3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Jeg har lige haft den bedste oplevelse…

Jeg har lige haft den bedste oplevelse hos HH Cykler i Køge.

Det fede er, at god kundeservice hos dem ikke bare findes online – den skal opleves i butikken. Fra første øjeblik blev jeg mødt med et smil og en hjælpende hånd. De tog sig tid til at snakke om min nuværende cykel og guide mig til den helt rigtige nye cykel.
Man kan altid fange dem på telefonen i åbningstiden, men der er bare noget særligt ved at komme forbi og mærke engagementet i butikken.

Kort sagt: HH Cykler er der for dig – og det mærker man som kunde.

28 settembre 2025

Jeg kan IKKE anbefalede H.H

Jeg kan IKKE anbefalede H.H. Cykler,.men man kan ikke stole på dem skulle hage to cykler til 3md service og han hentede dem og skulle kom med dem i går. jeg ryge en aftale så jeg kun være hjem nå ham kom med dem men der kom ikke nogen så må sige at det er sidst gang købe noget der........

21 marzo 2025

Ærlighed varer længst

Mit gear skulle repareres og cykelhandleren var ærlig nok til at sige, at det ville han ikke anbefale. Reparationen ville han ikke kunne give garanti på og prisen ville overstige cyklens værdi, det var i forvejen en cykel som var købt brugt.

23 gennaio 2025

Super service og god vejledning.

Super service og god vejledning.
da jeg fandt samme cykel lidt billigere andet sted, blev det med det samme matchet hos HH. cykler.
Jeg har købt samtlige cykler + trailer og service hos HH. cykler siden mit første køb i 1987 og har altid været supertilfreds!!!!

22 giugno 2024

Super betjening

Super betjening, selvom der var travlt. Hurtig ekspedition. Og mega godt humør som smittede af på alle i butikken.
Stort overblik og bare et rart menneske- 5⭐️ herfra

11 agosto 2023

Jeg kan IKKE anbefalede H.H

Jeg kan IKKE anbefalede H.H. Cykler, de charmerer, men snyder, jeg fik en MAX pris på den reparation jeg skulle have lavet på 2000 kr., men da jeg hentede min cykel blev det 2600 kr. for en af de reparationer jeg har fået indenfor 3,5 måned, de påstod at de nye bremser, som de havde sat på var bedre, men bremseklodserne holdte kun fire uger. Jeg fik lavet det igen og denne gang holdte bremserskiverne kun 3.5 måned. Jeg ved ikke om det er dårlig kvalitet eller de er sat forkert på. Jeg undrede mig
over første gang, at de larmede så meget, men de sagde at de blot skulle køres til, dem jeg havde på fra da jeg købte ladcyklen, har holdt i over to år uden at larme. Da jeg konfronterede dem for anden gang med alle tingene, sagde de, at der ikke var noget de kunne have gjort anderledes, men da jeg hentede cyklen ville de pludselig give et tilgode bevis på 200 kr til dem… Men efter at have brugt så mange penge der, så føles 200 kr. fuldstændig ligegyldigt. Jeg har ikke tillid til og de skal ikke lave min ladcykel igen.

1 giugno 2023

Eftersom min elcykel var smadret på…

Eftersom min elcykel var smadret på grund af groft hærværk og tyveri, var jeg nødsaget til at få den repareret. Jeg var bange for, at min cykel ikke blev flot og funktionel som før. Efter tre arbejdsdage kunne jeg hente min cykel - alt var lavet, og defekte dele var udskiftet med nye. Min elcykel fungerer nu upåklageligt

I butikken oplevede jeg god service og vil af denne grund gerne anbefale butikken til andre.

Pia, Køge

25 aprile 2023

Super god kompetent og troværdig cykelhandler

Super god, kompetent og venlig service samt et bredt udvalg af cykler og modeller. Jeg har købt en el cykel og havde i den anledning forberedt mig grundigt i forvejen. Dermed gik jeg også på Trustpilot for at vurdere kvaliteten af cykelhandlerne. Da jeg bor i Holbæk undersøgte jeg naturligvis først de mest nærliggende Gazelle forhandlere. Valget faldt imidlertid på HH cykler (selvom jeg må køre 50 km hver vej) fordi de virker utroligt troværdige og et sted man kan have tillid til. Jeg må sige, at jeg bestemt ikke er blevet skuffet. De lever til fulde op til det. Skal vi købe flere cykler i fremtiden, så bliver valget nemt: HH cykler

23 agosto 2019

Super service hos H H Cykler

Super service hos H H Cykler, har fået ny motor på min elcykel for 635,- efter H H rettet henvendelse til fabrikken og fik tilsendt en ny uden beregning.... og jeg havde ikke en gang købt min cykel der, men det gør jeg næste gang - tak tak

12 luglio 2019

HH cykler Køge's bedste cykelhandler

Har handlet cykler hos HH cykler siden 2003, hvor jeg flyttede til Køge.

Jeg er ALTID tilfreds med servicen, reparationer og vejledning og man får altid et smil med på vejen trods der til tider kan være hektisk i butikken.

Fint udvalg af cykler! El-cykler, racer og cykler til motionisten. Fint udvalg af diverse "ting" til cyklen.

6 giugno 2018

HH cykler i Køge giver de andre baghjul

HH cykler i Køge bliver det sted, vi fremover konsekvent handler cykler og får ordnet reparationer. På grund af flere forhold, fx. et stort og lækkert udvalg i cykler. Fordi de meget velvilligt lægger sig i selen for at få extra udstyr hjem, også selvom det er varer de ikke normalvis forhandler. Fordi man kan forhandle sig til en favorabel pris på en ny cykel, og fordi indehaveren er en superrar og imødekommende fyr, hvis største interesse er at du får en god cykel, der matcher dit behov.
Og så på grund af et ret unikt servicetilbud: de første 6 år efter køb af cykel får du simpelthen et gratis serviceeftersyn hver vinter. Samt i samme periode 15% på reparationer.
Sådan bliver man byens bedste cykelshop.

19 ottobre 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito