Jeg har handlet hos Highhouse i flere år og har altid modtaget en fin service. De svarer hurtigt og sender super hurtigt. Har klart min anbefaling

Nu har jeg handlet ved high House i et par år, og der har aldrig været noget lige fra gode varer til kundeservice, og reagere altid hurtigt.der var ikke kommet et Slam rør i min sidste pakke, jeg får... Leggi di più

Havde købt en precooler som ikke passede i vores fitting på bongen. Kontaktede her highhouse, som uden videre havde sendt en ny afsted til vores adresse, inklusiv returlabel til den gamle. Kan klart... Leggi di più

Virkelig virkelig go service med venlige medarbejder, ham søren derinde fra ka jeg kun gi 5 stjerner til.. Han løste opgaven uden et piv, ringede tjekkede op om alt hvad i orden osv.. GO SERVICE! Vh... Leggi di più

1. Negozio di cannabis
  2. Negozio di prodotti per l'aromaterapia
  3. Negozio di narghilè
  4. Fornitore di bilance
  5. Tabaccheria
  6. Negozio di vaporizzatori

Informazioni su HighHouse.dk

Vi er en dansk online headshop og førende på vores felt, med fysisk butik i Skive, Midtjylland.

Vi sælger alt lige fra groudstyr, frø og gødning til cannabis industrien, samt alt det tilbehør dertil man kunne forestille sig. Med vores 11 år i branchen, er vi stolte af at kunne betjene både professionelle og begyndere, med at finde deres ønskede ryge- og groudstyr til de absolut bedste priser i Europa.

Vi har et bredt udvalg af produkter i kategorier som:

- Jointpapir
- Gødning
- Potter
- Underskåle
- Teste og måleudstyr

I vores helse kategori kan du også købe produkter som: Røgelsespinde, duftlys, æteriske olier, massage olier, basic olier, ædelsten, runesten, smudge sticks, duftlamper og aroma diffusere samt meget andet fra anderkendte mærker på markedet.

Er du nysgerrig på at lære os bedre at kende? Så kan du læse om vores 11 år lange rejse på vores hjemmeside under fanen “om os”, eller besøge os på de sociale medier.

Vi GLÆDER os til at betjene dig! 🤝

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Utrolig god service

Utrolig god service, bestilte igår og de ringede da en af tingene var udsolgt, fik et andet produkt. Varerne blev leveret idag. Så kan kun anbefale Highhouse. Tusind tak for god og hurtig levering

12 aprile 2022

8/10 high house

8/10 high house
Jeg har bestilt fra high house ca 7 gange nu, hen over de bestillinger jeg har lavet er der en bestilling hvor jeg ikke har fået et produkt jeg havde bestilt, men det var et cone til 4kr så jeg gad ikke brokke mig, da jeg syntes at deres service, ellers havde været super hurtig og god, så det går meget lige op, men deres beskrivelser på hjemme siden er ikke særlig gode, til gengæld så kan du være sikker på du får hvad der er på billedet, og priserne er klart billigere en andre shops ihverfald i headshop delen, for de dårlige beskrivelser giver jeg minus 2 point da jeg har købte de forkerte produkter et par gange pga manglende præcise størrelser, så overall 8/10 eller 4/5 fra mig

6 aprile 2022

Jeg blev glædelig overrasket over min…

Jeg blev glædelig overrasket over min bestilling som åbenbart var nr 40.000 Jeg troede jeg bare lige skulle have nogle hylster og en kasse cones. ( det eneste jeg have bestilt ) men da jeg åbnet kassen var der en masse andre lækre ting. Virkelig en lækkert oplevelse og en god gæsdus fra highhouse .. ikke sidste gang jeg bestiller der fra.

8 febbraio 2022

Top service

Jeg har lige bestilt lidt forskelligt derinde fra, og kom helt fra at få riste med til alle piberne. Jeg nåede lige at banke mig selv oveni hovedet, indtil jeg fik åbnet pakken. Legenden der pakkede mit grej, opdagede min fejl før mig, og smed en pakke mesh riste oveni de 3 nye piber jeg købte. Skud ud til den mand, han reddede min weekend :)

16 gennaio 2022

Fantastisk webshop - Gode Oplevelser

Fantastisk webshop med kun gode oplevelser.
Har handlet her 3 eller 4 gange nu, og hver eneste gang jeg har fået min pakke ved middagstid dagen efter, nogen gange på under 24 timer. Det synes jeg er godt klaret, især her hjemme når man nogen gange venter uger på sine pakker.

Ikk' nok med det får man altid små ekstra ting, købte noget opbevaringsbøtter i går, samt nogle filter tips, fik både mixerbakke og poser gratis med. Synes sgu det er god service. 5/5

13 gennaio 2022

Super butik

Super butik. Gode priser, gode produkter og Hurtig levering.
Sidste gang jeg bestilte dukkede min pakke ikke op og jeg kontaktede kundeservice.. i løbet af ingen tid havde highhouse fået fat i Postnord der fandt pakken 🙂
Så kundeservicen er også iorden.

Mvh. Simon L.

6 gennaio 2022

Utrolig god service
Søren gav en fin og god service da jeg reklamerede over nogle fejl på
Smags kort fra Aroma

Han sendte uden et kny en ny sending og endda puttede lidt ekstra i pakken
Tak for din behandling og forståelse og yderst gode kundeservice Søren

Dejligt at en net butik , arbejder seriøst og hjælper med det samme ,frem for andre der "kryber uden om"

Så mindst 10 stjerner til Jer derinde

12 dicembre 2021

DK’s bedste!

I har simpelthen de bedste priser og den hurtigste levering. Min kæreste bestilte igår og det lå allerede i postkassen i dag. Det er så god stil! Jeg nåede ikke engang at løbe tør for papir og det kan jeg kun takke jer for. Så ingen grund til at købe grej til overpris, fordi i er for nice!

Highhouse kan stærkt anbefales!

2 novembre 2021

Helt fantastisk firma at handle med…

Helt fantastisk firma at handle med 👍🏻 Hurtig levering, men det bedste er deres generelle service 👍🏻 Jeg vil gerne give dem en ekstra ⭐️ alene for deres niveau af ærlighed, så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til HighHouse fra mig

12 ottobre 2021

Seriøst firma med en fantastisk…

Seriøst firma med en fantastisk kundeservice. Har talt med Søren i kundeservice og fik den bedste service. Produkter der holder hvad de lover og til de bedste priser.
Kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Andrea.