L'azienda ha risposto
Jeg skulle bruge en lille bil til min datter og fandt en Kia hos hh autoservice. Fik en rigtig god og imødekommende præsentation af bilen. Fik den hejst op så jeg kunne se den i undervognen også. S... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vores søn skulle have sin første brugte bil, hvilket godt kan give lidt nervøse bekymringer, da man aldrig ved , om man køber “katten i sækken” Valget faldt på en bil ved HH Autoservice og det har... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid god service og priser. Jeg har de seneste par år benyttet mig af HH Autoservice, som altid har været konkurrencedygtige og professionelle. Jeg har aldrig oplevet udfordringer, bestemt en anbefal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos HH Autoservice tilbyder vi ikke kun biler & vask. Vi er uddannet i at finde fejl på biler, fixe dem og sørge for, at du kommer godt og sikkert kørende i trafikken til de skarpeste priser. Vi tilbyder topkvalitets service og reparationer, udført af erfarne teknikere, der elsker biler lige så meget som du gør. Fra rutinemæssig vedligeholdelse til komplekse reparationer, har vi det hele dækket. Vores engagement i kvalitet og pålidelighed gør os til dit foretrukne autoværksted. Vi går den ekstra mil for at sikre, at din køreoplevelse er problemfri og behagelig. Besøg HH Autoservice i dag og oplev den ekstraordinære forskel. Book din tid nu, og lad os få din bil i topform! Din tillid, vores dedikation.
Svendborgvej 226, 5260, Odense S, Danimarca
I flere dage havde jeg problemer med min bil efter skift til sommerdæk. I påskeferien ringede jeg også til Falk for at få hjælp, men de kunne ikke løse problemet. I dag tog jeg bilen til HH værksted, og på mindre end 10 minutter fandt de fejlen og fik den ordnet. Da jeg er fast kunde, gjorde de det uden beregning og sagde, at det bare handlede om at spænde hjulene med en nøgle. Den bedste mekaniker på Fyn med de mest rimelige priser

Risposta di HH Autoservice
Altid god service og priser. Jeg har de seneste par år benyttet mig af HH Autoservice, som altid har været konkurrencedygtige og professionelle. Jeg har aldrig oplevet udfordringer, bestemt en anbefaling værd.

Risposta di HH Autoservice
God mekaniker, og service/pris.
Kommer gerne igen
Tak for det
De arbejder bare hurtigt, kom ind med et problem og fik det løst billigt på kun 2 timer, derudover har de en fed vente lounge med god kaffe! 10 stjerner herfra

Risposta di HH Autoservice
Så alt i alt en positiv oplevelse og vil helt klart bruge dem fremadrettet.
Mvh. Kim Christensen

Risposta di HH Autoservice
Fleksibel og god service. Jeg stod og skulle have bilen sporet da jeg skulle køre langt i morgen og de trådte til med det samme. Fair pris og god service.

Risposta di HH Autoservice
Jeg har brugt HH Autoservice i flere år, og jeg har altid været rigtig tilfreds. De er både venlige og professionelle, og man føler sig i gode hænder.
Senest fik jeg skiftet en rudekontakt, som ikke virkede. Det blev hurtigt ordnet, og nu fungerer det hele igen uden problemer.
Det er rart at have et værksted, man føler sig tryg ved og kan stole på. Klart 5 stjerner herfra.

Risposta di HH Autoservice
God service til en god pris. Bilen var klar efter 1,5 time. Alt spiller. Jeg er fuldt ud tilfreds!

Risposta di HH Autoservice
5 stjerner er underdrevet i forhold til hvad HH Autoservice fortjener.
Min bil var gået helt død på motorvejen. Den kom ind på et værksted i Odense. Mekanikeren der på værkstedet fortalte mig at motoren er defekt og der skal ny motor på. Min verden stoppede et øjeblik. Min mand og jeg besluttede os for at få andre øjne til at kigge på bilen. Min mand blev anbefalet af flere at sende den ind til HH Autoservice. Og VUPTI, bilen blev lavet og det fantastiske personale fortalte min mand, at motoren ikke var defekt og det var noget helt andet. De har virkelig reddet min dag. Tusind tak for en rigtig god oplevelse og ordentligt arbejde. Vil altid anbefale jer som et dygtigt og troværdigt værksted på Fyn.

