Hidden Reality Recensioni 2.246

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

4,6

1 stella

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Bästa mordgåtorna

Så härliga mordgåtor, de flesta kluriga som "attan" :-). Vi träffas i familjen både vuxna och stora barn, härlig gemenskap över generationsgränser. Vi äter och dricker gott. Det gör att vi får en härlig sammanhållning.

17 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad fint att läsa! Så härligt att höra att ni samlas hela familjen och löser tillsammans 😊 Tack för din recension Eva 💛

Rolig upplevelse tillsammans!

Jätterolig grej att göra tillsammans! Har löst en med vänner och en med familj och det var lika spännande båda gångerna.

3 gennaio 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad kul att höra, tack snälla för din recension Elina! Så roligt att det funkade lika bra både med vänner och familj 😊

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, så väl uttänkta gåtor. Det märks att Hidden reality lägger ner mycket tid och tanke när dom tar fram varje mordgåta och det uppskattas! Sitter som på nålar när varje nytt mord släpps🙏🏼 rekommenderar starkt!

17 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tusen tack för din fantastiska recension Alma! Så roligt att höra att du uppskattar mordgåtorna. Tack snälla för rekommendationen! ⭐️

Snabb leverans.

Snabb leverans.

6 dicembre 2025

Tack för din recension Gunilla! Härligt att höra att leveransen var snabb 😊

Jag älskar hidden reality

Jag älskar hidden reality! Det är en perfekt samlingspunkt att dra fram en av deras spel och samla nära och kära! Otroligt bra arbete och väl uttänkta kriminal fall! Rekommenderar starkt!

6 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Wow, tusen tack för de orden! 💛 Det gör oss så glada att höra hur spelen samlar nära och kära. Stort tack för att du rekommenderar oss, det betyder otroligt mycket 😊

Väldigt underhållande!

Väldigt rolig och underhållande aktivitet för flera samtidigt.
Spännande och välgjort!
Snabb leverans!

13 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tusen tack för din härliga recension! ⭐️ Så roligt att höra att du tyckte det var en underhållande aktivitet att göra tillsammans 😄

Snabba leveranser

Snabba leveranser, välpacketerat och väldigt bra service.

4 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Stort tack för din fina recension Lasse! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med servicen 😊

Valutata 5 stelle su 5

Spännande roliga detektivspel som…

Spännande roliga detektivspel som återför familjer och vänner till fysiska trevliga sammankomster, utan att ha näsan i mobilerna.
Snabb och smidig frakt bör tilläggas

4 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vilken härlig recension, tack snälla Karin! Det gör oss extra glada att spelen bidrar till att samla familj och vänner runt något gemensamt. Och toppen att leveransen gick smidigt också 😊

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra upplägg på fallen

Mycket bra upplägg på fallen, Kräver en del tankeverksamhet. Man får tänka på samma sätt som man gjorde som utredare vid polisen.

3 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade upplägget 😊

Så kul vi hade

Så kul vi hade. Att vara en detektiv för en eftermiddag.

29 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad härligt att läsa Sabine! Så kul att ni hade en rolig eftermiddag och fick känna er som detektiver ett tag! 😊

Snabb o tydlig leverans

Snabb o tydlig leverans

1 dicembre 2025

Tack för din recension Pia! Vad bra att allt kändes snabbt och tydligt 😊

verkliga mordgåtor

Rekommenderar starkt!!

13 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Stort tack för din recension och rekommendation, det betyder massor för oss! 😊

Risposta di Hidden Reality

Tack snälla för din recension Lena, vad roligt att höra! Kul att du tyckte den var både spännande och underhållande 😊

Roliga och välskrivna mordgåtor

Roliga och välskrivna mordgåtor. Har köpt och löst ett flertal tillsammans med vänner.

28 febbraio 2025

Risposta di Hidden Reality

Vad kul att höra, tack snälla för din recension!⭐️

Vi blir jätteglada att du tycker att mordgåtorna är välskrivna, och extra roligt att du har löst flera tillsammans med vänner. Hoppas ni får många fler härliga spelkvällar framöver!😊

Valutata 4 stelle su 5

Det var super kul att spela men en sak jag inte fattar

Det var super kul att spela, svårt att skriva vad man gillade utan att avslöja något dock. Men en sak jag inte fattade var att en sak står i facit att det finns i materialet, men kollade verkligen allt och hittade det inte någonstans, det gjorde ju dock att en sak kunde man inte koppla ihop riktigt. Vet inte om det var något fel på det jag hade köpt eller om jag ändå missade det någonstans, men ja tyvärr löste vi inte det vilket var tråkigt🥺

9 dicembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Tack för din recension och vad kul att höra att ni tyckte det var superkul!⭐️

Det är ju såklart klurigt men ska inte vara omöjligt. Vi hoppas inte att du saknade något, kanske har något varit lätt att missa?😊

Hör gärna av dig till oss så kollar vi vad som kan ha hänt och hjälper dig reda ut det. Vi vill verkligen att alla ska få hela upplevelsen och känslan av att knyta ihop allt på slutet!🔎

Valutata 5 stelle su 5

Oslagbara upplevelser att lösa gåtorna

Oslagbara upplevelser att lösa gåtorna från Hidden Reality tillsammans. Superbra, autentiskt material och kreativa interaktiva hjälpmedel av högsta klass (telefonnummer, appar, Youtube etc). Keep them mysteries coming! :)

18 ottobre 2025

Risposta di Hidden Reality

Stort tack, vad glada vi blir! 🕵️‍♂️ Vi lovar att det kommer fler mysterier såklart 😄

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra spel och en service i…

Riktigt bra spel och en service i världsklass!

30 novembre 2025

Risposta di Hidden Reality

Stort tack Anna!💛 Vi blir verkligen jätteglada över att du gillar både spelen och servicen. Det betyder massor för oss. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!🔎

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più