Hillewaere Vastgoed - Hasselt Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Thonissenlaan 82, 3500 Hasselt, Vlaams Gewest, BE

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Hillewaere. Alexander Willems is een zeer ervaren makelaar met veel passie voor zijn vak. Hij is dan ook altijd vriendelijk en komt gemaakte afspraken... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We hadden een afspraak gemaakt met Hillewaere om een van hun huizen te bezichtigingen. Nadat we de eerste keer gingen kijken had de makelaar ons meteen warm gemaakt. Echter hadden we aan het eind nog... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Alles is vlug en goed velopen, Michel is een hele vriendelijke en proffesionele menheer, wij voelden ons dadelijk goed bij hem. Wij hebben ons huis gekocht aan heel sympatieke mensen waar het dadelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

142 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

91 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, toegankelijk en competent!

Zeer vlotte en communicatieve samenwerking met Alexander en Evelien. Zij zetten alles in het werk om ons tegemoet te komen, informatie te verschaffen en een gerustgesteld gevoel te geven. We kregen een zeer warme ontvangst op het kantoor en voelden ons goed ‘verzorgd’.

30 maggio 2022
Non scritta su invito

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Wauw, dat klinkt hélemaal als een Hillewaerdige ontvangst en service. Daar gaan we voor! Bedankt om uw ervaring via deze weg te delen!

Eerlijk en juist

Eerlijke en juiste afhandeling van de verkoop. Zoals het eigenlijk altijd hoort te zijn. Zeer vriendelijk personeel.

11 aprile 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Met vriendelijkheid komt men het verst in het leven hé. Dat hebben onze mensen inderdaad goed begrepen. Bedankt voor uw feedback over onze dienstverlening! Doet ons plezier dat u de verkoop van uw woning ism ons team Hasselt op deze manier heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte service en goede communicatie zo…

Vlotte service en goede communicatie zo goed via telefoon als via Whatsapp en e-mail. Persoonlijk contact via Michel B. die alles in prima banen heeft geleid:-)

4 aprile 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Alle communicatiekanalen worden inderdaad ingezet om u steeds zo goed mogelijk persoonlijk te informeren over de stand van zaken bij de verkoop van uw woning. Fijn dat u dit zo ervaren heeft!

Valutata 5 stelle su 5

Vragen werden altijd direct beantwoord…

Vragen werden altijd direct beantwoord en steeds vriendelijk contact. Hulp gekregen waar het nodig was.

31 marzo 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Bedankt om uw ervaring met ons team in Hasselt met ons te delen! Hulp bieden waar u het het meest nodig heeft en er steeds voor u zijn, is hélemaal ons ding.

Zeer tevreden!

We zijn zeer goed ontvangen bij Hillewaere Hasselt. Alles is vlot verlopen.

31 marzo 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Helemaal Happy @ Hillewaere Hasselt dus. Top! Dat is helemaal onze bedoeling. Fijn dat u deze ervaring met ons deelt.

PRIMA

uitstekend werk

25 marzo 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Buitengewone service, daar gaan we voor bij Hillewaere. Heel leuk om te vernemen dat u dit ook zo heeft ervaren bij de verkoop van uw eigendom.

Valutata 4 stelle su 5

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Beste, wat jammer dat u dit zo heeft ervaren. We nemen dit zeker op met ons team ter verbetering in de toekomst. Want de persoonlijke communicatie naar onze klanten vinden wij zeer belangrijk.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer professioneel op alle vlakken

Zeer professioneel op alle vlakken. De huisbezoeken werden perfect gepland en we kregen direct feedback van Michel na iedere bezoeken. Door de mooie foto’s van onze woonst en onze brochure hebben we een mooie herinnering aan Hillewaere.
De commissie is misschien iets duurder dan ons vorige Immo kantoor. Maar het lukt Hillewaere wel onze woonst te verkopen, waar het andere Immo kantoor niet in geslaagd is. Wij zijn uiterst tevreden!!👌
Dankjewel, groeten Raf en Natalie

16 marzo 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Dag Natalie en Raf, we waarderen dat jullie deze mooie feedback met ons delen. Dankjewel. Ons team gaat alle dagen voor een topresultaat. Fijn dat jullie dat ook zo mochten ervaren bij de verkoop van jullie woning.

Valutata 5 stelle su 5

Professionele en correcte benadering en…

Professionele en correcte benadering en duidelijke communicatie.
Omdat we aanvoelden dat onze verkoper geloofde in het pand dat hij voor ons wilde verkopen, zijn we met hem in zee gegaan. Door zijn overtuiging heeft hij een snelle en vlotte verkoop tot stand gebracht.

10 febbraio 2022

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Fijn dat u dat even laat weten via deze review. We zijn erg trots op ons team in Hasselt die inderdaad steeds zeer gedreven aan de slag gaan voor de verkoop van een eigendom.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben met Alexander een zeer…

We hebben met Alexander een zeer aangename en vertrouwelijke begeleiding ervaren
Lut en johan

29 dicembre 2021

Beste Johan,

Bedankt voor uw review.

Heel fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel.

Valutata 5 stelle su 5

Hartelijk bedankt Hillewaere voor de…

Hartelijk bedankt Hillewaere voor de perfecte begeleiding bij de verkoop van mijn eigendom. Veruit de beste ervaring die ik met een makelaar heb gehad.

26 dicembre 2021

Beste Charles,

Topmakelaar

Topmakelaar, professioneel en correct. Alexander doet, wat hij belooft, en met passie voor z’n vak!👍

27 novembre 2021

Beste Marita,

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk het betere werk!

We hebben al wat ervaring met immo makelaars. Over het algemeen varieert onze indruk hierbij van vrij gematigd tot goed. De samenwerking met Hillewaere kunnen we echter zonder meer als 'uitstekend' bestempelen: wij verwijzen hiervoor naar de personal touch, het puike voorbereidend werk (realistische schatting, prima fotografie,..) en het eigenlijke verkoopstadium ( goed anticiperen op soms moeilijke verwachtingen van kandidaat-kopers, feedback, vlot onderhandelingsproces). In het bijzonder vielen ons de professionele en persoonlijke aanpak, evenals de vlotte stijl van Alexander Willems op.

22 ottobre 2021

Beste Carl,

Fijne vlotte samenwerking!

Fijne vlotte samenwerking!
Worden steeds betrokken bij Intresse en bezieken van geïnteresseerden .
Degelijke contracten,

17 ottobre 2021

Beste Philo,

Door michel super goed ontvangen

Door michel super goed ontvangen
En ook de uitleg was top
Zeer snel een akkoord gekregen met ons bod en dit door michel zijn aanpak
Gewoon weg top

24 settembre 2021

Beste Thomas,

Prima samenwerking met Hillewaere

Prima samenwerking met Hillewaere. Vriendelijk en correct.

10 settembre 2021

Beste Filip,

Algemeen Directeur

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più