Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Svezia
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Bra kluriga mord med realistiska bevis och ledtrådar som om man får ihop det leder en till mördaren. Proffsigt gjorda.

Fantastisk kväll med familjen
Efter att ha spelat en hel kväll så är jag helt bässat. Nu har jag inte testat de svåraste gåtorna än men såg de medel till medel-svåra gåtorna som ganska lätta.

Risposta di Hidden Reality
Nu har vi provat två mordgåtor. Vi startade med stort intresse och engagemang. Dock känner vi oss besvikna över att motiven är långsökta och att det i vissa fall saknas information som skulle behövas för att komma fram till en lösning. I ett av fallen skulle man följa en länk för att lyssna på ett förhör. Det gick inte att nå den. Tyvärr gav inte detta mersmak.

Risposta di Hidden Reality
Mycket trevligt spel perfekt för familjen.

Risposta di Hidden Reality
Vi tycker att det var ett väl komponerat och spännande spel med lagom svårighetsgrad för oss som förstagångsspelare.

Risposta di Hidden Reality
Jag upplever när jag sitter och löser dessa mordgåtor tillsammans med mina vänner att det är som att lösa riktiga mordfall. Det vill säga att Hidden Realitys mordgåtor är väldigt bra gjorda och proffsiga ända in i minsta detalj.

Jätte rolig spelupplevelse!!
Spännande och väldigt klurigt!
Vi har löst två av fallen hittills och nu har vi beställt två till 😎
Underbart spännande!

Risposta di Hidden Reality
Så kul med mordgåtor!. Det bästa är när de är uppdelade i flera omgångar, då kan man ta lite varje vecka och stämma av t.ex. varje söndag. Det möjliggör spel på distans med kompisar som bor på annat håll. Älskar också när det är gåtor från långt tillbaka i tiden, det blir ett annat tänkande när lösningen är mer analog. Har precis köpt 2 till. Ser fram emot nya till hösten!

Risposta di Hidden Reality
Såå roligt och kreativt! Rekommenderar starkt, kommer absolut beställa fler utredningar härifrån

Risposta di Hidden Reality
Snabb leverans. Vi har beställt ett mordmysterie innan som vi älskade. Nu beställde vi 3 till som vi inte provat än.

Risposta di Hidden Reality
Tyckte detta var jätte kul och kommer definitivt göra det igen. Men hade främst velat att ni gör spelen lite svårare!

Risposta di Hidden Reality
Ett riktigt välgjort spel där man verkligen får känna sig som en utredare. Kul.

Risposta di Hidden Reality
Var en riktigt rolig spelkväll
Löste mordet bröllopmordet

Risposta di Hidden Reality
Seriemördaren på highway 56!
Sjukt utmanande, men så roligt. Nu ska jag byta med min bror och lösa ytterligare mörd 🤗😍

Risposta di Hidden Reality
Så kul spel att spela med vänner/bekanta/familj. Otroligt intressant att komma på olika teorier och diskutera olika misstankar! Rekommenderar starkt!

Risposta di Hidden Reality
Vi spelade Midsommarmordet och den var så rolig! Lagom kvällsaktivitet med två vänner och kul att se engagemanget som är lagt på detta 😍

Risposta di Hidden Reality
Så intressant och roligt! Väldigt noggrant skapat och mycket genomtänkta detaljer. Så kul!

Risposta di Hidden Reality
Spelade ”Den sista fjällvandringen” med ett par vänner. Otroligt spännande och engagerande. Materialet och ledtrådarna är välarbetade. Kul att det går att följa upp förhör och ledtrådar via smart utarbetade sidor och länkar på nätet som ger en autentisk känsla i utredningen. Vill ge en extra stjärna till inslaget där man ska ringa en ”person” och hålla förhör över telefon.
Vi var fyra personer och vi löste fallet på ca 4 timmar (effektiv tid). Det var verkligen utmanande och klurigt och det var intressant att läsa igenom svaret som bekräftade hur vi kommit fram till lösningen men som även visade detaljer som vi missat.
Jag vill bara öppna nästa fall på en gång!

Risposta di Hidden Reality
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.