Risposta di HH Autoservice
Helt fra starten har de været utrolig flinke. Ingen sure miner eller besvær, da det viste sig at være nogle småting der skulle laves på den bil vi havde købt.

Risposta di HH Autoservice
Valget faldt på en bil ved HH Autoservice og det har vi aldrig fortrudt . God behandling fra starten og meget søde, rare og behagelige mennesker. Efter kort tid gik aircondition desværre i stykker. Men fik igen en god service, og den blev lavet hurtigt uden beregning. Har også fået 1 års garanti med i købet hvilket giver en meget ro.
De bedste anbefalinger gives herfra til alle de ansatte hos HH Autoservice - Tak for god Behandling

Risposta di HH Autoservice
Skulle have skiftet forfjedre, fik en tid samme dag som jeg ringede. Arbejdet blev udført til aftalte tid og pris.

Risposta di HH Autoservice
Helt fantastisk service fair priser og de er til at stole på, jeg kunne være endt med nyt partikelfilter og turbo , men de rensede begge dele og bilen køre fantastisk , kan kun give de bedste anbefalinger til dem

Risposta di HH Autoservice
Jeg har lige købt min første bil inde ved dem. Og hvis jeg kunne give dem 6 stjerner, så ville jeg gøre det. Jeg havde en virkelig god oplevelse derinde i forbindelse med mit bilkøb, super god service og bare mega godt humør hos dem alle sammen. Dem vil jeg helt klart anbefale, de tager altid imod deres kunder med åbne arme og det er ikke sidste gang jeg kommer der. Mange tak for god behandling hele vejen i gennem
- En meget tilfreds kunde

Risposta di HH Autoservice
De er altid så gode til at hjælpe en, og til at tage sig tid til at forklare det på et sprog, hvor man ikke har brug for en halv mekaniker uddannelse. Mit gear var begyndt at drille, og de fandt en super løsning som sparede mig for en masse penge!

Risposta di HH Autoservice
Super god service. Virkelig flinke mennesker. Kun positive anbefalinger herfra. Jeg kommer helt sikkert igen, igen.

Flinke mennesker.
God service når der er noget.
Samt fair priser.
Kan godt anbefale dem. 🤘

Risposta di HH Autoservice
Jeg har benyttet HH Auto i Odense gennem mange år, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker et pålideligt værksted. Fra første mø har han udvist en ærlig og imødekommende tilgang, hvor man altid føler sig tryg. Arbejdet er altid udført til perfektion – fra serviceeftersyn til mere komplicerede reparationer sker alt med stor faglighed og omhu. Priserne er fair, og han holder altid, hvad han lover, både i forhold til tidsramme og omkostninger. Kort sagt er HH Auto en samarbejdspartner, man kan stole på, og jeg vil uden tøven give ham mine varmeste anbefalinger!

Simpel hen verdens bedste service. Fortjener 10 Stjerner <3 <3 <3

Risposta di HH Autoservice
Fantastisk oplevelse hos HH Service! Jeg fik både skiftet tandrem og lavet en komplet rengøring af bilen – og det hele blev gjort med stor professionalisme og kæmpe omhu.
De tog sig tid til at forklare alt omkring tandremmen på en måde, så jeg følte mig tryg og godt informeret. Det er tydeligt, at de både har styr på deres håndværk og går op i at give en god kundeoplevelse.
Og rengøringen? Jeg blev virkelig overrasket – bilen så ud som ny, både indvendigt og udvendigt. Alle detaljer var der styr på, og selv motoren var blevet gjort ren, hvilket jeg aldrig har oplevet før! Kabinen var skinnende ren, uden støv eller pletter nogen steder, og lakken stod flot og blank.
Servicen var i top fra start til slut – venlige, ærlige og meget hjælpsomme. Jeg har allerede anbefalet HH Service videre til venner og familie, og jeg kommer helt sikkert igen.
Tusind tak for super godt arbejde!

Risposta di HH Autoservice
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.