Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seth en Mies deden het fantastisch om ons eigendom in recordtempo te verkopen! Wij zijn erg tevreden van het bedrijf en de mensen erachter.
L'azienda ha risposto
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Parklaan 46, 2300, Turnhout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Reeds meerdere malen beroep gedaan op Alexander van Hillewaere Hasselt.
We zijn telkens zeer tevreden over zijn vriendelijke en professionele aanpak.
Deze keer verkoop weer op korte termijn met succes afgesloten.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Ik heb als makelaar heer Michel voor gehad, een heel vriendelijke, behulpzame makelaar waarmee we super tevreden zijn van hem en ook in algemeen de vastgoed en services. Altijd snelle communicatie en vlotte afspraken.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel commissie « te pakken en dus de verkoopprijs eerder afstemmen op de wensen van de aankoper .. dus niet te hoog!!!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Correct en professionele aanpak en afhandeling van de zaken. Goede opvolging en feedback van de stand van zaken.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Our agent was very professional, honest and overall genuinely nice, we never got the impression that we were being rushed. He was incredibly patient with us during the process., and was always available when we needed him. A must for such an important purchase (that sadly many other people do not respect); this is what made the difference.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Slecht afhandeling en informatie geven aan de klant.
Waardoor de klant met vraagtekens zit en maar naar de verkopers zelf is gegaan

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Zeer goede ervaring met Nikolaas Maene .Zeer professioneel, goede en duidelijke afspraken,steeds bereikbaar,vriendelijk,kent zijn job.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Onze makelaar, Mies Willemsen, heeft met de meeste zorg, enthousiasme en toewijding onze woning aan potentiële kopers laten zien, ook bij de uiteindelijke verkoop heeft zij alles zeer professioneel aangepakt, een aanrader voor wie in de Kempen een mooie villa wenst te verkopen of kopen!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Goede degelijke uitleg en al je vragen worden beantwoord.
Vriendelijk en alles wordt up do date aan jou meegedeeld. En er is ook geen druk om te verkopen als je er nog niet aan toe bent.
En ondanks dat de verkoop een gewoon rijhuis was met label F tussen al die domeinen, kastelen en villa's, is alles héél goed en met een big smile super verlopen en was er een goede samenwerking. Als ik ooit de Euromillions win kom ik terug maar dan om te kopen 😁
Bedankt Peter van Hilleware Schilde!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Perfecte service. Faire verkoopprijs en 200% inzet om een geslaagde verkoop te realiseren.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Erg professioneel en flexibele service.
Heel tevreden van Valerie haar aanpak: realistisch, duidelijk en hands-on.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Er was een snel contact met de makelaar Nicolaas Maene. De afhandeling gebeurde vlot en correct.
Hij hielp ook met de digitale ondertekening omdat ik dan in het buitenland verbleef.
Heel tevreden .

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Joyce van Hillewaere heeft ons uitzonderlijk goed begeleid gedurende het hele aankoopproces. Vanaf de eerste afspraak tot aan het verlijden van de akte was ze steeds beschikbaar en verleende ze alle nodige hulp en meer. Joyce denkt actief mee na en maakt van het hele proces een zeer persoonlijke ervaring.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Aanpak van makelaar (Valérie) was zeer correct. Luistervaardig, empathisch, deskundig.
Belang verkoper, koper en vastgoedbureau mooi in evenwicht.
Administratieve handeling deskundig, vlot en efficiënt.

Risposta di Hillewaere Vastgoed
Alles tot in de puntjes geregeld door Justine. En Bernard is een klasse sales!

Risposta di Hillewaere Vastgoed
De correctheid , kordate handelen van Mies en de juridische begeleiding/ondersteuning van Jill was gewoon top !
Steeds goed en snel bereikbaar en vlotte afhandeling.