Hidden Reality Recensioni 2.246

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

4,6

Ett måste i jul

Ett måste i jul . Ett spel för hela familjen 🎅 Absolut det bästa

10 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Men vad härligt att höra.⭐️ Tack snälla för fin recension. Hoppas ni får en mysig och klurig jul!🎄

Måste testas

Snabb leverans. Genomtänkta mordgåtor med autentisk bevismaterial. Kul grej.

30 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack snälla Susanne! Härligt med leveransen och kul att du gillar mordgåtorna.🤩🔎

Kallafallgruppen

Kallafallgruppen

Vi har startat en grupp på 10st "kallafallgruppen" vi träffas, äter mat, dricker gott och löser mord.
Det är block, pennor, förstoringsglas och annat över hela bordet...
Det är så härliga kvällar.

1 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Kallafallgruppen låter ju helt fantastisk!😍 Tack för att du delar och hoppas ni får många fler härliga mordkvällar tillsammans.🕵️‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra och välgjorda mordgåtor

Mycket bra och välgjorda mordgåtor! Har köpt allihop och aldrig blivit besviken. Har blivit en tradition tillsammans med sambon, mamma och hennes gubbe. Trevliga kvällar med god mat och dryck samt detektivarbete 🕵🏼

8 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Åh vad roligt att höra, stort tack för fina ord. 😊
Vi blir verkligen jätteglad över att det har blivit en tradition för er och att ni haft så många trevliga kvällar tillsammans!🔎

Klurigt och smart

Välgjorda spel, genomtänkta detaljer och kul.

26 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad glada vi blir att du tycker det, tack snälla för din recension Sofie! 💛

Valutata 2 stelle su 5

Tycker att lösningen ofta är väldigt…

Tycker att lösningen ofta är väldigt långsökt och inte grundar sig i så mycket man kan bevisa genom medskickat material. Har spelat tre olika mysterier nu på kort tid

26 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack för din recension! Tråkigt att du upplevt lösningarna som långsökta. Vi respekterar så klart att man kan känna olika och alla mordgåtor passar inte alla, men vi tar verkligen till oss.

Om du kan utveckla lite mer får du jättegärna höra av dig till vår kundtjänst på hemligheter@hiddenreality.se. Då kan vi förstå bättre och ta med oss det i vårt arbete framåt. Och självklart svarar vi gärna på frågor eller funderingar man har efter att man spelat. 💛

Valutata 4 stelle su 5

Kryptiska mördaren

Sjukt rolig med ett nytt sätt att tänka! Kändes sjukt svår i början! Men blev lättare när man kommit en bit in. Rekommenderar starkt!!

27 novembre 2025

Kul att höra Rasmus! 😊 Tack snälla för din recension. ⭐️

Valutata 5 stelle su 5

Jag verkligen älskar dessa mordgåtor

Jag verkligen älskar dessa mordgåtor. Bra gjorda och väl genomtänkta :) rekommenderar starkt!

11 ottobre 2025

Risposta di Hidden Reality

Wow, tusen tack för din fina recension och att du rekommenderar Andreas! 🕵️‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Hittills en av de bästa mordgåtor…

Hittills en av de bästa mordgåtor tillverkare som vi har provat. Vi är 3 familjer som spelar ihop, vintern hemma och sommaren blir det camping. Allt tillsammans med mat och dryck. Hittills enda negativa är att det släpps för få, men det är då man får prova andra tillverkare.

6 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad härligt det låter med era spelkvällar! Vi blir verkligen jätteglad att ni gillar våra mordgåtor. Vi jobbar för fullt på nya titlar, så förhoppningsvis slipper ni vänta allt för länge 😊🔎

Älskar er!

Älskar er!! Så kul att spela och snabb leverans

24 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Men åh vad kul att höra! Tack snälla för dina fina ord. Vi blir verkligen jätteglad att du gillar våra mordgåtor och att leveransen gick snabbt. 💛

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt enkelt och kanon spel

Snabbt enkelt och kanon spel. Älskar utmaningar och det här får man fundera en gång extra på. Rekommenderas varmt.

4 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension Jessica, härligt att allt var snabbt och enkelt och tack för att du rekommenderar! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Som alltid allt i bra kvalite

Som alltid allt i bra kvalite, verklighetstroget och god leverans! Hade gärna velat ha mer interaktiva delar, som mer telefonnummer att ringa eller websidor osv men lätt de bästa mordgåtorna och snabb leverans!

15 settembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension! Så kul att höra att du tycker kvaliteten och leveransen håller i sig varje gång. Det betyder massor. Och tack för din feedback, vi tar med oss det när vi vidareutvecklar nya fall. Alltid värdefullt att höra vad ni vill ha mer av 😃🔎

Valutata 4 stelle su 5

Riktigt roligt!

Riktigt roligt!
Har köpt allihop som finns nu.
Bra variation på svårighetsgrad och väldigt underhållande.
Jag önskar jag kunnat lösa campingmordet och tågmordet, men de verkar inte finnas tyvärr..

29 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension, vad glada vi blir! Tågmordet är en julkalender och fanns bara i en begränsad upplaga, så därför går den inte att få tag på längre tyvärr. Men Campingmordet är en kommande mordgåta! Så håll utkik 🕵️‍♀️✨

Rekommenderar!

Genomarbetade och kluriga mordgåtor. Alltid en lyckad kväll med ett fall för deckarklubben 😁

19 luglio 2025

Risposta di Hidden Reality

Tusen tack för din fina recension! Så kul att höra att det blir bra kvällar med våra mordgåtor 😄

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt roliga och kniviga mordgåtor!

Otroligt roliga och kniviga mordgåtor!
Vi har kört två stycken på AW på jobbet och vi har suttit och haft hejdlöst roligt. Väl värt varenda krona, detaljrikt, uppfinningsrikt och finurligt!

Rekommenderas starkt!

19 settembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Men åh vad roligt att läsa! Tack snälla för din recension. Så himla kul att höra att ni haft AW med våra mordgåtor. Vi blir verkligen superglad över att ni uppskattar detaljerna 🔍✨

Jättebra mordgåta!

Jättebra utformad mordgåta som fick hela familjen att tänka till! Riktigt spännande och snyggt gjort!

(Mannen på åkern)

2 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad härligt att höra! Tack snälla för din fina recension. Så kul att hela familjen fastnade och fick klura tillsammans 😊🔎

Underbart underhållande.

Hela familjen satt och diskuterade och funderade i timmar.
Innan vi tillsammans enats om vem mördaren var. Älskart

24 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Åh vad härligt att höra! Kul att hela familjen satt samlade och klurade tillsammans. Tack för din recension! 💛

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più