Wij hebben over de jaren heen verschillende panden bezocht met Hillewaere medewerkers en deze waren steeds erg vriendelijk, professioneel en attent. Vooral met Liesbeth Verbist hadden we een heel goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben voor de verkoop van onze woning gekozen voor Hillewaere Vastgoed in Mol. Heel blij van die keuze. Onze makelaar (Kathleen) houdt ons enorm goed op de hoogte en doet heel hard haar best om e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze ervaringen met Hillewaere Vastgoed uit Mol zijn zeker "positief" te noemen. Alles verloopt vriendelijk, professioneel en correct. De goede raad en bijstand, met respect voor koper en verkoper... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Graaf de Broquevillestraat 35, 2400, Mol, Mol, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer goede ervaring met Hillewaere.
Aangename samenwerking gehad in een gemoedelijke sfeer.
Heel deskundig en correct.
Zeer tevreden.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Vriendelijk en attent goed geïnformeerd over de bezichtigingen en de opvolging

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Alles verloopt vriendelijk, professioneel en correct.
De goede raad en bijstand, met respect voor koper en verkoper, worden zeker gewaardeerd.
Het verstrekken van informatie gebeurd eerlijk en weloverwogen zodat men als verkoper met de juiste verwachtingen op een verkoop kan toezien.
Wij zouden zeker terug binnenstappen bij Hillewaere bij een volgende verkoop van Vastgoed.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Wij kochten dit jaar een prachtig pand via Hillewaere met Kathleen Buedts als makelaar. Zij was steeds de vriendelijkheid zelve, goed op de hoogte van alles wat het pand betrof of kon snel een antwoord voorzien van de eigenaar of gemeente. De service tijdens de afhandeling van de koop en overdracht was ongezien voortreffelijk :)

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
De aankoop van onze woning is nog niet helemaal rond, maar de service die we tot op heden hebben mogen ervaren was al zeer positief.
De aankoop ging aanvankelijk niet zo vlot als we gehoopt hadden (door zaken die volledig buiten Hillewaere stonden), maar de makelaar heeft ons kunnen geruststellen en heeft ons het vertrouwen gegeven dat alles wel zou in orde komen, wat tot nogtoe ook wel zo is. Hij was ook vlot bereikbaar en er werd telkens pro actief gezocht naar oplossingen als dat nodig bleek.
Wij verwachten dan ook dat het vervolg van de aankoop even vlot zal verlopen en verheugen ons op de dag dat we mogen verhuizen. Het kleine presentje dat we hebben mogen ontvangen bij de ondertekening, zal in de hall een ereplaatsje krijgen. Dikke pluim voor Tom.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Dankzij jullie hebben we ons droomhuis te pakken. Alles verloopt heel vlot en en dat is zeer leuk.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Zeer tevreden weinig aan toe te voegen, altijd vriendelijk en geen vraag is teveel 👌👍

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Wij zijn zeer tevreden van de service.
Liesbeth heeft haar uiterste best gedaan om alles op te volgen en uiteindelijk ons huis te verkopen

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Zeer tevreden over het verkooptraject en de professionaliteit van Hillewaere!

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Op tijd bij de woning. Half uur aangebeld geen reactie.
Daarna per mail te horen gekregen dat IK de gene ben die misschien het adres niet kon vinden en het vaker voor kwam bla bla. Ben er goed bekend en was goed optijd. Nog niet 1 excuus ontvangen van ze. 4 keer gevraagd of er een aANDER woning is om te bezichtigen. Aansluitend doordrammen op hetzelfde adres voor in de middag. Die ik dus na dit incident NIET hoef.
Veel geld verloren door een dagje vrij genomen te hebben en voor niks naar België te moeten rijden.
Lekker service, zo van de revieuws te zien ben ik niet de enige die dit mee maakt in dit bedrijf.
EEN DIKKE 0 !!!!!!!!!!! 0 voor de service en 0 voor de klantvriendelijkheid. En een dikke 0 voor het contact. Eerder naar de bevestiging geroepen en daarna nog daar voor de deur gestaan door uw fouten. Jammer dit

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Hilleware biedt een professionele service en zorgde voor een vlotte verkoop van ons appartement.

Zeer tevreden over Hillewaere Vastgoed
Correcte communicatie en helpen je heel snel verder bij vragen.

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
erg correcte manier van handelen en sympathieke mensen!

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Heel goede service: kort op de bal gespeeld, geen problemen om bepaalde zaken aan te passen, eerlijke communicatie,..
Kortom: zeer content van de jullie service.
Absolute meerwaarde: het boekje met de foto's

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Mol
Zeer professionele, correcte en open minded makelaar die haar vak met hart en ziel uitoefent. Aangename persoon.