Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Svezia
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Generellt är det bra mordgåtor, om än med en del antaganden och indicier snarare än solida bevis i vissa fall.
Dock blev vi besvikna på den okände stalkern där det krävdes många antaganden, och delvis motsägelsefulla eller krystade förklaringar utan ledtrådar i materialet för att få ihop det. Tex vad gäller vissa alibis

Risposta di Hidden Reality
Det är så roligt och jag gillar alla filmerna och bevisen som vi får grotta oss ner i. Perfekt för en AW med jobbet.

Risposta di Hidden Reality
Imponerade och kul man blir ju helt besatt och fängslad av spelen! Skulle gärna komma på ett studiebesök för att se hur ni går tillväga. Tid och rum bara försvinner när man leker GW😊mvh Lena Björklund Eriksson

Mycket snabb service.
Klurigt, rätt så svårt men vi lyckades klura ut vem det var tillslut.

Risposta di Hidden Reality
Så kul och autentiska fall! Vi har testat några stycken och alla är lika bra.

Risposta di Hidden Reality
Det var kul med olika klurigheter i ordning. Jag gillade detta escape room- konceptet. Det blev mindre överväldigande än att öppna allt samtidigt och inte exakt veta vart man ska börja. Spännande även med ledtrådar och checklistor! Det hjälpte oss på vägen. Kul med olika alternativ på gärningsmän också. Bra att man kunde fortsätta spela ifall man gissade fel gärningsman. Fortsätt gärna med detta koncept!
Jag saknade dock en bakgrundshistoria i slutet som kopplade ihop hela story:n.

Risposta di Hidden Reality
Snabb leverans. Välgjort spel som krävde mycket tankeverksamhet och klurande! Tar sin lilla tid att lägga ihop alla ledtrådar. Rekommenderar att börja med en lätt version första speltillfället. Men en kul upplevelse som kommer göras fler ggr.

Risposta di Hidden Reality
Nu har vi spelat alla lätta & medelsvåra och WOW vilken upplevelse! Jag som verkligen hatar spelkvällarna ser nu fram emot att få spela dessa

Risposta di Hidden Reality
Spelat flera av deras spel, vilka alltid är välgjorda och man måste verkligen tänka till. Aldrig beställt från deras hemsida, men blev glatt överraskad av den snabba leveransen.

Risposta di Hidden Reality
Jag tror att jag har testat alla typer av svenska mordgåtor på marknaden, och Hidden Reality är verkligen i en klass för sig. För mig är det här de mest välgjorda mordgåtorna som finns.
Allt är genomtänkt, ledtrådarna hänger ihop snyggt, detaljrikedomen är hög och inget känns slumpmässigt. Ett stort plus är det varierade och roliga utredningsmaterialet med filmer, databaser, kartor, kvitton, ljudinspelningar mm. Det gör att man verkligen lever sig in i fallet.
Enda lilla feedbacken är att det hade varit nice med textning på film- och ljudklipp. För den som inte hör perfekt hade det underlättat mycket.
Sammanfattat rekommenderar jag starkt!

Risposta di Hidden Reality
Sjukt snabb leverans, riktigt spännande & roligt spel. Jag spelade med min sambo och vi löste ett fall på 2 timmar, så otroligt spännande, kan varmt rekomdera att beställa härifrån!

Risposta di Hidden Reality
Väldigt välgjort spel, allt material kändes som riktig polismaterial. Vi spelade midsommarmordet. Rekommenderar

Risposta di Hidden Reality
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.