Scopri cosa dicono le persone
Endelig har jeg fundet nogen vinduespudsere der gør et ordenligt stykke arbejde! Har bøvlet meget med at finde en ordenligt vinduespudser, der tager det som jeg selv ville. vigtigst af det hele så t... Leggi di più
Har lige haft firmaet ude og vaske vinduer i vores lejlighed på 1 sal. Super professionelt arbejde! Vinduerne var virkelig beskidte, men står knivskarpt nu! Kan kun anbefales 😊
Informazioni di contatto
Vesterled 3, 6600, Vejen, Danimarca
- 36203144
- info@klarpolering.dk
- klarpolering.dk
Super flot resultat, god service og skarp pris
KlarPolering har lavet et super flot stykke arbejde, og vores fliser er blevet som nye! Vi er overrasket over, hvor godt fliserne er blevet renset. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke, og opgaven blev fuldført indenfor en uge efter vi lavede en aftale. Super god service fra start til slut og så endda til en skarp pris!
Godt arbejde
Rigtig god kommunikation -og ikke mindst flotte vinduer.
Fliserensninig med flot resultat
Har tået renset fliser med et flot resultat. Blev hele tiden orienteret om hvornår jeg ville få besøg
Flinke medarbejdere
Jeg havde virksomheden ude og pudse mine vinduer og karme. De overholdte aftalen og kom dagen efter de sendte en sms. Flinke medarbejdere 😊
Firmaet udeblev
Jeg havde en aftale om at de skulle komme ud en torsdag. Onsdag dukkede en mand op uden aftale og sagde at han skulle behandle min terrasse. Da det ikke er muligt at igangsætte arbejdet uden forud varsling i ejendommen, måtte han køre igen. En time senere modtog jeg en besked hvori der stod at de ikke kunne komme op den aftalte dag. Arbejdet blev ikke udført.
Super professionelt!
Fantastisk service og godt håndværk!
Havde en aftale med dem den 28/03/25, og de kom præcis til den aftalte tid. De udførte et virkelig flot stykke arbejde og var både flinke og imødekommende. Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde, og samtidig var prisen helt i orden. Kan varmt anbefale dem!
God service og venligt personale
God service og venligt personale. Kan kun anbefales
God service - Flot arbejde!
Rigtig god service og arbejdet bliver flot udført👍🏽
Klart en anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De sender altid en SMS ud dagen før og…
De sender altid en SMS ud dagen før og de overholder deres aftaler. God service og god virksomhed!
Fantastisk service og godt udført…
Fantastisk service og godt udført arbejde kan varmt anbefales 😊
Vask af vinduer
Veludført job 👍 Får altid en sms dagen før de kommer og udfører vinduesvask
Jeg får en sms når de kommer og en når…
Jeg får en sms når de kommer og en når de har været. Er glade for samarbejde med dem
Ridser efter klar polering.
Efter klar polering havde været og pudse ser jeg nogle ridser i et stort nyt vinduesparti, som jeg ikke mener var der inden.
Ved kontakt til Klar polering afviser de hurtigt at de kan være skyld i ridserne og at deres mand faktisk havde set de ridser inden, dog uden at de har givet besked om dette.
De siger at det slet ikke er muligt at det er dem, og til sidst svarer de ikke på mine beskeder.
Så jeg vil overhovedet ikke anbefale dem til nogen andre, da det er useriøst den måde at behandle en kunde på
Ja efter meget lang tid har de ordnet ridserne, og skaden er god igen, så det er skønt at de fandt en løsning, selvom de i starten var meget modvillig i at hjælpe og mente det ikke var deres skyld.
Så de skal have ros for at tage deres ansvar på sig og løse problemet.

Risposta di Klarpolering
Jeg har nu i 1 år brugt Klarpolering og er ALTID meget tilfreds. De kommer altid som aftalt og gør deres job til UG PLUS.
Jeg har nu i 1 år brugt Klarpole
Perfekt vinduespudsning!
Altid virkelig god service, gode priser og især rigtig fin vinduespudsning! Klart anbefalelsesværdig herfra. Mine vinduer glæder sig til at få besøg igen :-)
Vi har haft klarpolering i over et år…
Vi har haft klarpolering i over et år og jeg er super tilfreds! Det er nogle søde unge gutter som altid er glade.
Super god service og kvalitet
Super god service og kvalitet - kan varmt anbefales ☀️
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.