Jeg har handlet hos Highhouse i flere år og har altid modtaget en fin service. De svarer hurtigt og sender super hurtigt. Har klart min anbefaling
Scopri cosa dicono le persone
Nu har jeg handlet ved high House i et par år, og der har aldrig været noget lige fra gode varer til kundeservice, og reagere altid hurtigt.der var ikke kommet et Slam rør i min sidste pakke, jeg får... Leggi di più
Havde købt en precooler som ikke passede i vores fitting på bongen. Kontaktede her highhouse, som uden videre havde sendt en ny afsted til vores adresse, inklusiv returlabel til den gamle. Kan klart... Leggi di più
Virkelig virkelig go service med venlige medarbejder, ham søren derinde fra ka jeg kun gi 5 stjerner til.. Han løste opgaven uden et piv, ringede tjekkede op om alt hvad i orden osv.. GO SERVICE! Vh... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di cannabis
- Negozio di prodotti per l'aromaterapia
- Negozio di narghilè
- Fornitore di bilance
- Tabaccheria
- Negozio di vaporizzatori
Informazioni su HighHouse.dk
Scritti dall'azienda
Vi sælger alt lige fra groudstyr, frø og gødning til cannabis industrien, samt alt det tilbehør dertil man kunne forestille sig. Med vores 11 år i branchen, er vi stolte af at kunne betjene både professionelle og begyndere, med at finde deres ønskede ryge- og groudstyr til de absolut bedste priser i Europa.
Vi har et bredt udvalg af produkter i kategorier som:
- Jointpapir
- Gødning
- Potter
- Underskåle
- Teste og måleudstyr
I vores helse kategori kan du også købe produkter som: Røgelsespinde, duftlys, æteriske olier, massage olier, basic olier, ædelsten, runesten, smudge sticks, duftlamper og aroma diffusere samt meget andet fra anderkendte mærker på markedet.
Er du nysgerrig på at lære os bedre at kende? Så kan du læse om vores 11 år lange rejse på vores hjemmeside under fanen “om os”, eller besøge os på de sociale medier.
Vi GLÆDER os til at betjene dig! 🤝
Informazioni di contatto
Vindevej 64, 7800, Skive, Danimarca
- 71 710 420
- info@highhouse.dk
- highhouse.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte torsdag og vupti, så var varen afsendt. Ankom næste dag og. Super hurtig service med lidt extra tutter i pakken.
Lige en butik for mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ordentlighed i højsædet
En virksomhed, hvor ordentlighed er i højsædet er efterhånden en sjældenhed, derfor er det også et meget forfriskende pust at møde HighHouse og deres personale.
tak til personalet for god og nænsom behandling og en ekstra tak til Søren.
Fantastisk service
Fantastisk service
De var super hurtige og fantastisk kvalitet
Mvh Daniel winter
Hurtig og diskret levering
Hurtig og diskret levering. Ingen klager. Altid hvad jeg har bestilt og til tiden. Sidst fik jeg også en mixerbakke med i kassen, gratis.
Danmarks bedste tobaks forretning!
Danmarks bedste tobaks forretning!
Klasse service og god behandling.
Der var fejl i min sidste ordre, ringede til dem og dagen efter modtog jeg varen samt en lille goodybag :)
Ses snart igen
Det hele, samme sted, til den rigtige pris!
Har handlet her et par gange Online, og har fået super god service. Lækkert udvalg så man kun skal bestille et sted, og til priser jeg ikke rigtigt har fundet andre steder. Jeg kommer igen og igen. :D
Kan varmt anbefale det
Kan varmt anbefale det. Fremragende kundesupport fra Søren
Min pakke var blevet væk da jeg…
Min pakke var blevet væk da jeg snakkede med dem ku de godt se der var sket en fejl ,jeg mener han hedder søren ham jeg snakkede med ,han var guld værd dagen efter havde jeg min pakke ,så 5 stjerner er ikke nok det er 10 stjerner herfra ,go ryger derude
Fantastisk shop
Vildt god service, venlighed og super hurtig leveringstid.
Jeg troede god service var uddød, men ikke hos HighHouse.dk
De sende mig det forkerte produkt, da producenten havde sendt dem de forkerte vare. Varen jeg modtog var meget tæt på, hvad jeg bestilte og kostede ca. 5-10% mere. Da jeg skulle bruge den få dage efter og de ikke kunne nå at få den rigtige vare hjem til mig inden da, tilbød de mig en stor rabat på varen som jeg ikke kunne takke nej til.
Derudover bestilte jeg også to af en anden vare, men da de kun havde en tilbage, ringede de til mig dagen efter og spurgte om jeg ønskede noget andet i stedet.
Så god service I burde overveje at starte en virksomhed der træner andre virksomheder i "god service".
De hurtigret til svarer og levering (…
De hurtigret til svarer og levering ( husk hvis du vælger bring ( eller post nord en fredag) så VÆLG PAKKE BOX DA DET ER DET ENESTE DER KAN GØRE DU IK ENDER MED GIVE70 kr for en LOVET LEVERING PÅ 1-2 dage ! Jeg har talt med HH om dette de vil nævne det på deres side også ellers jeg brugt High h . I snart to år det ganske få problener der har været det små tings afd feks der sendt en forkert ting med men kun prøvet 1 gang ! Derfor brug highhouse.dk og topskud dk verdens bedste kundeservice , viden og svare samme dag somregl!!! ;) :)love you Boys!! Keep up the good hard work! Your Nicogreen
intet negativt at berette om dem. Fantastisk service og online udvalg
Fantastisk service og jeg havde lige nogle tvivls spørgsmål angående min ordre og der var super god service og endda nogle rigtigt fine goodies oven i købet. Det er den Headshop i DK som er bedst til at opdatere deres side med nye produkter og så har de et kæmpe udvalg og man kan altid se om varen er på lager og man har mulighed for rabat ved mængdekøb hvilket andre headshops ikke tilbyder i samme stil.
De sendte pakken lynhurtigt og jeg har ikke noget negativt at sætte en finger på fra deres side af :)
Tak for den gode handel
Perfektion!
Udvalg, hjemmeside, service og ikke mindst levering nærmest til perfektion.
10/10 god service
Der har aldrig været noget, i de mange bestillinger jeg har lavet, rigtig god service og hurtig levering
Fantastisk god kundeservice.
Hurtig levering af varen
Respekt, Tilfredshed, Venligt Personale!
Har handlet hos HighHouse.dk flere gange, og jeg er tilfreds hver gang! Jeg har nok købt for over 5.000 DKK på deres hjemmeside, alt fra flere forskellige bonger, til alt muligt andet. Flere gange har jeg været i tvivl om hvad jeg bestilte, og ringede ind til dem. De var søde, og lavede gerne min bestilling om, på deres bekostning. Får også altid nogle gratis Mixerbakker, stickers, eller poser med. Det er hvad jeg kalder god Service! Jeg kommer med garanti til at bruge HighHouse mange gange igen! Respekt til personalet bag HighHouse.dk !
Altid god service
God kundeservice 5/5 oplevelse herfra
Der er kun rosende ord
Der er kun rosende ord, over hele linjen til HighHouse. Det går med lynets hast, og jeg har aldrig oplevet en fejl i min ordre. Ikke bare en genial butik. Men geniale mennesker!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.