Top echt een aanrader om met dit Immokantoor in zee te gaan . Wij hadden Jordy Moeskops heel behulpzaam heeft echt zijn tijd genomen en met kennis van zaken , niets was teveel voor Jordy . Een hele... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het hele proces van verkoop van ons huis vakkundig vooraf uitgelegd en nadien volgens plan professioneel uitgevoerd. We waren in goede handen. Oprechte dank aan Patrick & Hillewaere.
Dettagli dell'azienda
- Agenti immobiliari
- Condominio
- Valutatore immobiliare
- Agenzia immobiliare
- Perito valutatore immobiliare
- Consulente immobiliare
Scritti dall'azienda
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Bredabaan 235, 2930, Brasschaat, Brasschaat, Belgio
- 0032 3 653 31 92
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Verkoop appartement
Zeer vlotte ,correcte en pro-actieve communicatie en behandeling van het verkoopdossier.
appartement was binnen een zeer korte termijn verkocht dankzij mooie , duidelijke presentatie van de woning

Wat ging er niet mis
Wat ging er niet mis , hiervan heb ik een uitgebreide mail richting Hillewaere gemaakt.
Hillewaere Vastgoed en zijn medewerkers…
Hillewaere Vastgoed en zijn medewerkers zijn zeer professioneel en kan je voor alle info raadplegen.
Heel professioneel en duidelijk…
Heel professioneel en duidelijk verlopen, zeer fijne ervaring.
Het hele proces van verkoop van ons…
Oprechte dank aan Patrick & Hillewaere.
Professionele opvolging van het dossier
Zeer professionele opvolging van het dossier van A tot Z. Patrick & zijn collega's van Hillewaere hebben ons volledig ontzorgd en bijgestaan met goed advies.
Patrick Brasschaat
De makelaar (Patrick) heeft ons dossier zeer kort opgevolgd en was telkens zeer correct.
Afspraken waren duidelijk
Afspraken waren duidelijk, professionele begeleiding, geen bluf, wysiwyg
Wij werden correct en vriendelijk geholpen door Patrick De Cour
Wij werden correct en vriendelijk door Patrick gebriefd Vanaf de eerste dag van kennismaking kregen we alle informatie hoe een schatting van de woning wordt berekend. De prijs die gezet werd bleek nadien heel correct te zijn.
Wij hebben al veel eigendom verkocht, maar nog nooit werd er zoveel moeite gedaan . Dat ons appartement zo vlug verkocht zou zijn hadden we nooit gedacht .
Top echt een aanrader om met Jordy Moeskops samen te werken
Top echt een aanrader om met dit Immokantoor in zee te gaan .
Een hele fijne aangename man .
Zeer professionele service
Zeer professionele service! Onze makelaar Patrick van Hillewaere Vastgoed heeft gezorgd voor een vlotte afhandeling van het dossier! Op zeer korte termijn werden sympathieke nieuwe eigenaars gevonden voor de nieuw te bouwen villa.
Een absolute aanrader!

Risposta di Hillewaere Vastgoed - Brasschaat
Het team van Hillewaere heeft onze…
Het team van Hillewaere heeft onze verkoop zeer goed voorbereid en begeleid. Binnen de week is ons pant boven onze vraagprijs verkocht aan een top koper. Als je een pant in de verkoop wilt zetten is Hillewaere zeker een top aanrader.

Perfect!!
Het was een zeer aangename ervaring en heel vriendelijke makelaar. Zeker een aanrader om met Hillewaere te werken!!

Fantastische service van Patrick
Fantastische service van Patrick!
Bedankt!
Wij vonden onze droomwoning door jullie!
Super tevreden!

Vlotte
Vlotte, snelle en correcte aanvang, opvolging en finalisatie.
Wij zijn 100% tevreden.
Mvg Peter Van Walle