hetkookeiland.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snel en volgens afspraak geleverd. Belangrijker was dat het kookeiland iets op voorraad had wat nergens anders ik Nederland te koop is. Namelijk een Santiago kruis. Zodat ik eindelijk mijn tarta santi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij onze eerste aankoop werden we geattendeerd op een aanbieding die er aan kwam, daar hebben we op gelet en er gebruik van gemaakt. Het telefonisch contact was ook goed. Goed advies en service. Leu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

M’n eerste bestelling is zoek geraakt bij DPD. Dit is snel opgepakt door het Kookeiland. Ze hebben een nieuwe thermoskan opgestuurd, die vandaag bezorgd is. Het is een prima kan en we zijn blij met... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde spullen zijn ok, maar zes dagen levertijd is te lang. Bij verzending met iedere ander bedrijf dan DPD zou dit een vijfsterren recensie zijn. Aanvulling na reactie door Kookeiland Ok. Ju... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Negozio di articoli da regalo
  3. Negozio di mobili per cucina
  4. Negozio di coltelli

Scritti dall'azienda

Dé kookwinkel van Arnhem sinds 1995. Kom langs in onze winkel in de Zwanenstraat, in één van de leukste 7Straatjes van Arnhem. Voor deskundig advies, service en kwaliteit is dit het adres voor uw keukengerei. Wij geloven in persoonlijk advies en eerlijk meedenken. Geen snelle verkooppraatjes, maar praktische tips en producten waar je echt iets aan hebt in de keuken. Onze webshop is 24/7 geopend.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

652 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prompte reactie op ontvangst van order…

Prompte reactie op ontvangst van order en prompte aflevering

6 maggio 2025

Beste Ria Brosnahan,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen — precies zoals we het graag zien.

Graag tot een volgende keer!

Fijne service!

29 aprile 2025

Beste Iris,

Wat leuk om vijf sterren van je te krijgen – dank je wel! Fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop of winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en uitgebreid assortiment

Heel goed en uitgebreid assortiment. Zeer snelle en zorgvuldige verzending. Top producten uit een geweldige webshop !

4 maggio 2025

Beste Charlotte,

Wat een geweldige review — dank je wel! We doen ons best om een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan te bieden en zijn blij dat dit zo gewaardeerd wordt. Fijn dat ook de verzending en service in de smaak vielen.

Tot een volgende keer in onze webshop of winkel!

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Doe wat ie moet doen en het uiterlijk…

Doe wat ie moet doen en het uiterlijk ziet er ook mooi uit je hoef er bijna niets aan te doen het is een aanrader

13 aprile 2025

Beste Rien Roepen,

Wat fijn om te horen dat het product niet alleen goed functioneert, maar er ook nog eens mooi uitziet! En helemaal leuk dat je het een aanrader noemt — dank je wel voor je enthousiaste feedback.

Graag tot een volgende keer!

Goed product

Goed product, vlot geleverd, redelijke prijs.

14 aprile 2025

Beste Ab,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over het product, de levering én de prijs — precies waar we op inzetten. 😊

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Valutata 4 stelle su 5

Prima service en fijne ervaring met kleine kanttekening

Ik ben vooral aangenaam verrast door de toegankelijke directe emailcommunicatie, zonder verdere verkoopdwang. Het zijn geen 5 sterren, omdat ik bij mijn inschrijving voor een account niet door het formulier kwam zonder een akkoordvinkje te plaatsen bij de nieuwsbrief. Het is zo geen opt in, maar verplicht.

2 aprile 2025

Beste Faye Oosterhoff,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw open feedback! Wat fijn om te horen dat u onze service en directe, toegankelijke communicatie zo waardeert. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig en vrij voelen bij ons, zonder onnodige verkooppraatjes.
Uw opmerking over het verplichte nieuwsbrief-vinkje nemen we serieus. We begrijpen dat dit niet ideaal is en gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren, zodat inschrijven voor een account nog klantvriendelijker wordt.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw waardevolle input. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en verwelkomen u graag weer bij Het Kookeiland Arnhem – waar koken en service hand in hand gaan!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en prima artikel!

Het door ons bestelde product was precies zo als verwacht.

31 marzo 2025

Beste [Simon de Jong,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat het bestelde product helemaal aan uw verwachtingen voldoet en snel geleverd is. Wij wensen u veel kookplezier en heerlijke momenten met uw nieuwe aanwinst.
Graag tot ziens bij Het Kookeiland Arnhem – waar we samen koken tot een feestje maken!

Valutata 4 stelle su 5

Heel goed.

Ja goed gedaan heel te vreden

30 marzo 2025

Beste Schutten,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We hopen dat uw aankoop bijdraagt aan veel heerlijke en inspirerende kookmomenten.
U bent altijd van harte welkom bij Het Kookeiland Arnhem – voor alles wat koken nóg leuker maakt!

Snelle verzending

Snelle verzending, goede spullen. De winkel zelf is ook erg fijn.

27 marzo 2025

Beste Tjerkje Kalff,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent over onze snelle verzending en de kwaliteit van onze producten. Ook fijn om te lezen dat u onze winkel een fijne plek vindt om te shoppen.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Het Kookeiland in Arnhem!

Valutata 5 stelle su 5

Een steelpannetje met teut... eindelijk!

Vlotte service, mooie kwaliteit, betaalbaar! En na lang zoeken bij het Kookeiland een klein steelpannetje met teut gevonden!

27 marzo 2025

Risposta di hetkookeiland.nl

Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je steelpannetje met tuit! Goed om te weten dat we je zoektocht succesvol hebben kunnen maken. We zijn blij dat je onze service, kwaliteit en prijzen waardeert.
Tot snel in de winkel of online!
Groetjes,

Valutata 3 stelle su 5

Zeer snelle service en goede adviezen.

Zeer snelle service en goede adviezen.

Wel vond ik nadat ik een behoorlijk bedrag uitgegeven had, dat er persoonlijke noot bij de aflevering ontbrak, of een kleine attentie.

25 marzo 2025

Beste JB,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over onze snelle service en adviezen. We waarderen uw feedback zeer en nemen uw opmerking over de persoonlijke noot en een kleine attentie bij de aflevering ter harte.
Bij Het Kookeiland Arnhem streven we ernaar om onze klanten niet alleen van kwalitatieve producten te voorzien, maar ook van een warme en persoonlijke ervaring. We zullen uw suggestie bespreken om onze service nog verder te verbeteren.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u dan een nog betere ervaring te bieden.

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering.

7 marzo 2025

Beste B. Cohen,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat het product in de smaak valt en de levering zo vlot is verlopen. Wij hopen dat u met uw aankoop veel kookplezier beleeft en de heerlijkste gerechten op tafel tovert.
Graag tot ziens bij Het Kookeiland Arnhem – waar we samen koken nóg leuker maken!

Valutata 5 stelle su 5

Reageren snel op vragen per mail en het…

Reageren snel op vragen per mail en het bestelde apparaat werd snel geleverd.

10 febbraio 2025

Beste Remco,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle communicatie en de vlotte levering van het apparaat. We hopen dat u er veel plezier aan beleeft en het bijdraagt aan heerlijke kookavonturen in uw keuken.
Graag tot een volgende keer bij Het Kookeiland Arnhem!
Het team van Het Kookeiland Arnhem

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più