Valutata 5 stelle su 5

Top service met de vriendelijkste verhuizers. Zij hebben mij verhuisd van Nederland naar Zwitserland. Ik ben totaal ontlast door Profmovers.

Valutata 5 stelle su 5

Goed informatief gesprek op voorhand. Prima dozen geleverd. Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers keurig op tijd. Aardige gasten die van aanpakken weten. Super netjes en vlot verhuisd! Aanra... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di trasloco e immagazzinamento

Scritti dall'azienda

Profmovers is een professioneel verhuisbedrijf met meer dan 6 jaar ervaring. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten om u te helpen bij elke stap van uw verhuisproces. Onze diensten omvatten het inpakken, transporteren en uitpakken van uw bezittingen, waarbij wij ervoor zorgen dat alles veilig en onbeschadigd aankomt op uw nieuwe locatie. Bij Profmovers streven wij naar de beste verhuisservice. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Erg tevreden

Erg tevreden. Vanaf het eerste contact was de communicatie persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. Afspraken werden netjes nagekomen — afspraak is echt afspraak. Het team werkte professioneel, zorgvuldig en dacht goed mee tijdens de verhuizing. Alles verliep soepel en zonder stress. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf.

23 dicembre 2025

Top verhuizing!

Goed informatief gesprek op voorhand. Prima dozen geleverd. Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers keurig op tijd. Aardige gasten die van aanpakken weten. Super netjes en vlot verhuisd! Aanrader

15 maggio 2026

Aanrader!

Fantastische ervaring met dit verhuisbedrijf! Het team werkte snel, zorgvuldig en supervriendelijk. Alles werd netjes ingepakt en zonder schade verhuisd. Zelfs de zware meubels stonden binnen no-time op hun plek. Zeker een aanrader voor een stressvrije verhuizing!

15 maggio 2026

Top geregeld

Top geregeld! Mannen waren heel aardig snel en professioneel. Ze hebben ons goed geholpen. Bedankt

11 maggio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Vreselijk

Vreselijk! Iemand is komen kijken bij mij in huis en heeft daar een berekening op gemaakt. 2 bakwagens. In de tussentijd zijn er meubels afgevallen die dus niet mee hoefde. De wagens zijn goed gevuld door de 4 mannen die de verhuizing daadwerkelijk gedaan hebben en hebben alles wat echt belangrijk was meegenomen. De 4 mannen die ons hebben verhuist, waren super. Sterk, aardig, klantvriendelijk en meedenkend. Ondanks het goede en harde werk van deze mannen, paste het niet. Dit kwam 100% door een misberekening van degene die is komen kijken in eerste instantie. Verhuisbedrijf gebeld en aangegeven wat er aan de hand was. Ik kreeg te horen dat het maar een 'raar verhaal' was. Wat ik al erg onprofessioneel vind en hij zou het overleggen met degene die is komen kijken. Werd de volgende dag door hem zelf gebeld en wat was hij opeens arrogant! Niet klantvriendelijk, brutaal en liet me niet uit praten. Uiteindelijk zouden ze het intern nog overleggen en vervolgens na dat ik berichten gestuurd heb, niks meer gehoord van hem. De 'baas' en de gene die is in komen weten zijn allebei arrogante kwallen! Dus de mannen die de verhuizing gedaan hebben krijgen niet 5 maar 10 sterren. De mannen die het geld ontvangen krijgen 1 ster. Daarom geef ik 2 sterren.

11 aprile 2026

Wat een topteam

Wat een topteam! Vrolijke, hardwerkende mannen, niets was teveel. Eerst verhuisd naar nieuwe plek. De volgende dag ontruimd door de mannen van Profmovers omdat ik heel veel niet kon meenemen."Gaat u maar naar uw nieuwe huis mevrouw, dan zorgen wij dat hier alles leeg is."Daarna kwamen ze nog naar mijn nieuwe huis om wat dingen te installeren. Echt een aanrader, dit bedrijf.

8 ottobre 2025

Vakkundig bedrijf

Wij zijn door deze club uitermate professioneel verhuisd. Ze hebben alles heel netjes ingepakt en met voorzichtigheid overgebracht.
Profmovers is een absolute aanrader.

10 settembre 2025

Profmovers helped me moving from Hillegersberg to Bleiswijk

Profmovers helped me moving from Rotterdam to Bleiswijk.
It was very nice working with this company because we made a good deal and they kept their promises! They even cleaned my house after they finished all the boxes and bring them to the truck. I am very happyto meet this company and would certainly recommend this company to you in Rotterdam.

1 settembre 2024

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden omdat ze erg vriendelijk waren, harde werkers en overal heel goed over communiceerde. Ze kwamen wat te laat maar waren ruim op tijd klaar. Omdat het om een driehoekswoningruil ging zat er veel tijdsdruk achter.

30 agosto 2024

Geweldig team!

Gisteren verhuisd door een erg fijn, vakkundig , vriendelijk en attent team .
Binnen een dag alles uit elkaar en weer in elkaar en op zijn plek gezet.
Toppers!!
Een échte aanrader

4 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik was 2 jaar geleden bij dit bedrijf…

Ik was 2 jaar geleden bij dit bedrijf terecht gekomen. Ik woonde in een wisselwoning, ik had een verhuisteam geregeld en dat was niet doorgegaan. Ik had dit gevonden en binnen 1 avond was het geregeld. Ze komen hun woord na. 2 jaar verder ben ik weer verhuist, het is echt een top verhuisteam. Ze weten goed wat ze moeten doen. Ik heb een goede ervaring gehad, het is een aanrader voor een verhuizing. Ze werken heel netjes en de spullen waren netjes in de wagen. De mensen die er werken zijn aardig en heel erg behulpzaam. Het was een topervaring dat je binnen 1 dag kan verhuizen.

30 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig verhuisbedrijf dat betrouwbaar is!

Geweldig verhuisbedrijf dat betrouwbaar is!

Ik ben zo dankbaar dat ik profmovers heb ingeschakeld om mijn café te ontruimen. Na een zeer teleurstellende ervaring met een ander verhuisbedrijf dat hun afspraak niet nakwam, was ik een beetje terughoudend. Maar profmovers Verhuisbedrijf heeft mijn vertrouwen volledig hersteld!

13 agosto 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più