met de ondertekening van de akte heb ik heel fijn contact gehad met de medewerkers van Hillewaere Vastgoed. Met name Alexander Willems en Stefanie Baeten hebben hele goeie assistentie verleend en waren altijd oprecht, eerlijk en constructief.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Transparant , zeer behulpzaam en mogelijk buiten kantoor uren pand te bezoeken

Prima werk van Nikolaas. Zeer goede samenwerking met hem. Speelt snel
Op den “bal”👍👍👍👍👍

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Kathleen heeft ons heel goed en vakkundig begeleid tijdens de aankoop van onze droomwoning.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Vlotte en professionele begeleiding.
Vriendelijke en sympathieke verkoper @Alexander

Risposta di Hillewaere Vastgoed
We verkochten onze woning via Hillewaere. Alles was tot in de puntjes in orde!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Vanaf de eerste minuut werd elke vraag goed beantwoord. Als er een vraag was die niet kon worden beantwoord, werden we teruggestuurd met een correct antwoord van de expert (zelfs als het erg laat was). We werden begeleid. We werden doorverwezen naar de juiste mensen die onze zaken konden afhandelen. Kortom; ze stonden ons bij in elke kwestie die ze nodig hadden voor oplossingen en antwoorden.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Henriette heeft ons op een zeer professionele manier opgevolgd en is altijd transparant geweest mbt het proces.
Verder werd er zeer correct gehandeld bij het afsluiten van het compromis.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
We hebben samengewerkt met Seth en dat is perfect verlopen!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
IIke is een topmakelaar. Wij zijn zeer tevreden over haar werkwijze. Ze leeft met je mee, denkt met je mee. Leuk dat er nog zulke makelaars bestaan.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Michel Becx heeft een fijne rondleiding gegeven, rustig en zeker niet opdringerig.
Was ook erg professioneel. (Al andere ervaringen gehad omtrent bezichtigingen…minder aangenaam.)
Zeer vriendelijk, de nodige uitleg en steeds vlug bereikbaar bij vragen of issues. Meer dan tevreden en raad het iedereen aan bij HILLEWAERE… welkom thuis. 🏠 🙌

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Nikolaas is zeer zorgvuldig en professioneel tewerk gegaan met het verkoop van ons huis. Zijn voorbereidingsdossier was indrukwekkend en zijn aanpak voorbeeldig. Voor herhaling vatbaar !