Jeg købte en jakke, der var nedsat til en meget fornuftig pris. Tilsyneladende er det en god kvalitet, og den sidder godt. Jeg har ingen grund til andet end at være fuldt tilfreds. Bortset fra,... Leggi di più

Kan kun anbefale firmaet. Hurtig levering til min firmaadresse med UPS. Størrelserne passede på nær et par bukser der måtte sendes retur. Dette fore uden ekstra omkostninger med indlevering på UPS dro... Leggi di più

Jeg bestilte nogle varer, hvoraf den éne vare var på tilbud og jeg tænkte, at dette var et godt tilbud - hvorefter jeg bestilte. Derefter henvendte virksomheden sig og sagde, at prisen var en fejl og... Leggi di più

De skriver: Levering sker med DPD og Postdanmark. Leveringstiden er 2-3 hverdage. Jeg forventede nok levering med Postdanmark - men pakken kom med UPS. Og da jeg ikke lige var opmærksom på, hvo... Leggi di più

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Tilfreds, men der er et hår i suppen

Bortset fra, at Henk ter Horst benytter UPS, som blot smed pakken på trappestenen uden at banke på. En flig af ansvaret for det smitter af på Henk ter Horst, for det er jo dem, der vælger, hvem de samarbejder med om distribusionen.

I første forsøg kom jeg til at bestille en forkert størrelse. Min fejl. Man ombytter ikke, men returnerer beløbet. Helt okay med mig. Jeg bestilte den korrekte størrelse. Returneringen af den første var nem, og firmaet bekræftede få dage efter modtagelsen, og meddelte at beløbet ville blive returneret inden for 14 dage. 14 dage? Sender man pengene retur med bud fra Holland, som skifter hest i Hamborg? Man trykker på en knap, ekspeditionen tager 10 sekunder.

Det koster altså en stjerne, burde måske endda koste to.

9 gennaio 2026

Havde først skrevet en sur anmeldelse…

Havde først skrevet en sur anmeldelse på Trustpilot vdr. at sende produkt retur.
Jeg må indrømme at både jeg og Henterhorst havde lave fejl.
Da jeg fik sendt pakken retur gik det hurtig under en uge fra jeg sendte pakken retur 28 december 2022 til jeg havde penge på mit kort igen,

3 gennaio 2023

Flot jakkesæt & Supergod service

Jeg bestilte et storternet jakkesæt og er FULDT UD TILFREDS med varen, som trods juletravlhed ankom få dage efter, jeg havde bestilt den. Jeg fik overordentlig god hjælp af Danïel fra deres customer support, så Henk ter Horst får fem store stjerner af mig. Jeg handler gerne hos dem igen.

28 dicembre 2022