Valérie heeft ons altijd correct en op tijd van alles op de hoogte gebracht. Zij is ook onmiddellijk gestart met alle dingen die moesten gebeuren voor te kunnen starten met de verkoop.( EPC enz)
L'azienda ha risposto
Het eerste contact met makelaar Ilke was meteen vertrouwelijk, direct en duidelijk. Ze beantwoorde meteen alle vragen en dacht met ons mee. Ik kan hier geen enkele opmerking over geven buiten we eno... Leggi di più
Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hillewaere Turnhout heeft de beste professionals in huis gehaald om bij de eindmeet over een vlotte, aangename verkoop te kunnen spreken. Het ganse traject verliep erg vriendelijk, efficiënt en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Parklaan 46, 2300, Turnhout, Turnhout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hillewaere is top de mensen waar ze mee samen werken voldoen soms niet aan hun standaard
Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van ons oude huis was Mies Willemsen onze makelaar. In beide dossiers was het een hele fijne samenwerking: goede afspraken, stipte opvolging, duidelijke communicatie en steeds bereid voor het beantwoorden van vragen. Top gedaan Mies, dikke dankjewel!!

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Onze tweede verkoop samen met Mies van Hillewaere kantoor Turnhout. Omdat we zo tevreden waren tijdens de eerste verkoop 3 jaar geleden, hebben we direct Mies opgebeld toen we overwogen onze huidige woning te verkopen. Er is een klik, Mies denkt overal in mee en kan ons helemaal ontzorgen tijdens het verkoop proces. Hillewaere is een professionele partner, betrouwbaar en solide in de markt. Mies is een top-makelaar met oog voor detail en heel veel vastgoedkennis.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Het contact met makelaar was professioneel en vriendelijk
Afspraken en feedback werden duidelijk doorgegeven zowel door makelaar als de administratieve diensten van het kantoor telefonisch of per mail
Heb veel reclame ontvangen van andere kantoren privé, aan de deur en ook in brievenbus maar had vertrouwen in de manier van werken van makelaar en het kantoor
Onze goede ervaring bestond uit een duidelijke, open en snelle communicatie van en met Seth, meedenken met ons als kopers.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Valérie is een prima makelaar.
Geeft zeer goede informatie en komt afspraken na.
Wij zouden ze zeker aanraden.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
fijne samenwerking, correcte afspraken gemaakt en zeer professioneel afgewerkt. zeer volledige service

Altijd top service.
Goede communicatie met Frédérique en Valérie.
Top fotograaf die absoluut weet hoe een pand te brengen.
Ook jullie nazorg is altijd toppie.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Hillewaere Turnhout; van dag 1 een goed contact met Toon Dyckmans en het hele team. Steeds ter beschikking voor vragen en raadgevingen. .Zeker een aanrader. TOP service

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Toon en Valérie hielpen ons heel correct en vlot verder. De bezoeken werden zo veel mogelijk gebundeld, alle gegeven informatie klopte en we werden echt ontlast en ontzorgd. Dit leidde tot een vlotte verkoop. Heel erg bedankt voor de ondersteuning!

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Zeer behulpzaam vooral Yves Deckers, hij heeft de nodige info zo snel mogelijk doorgegeven. We kregen ook een heel goede uitleg bij de bezichtiging. Yves Deckers heeft zijn tijd genomen en alles duidelijk uitgelegd bij de ondertekening. ook een zeer vriendelijke ontvangst op het kantoor in Turnhout.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
... tot en met het stadium van "compromis" : excellente begeleiding en opvolging ; ... verdere beoordeling volgt na het verlijden van de akte !

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Hillewaere Vastgoed heeft ons goed geholpen met de verkoop van het huis van onze ouders.