Det var en super oplevelse. Efter telefonsamtale endte det med storkene blev leveret direkte til modtageren på adressen 👍👍😀 Det er ikke sidste gang jeg handler gaver der👍
Fantastisk service - så søde, venlig og behagelige mennesker. Fik lavet en specialdesignet genstand og der var en rigtig god en dialog gennem hele processen. Kæmpe anbefaling herfra.
Venlig, professionel, nem og hurtig kommunikation med ønske om at få lavet lige præcis det produkt jeg selv ønskede. Dog tog det lang tid at få lavet, men da det var pga de ville skaffe den bedste mal... Leggi di più
Det der gav mig et godt indtryk af Hejslet Design, var primært hvor imødekommende & personlige de var at interagere med. Under hele processen, lige fra første kontakt, var de behjælplige. Ikke blot v... Leggi di più
Hejslet Design sælger håndlavet glaskunst til alle anledninger. Vi lagerfører et stort udvalg af eksisterende designs, men hjælper dig gerne hvis du har særlige ønsker til et design. Tak fordi du valgte Hejslet Design
Højlundsvej 12, 9750, Østervrå, Danimarca
- info@hejsletdesign.dk
- hejsletdesign.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
God service hurtig levering
God service hurtig levering. Og gode priser

Risposta di Hejslet Design
Lever klart op til forventningerne
Hjemmesiden er dejlig nem at bruge og overskuelig. Produktet jeg har modtaget lever op til det jeg forventede at modtage både i størrelse, form osv. Der er hjælp at finde på hjemmesiden og man kan også kontakte jer hvis man har brug for yderligere hjælpe, det synes jeg er rigtig god kundeservice

Glashjerte
Rigtig fint glas hjerte er fuld ud tilfreds kan kun varmt anbefales

Risposta di Hejslet Design
Skønne og flotte produkter til en…
Skønne og flotte produkter til en overkommelig pris og hurtig levering og så var jeg særlig imponeret over den hilsen der stod på fakturen som var skrevet i hånden, det viser sgu overskud.

Risposta di Hejslet Design
En special opgave er løst til…
En special opgave er løst til perfektion. Tusind tak for hjælpen og samarbejdet.

Rigtig flot produkt
Rigtig flot produkt, der svarede til forventningerne :) Hurtig, venlig og god service.
Kan varmt anbefales.

Risposta di Hejslet Design
De smukkeste små tandstikke huse,smukt…
De smukkeste små tandstikke huse,smukt pakket ind. Chokolade lå også i pakken,hyggeligt. Handler gerne igen hos jer.

Super god service
Super god service, god hjælp og hurtig levering.
Min mor blev rigtig glad for hjertet som hun fik til mors dag. Det er super flot og rigtig godt lavet, stor ros fra mig, min søster og min mor

Risposta di Hejslet Design
Hurtigt levering og smukke og fine …
Hurtigt levering og smukke og fine glasting

Risposta di Hejslet Design
Super hurtig levering og rigtig smukt…
Super hurtig levering og rigtig smukt pakket ind😍
Det er ikke sidste gang jeg handler der😍

Risposta di Hejslet Design
Flot vare og super sød og god service🤩

Risposta di Hejslet Design
Jeg kan stærkt anbefale denne…
Jeg kan stærkt anbefale denne hjemmeside. Jeg modtog min pakke efter 3 dage, men fandt ud af at den var gået i stykker på vejen. Jeg skrev så til dem, og fik et pænt og venligt svar tilbage. De sendte en ny som kom efter 2 dage, helt perfekt. Rigtig god service :)

Flotte designs
Rigtig fin webshop med et bredt udvalg af flotte designs til gode priser. Jeg er meget tilfreds med mit køb!

Meget.god oplevelse fra 1.køb
Meget.god oplevelse fra 1.køb - fint design i glas, og lever til fulde op til forventningerne. Der er flere spændende ting i shoppen til rimelige priser. Vender gerne tilbage en anden gang.

Hyggelig butik
Vi var forbi butikken, det var en hyggelig butik, med masser spændende produkter, til gode priser.