Hillewaere Vastgoed - Turnhout Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Parklaan 46, 2300 Turnhout, Turnhout, BE

Valutata 5 stelle su 5

Seth en Mies deden het fantastisch om ons eigendom in recordtempo te verkopen! Wij zijn erg tevreden van het bedrijf en de mensen erachter.

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend aangenaam begeleid door Ilke, zowel bij de aankoop van onze huidige woning als de verkoop van onze voormalige woning. Fijn contact, goede bemiddeling en hartelijke opvolging. Dank je wel!

Valutata 2 stelle su 5

Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het eerste contact met makelaar Ilke was meteen vertrouwelijk, direct en duidelijk. Ze beantwoorde meteen alle vragen en dacht met ons mee. Ik kan hier geen enkele opmerking over geven buiten we eno... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

225 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

91 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, correct en eerlijk verloop van de verkoop!👌

Zeer goede communicatie gehad met Ilke.
Na elk bezoek een goede en duidelijke feedback gekregen telefonisch vlak erna.
Ze is ook zeer goed bereikbaar en probeert altijd zo snel mogelijk iets te beantwoorden telefonisch of via whatsapp.
Ze heeft zeker ook geen 9 to 5 mentaliteit wat toch een extra troef is in de verkoop!
( ik ben zelf vertegenwoordigster geweest en weet dat dat toch een meerwaarde is voor de klanten )

3 novembre 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Bedankt voor uw lovende woorden. Fijn om te horen dat de samenwerking met onze makelaar Ilke zo vlot en aangenaam verliep. We waarderen uw vertrouwen in Hillewaere Vastgoed enorm.

goede afhandeling

24 ottobre 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Valutata 5 stelle su 5

Erg vlot verloop vanaf het eerste contact! Een aanrader!

Hillewaere Turnhout heeft de beste professionals in huis gehaald om bij de eindmeet over een vlotte, aangename verkoop te kunnen spreken.
Het ganse traject verliep erg vriendelijk, efficiënt en snel…
Verkoop na 3 weken.
Prima communicatie. Er wordt kort op de bal gespeeld. Als voorbeeld de telefoontjes van Mies, die vrijwel onmiddellijk na elk bezoek van het pand met een potentiële klant, een duidelijke feedback van het bezoek geeft.
Vinger aan de pols, over de hele lijn. Ook dikke pluim voor de mooie foto's van de huisfotograaf!
Via een goed uitgebouwde website kreeg je relevante informatie ivm geplande bezoeken e.d.
Bedankt Mies en medewerkers!

27 settembre 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn dat u een vlotte en aangename verkoop heeft ervaren! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de efficiëntie, snelheid en communicatie gedurende het hele verkooptraject. We waarderen uw complimenten over de feedback, de foto's en de website. Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Alles is zeer vlot verlopen

Alles is zeer vlot verlopen. Seth heeft alles goed geregeld en veel werk uit handen genomen . Dus wij zijn zeer tevreden.

2 ottobre 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn te horen dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent over de dienstverlening van en samenwerking met onze makelaar Seth. Dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop van de woning was zeer snel…

De verkoop van de woning was zeer snel ( minder dan een maand) beklonken dankzij een zeer goede opvolging door Ilke. Zij heeft me zeer goed begeleid door het ganse proces met haar zeer goede deskundige uitleg en ervaring. Ik werd via verschillende mails goed op de hoogte gehouden van het verloop.

20 agosto 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn dat de verkoop zo snel en succesvol is verlopen! We zijn blij te horen dat de begeleiding en deskundige uitleg gedurende het hele proces zo gewaardeerd werden. Dank voor de positieve feedback over de communicatie.

Oplossing Gericht Makelaar

Vanaf de eerste minuut werd elke vraag goed beantwoord. Als er een vraag was die niet kon worden beantwoord, werden we teruggestuurd met een correct antwoord van de expert (zelfs als het erg laat was). We werden begeleid. We werden doorverwezen naar de juiste mensen die onze zaken konden afhandelen. Kortom; ze stonden ons bij in elke kwestie die ze nodig hadden voor oplossingen en antwoorden.

8 luglio 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn om te horen dat uw vragen goed werden beantwoord en we u naar de juiste experts konden doorverwijzen. We zijn blij dat we u bij elke stap hebben kunnen begeleiden en staan altijd klaar om te helpen. Dank voor uw feedback.

IIke is een topmakelaar

IIke is een topmakelaar. Wij zijn zeer tevreden over haar werkwijze. Ze leeft met je mee, denkt met je mee. Leuk dat er nog zulke makelaars bestaan.

9 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn om te horen dat onze aanpak zo gewaardeerd wordt. We danken u hartelijk voor de mooie woorden over onze betrokkenheid.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel tevreden over Ilke

Wij zijn heel tevreden over Ilke, onze makelaar tijdens de verkoop.. Het was geen vlotte verkoop en ze bleef enthousiast en behulpzaam..

24 giugno 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening tijdens de verkoop. We zijn blij dat het enthousiasme en de hulp van onze makelaar Ilke gewaardeerd werden. Dank voor uw feedback!

uitstekende service

uitstekende service ! uitstekende makelaar ! alles wordt tot in de puntjes afgehandeld. een aanrader !!

12 giugno 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn dat onze service en aandacht voor detail zo gewaardeerd worden. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en danken u hartelijk voor de aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Een professionele begeleiding tijdens het verkoopproces

Voorafgaandelijk aan de toewijzing van de verkoop werd op eeen professionele en uitgebreide wijze een waardebepaling gedaan. Zelf had ik deze afgetoets via een derde expert ter zake.
Nadien heeft Valérie ons perfect begeleid in het ganse traject.
Ook tijdens de weekends was ze steeds bereikbaar.

7 giugno 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

We zijn blij te horen dat u onze waardebepaling als professioneel heeft ervaren. Fijn dat de begeleiding gedurende het hele traject perfect is verlopen en dat de bereikbaarheid optimaal was. Dank voor de positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

onze makelaar

Ontzettend vriendelijke en behulpzame makelaar. Altijd bereikbaar voor vragen.
Snel geregeld.
Seth, heel erg bedankt voor alles!

24 aprile 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. We zijn blij dat we snel konden handelen en dat we al uw vragen konden beantwoorden. Bedankt voor de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

professionele aanpak tot op het einde

professionele aanpak
goede opvolging tot de ondertekening van het compromis

25 aprile 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Fijn dat onze professionele aanpak en goede opvolging tot de ondertekening van het compromis u bevallen zijn. Bedankt voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Alles verloopt prima en netjes

Alles verloopt prima en netjes , alles wat ze beloofde zijn ze nagekomen en een plezier om mee samen te werken

14 aprile 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze samenwerking als positief ervaart. We waarderen uw feedback en mooie woorden enorm.

Correcte service

Correcte service, goede bereikbaarheid en eerlijke informatie

19 marzo 2025

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Fijn dat onze correcte service, goede bereikbaarheid en eerlijke informatie u bevallen. Dankuwel voor uw positieve feedback.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Turnhout

Fijn dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren, met de nodige zorg en aandacht. Dank voor uw terugkoppeling.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più