Det var en super oplevelse. Efter telefonsamtale endte det med storkene blev leveret direkte til modtageren på adressen 👍👍😀 Det er ikke sidste gang jeg handler gaver der👍
Fantastisk service - så søde, venlig og behagelige mennesker. Fik lavet en specialdesignet genstand og der var en rigtig god en dialog gennem hele processen. Kæmpe anbefaling herfra.
Det der gav mig et godt indtryk af Hejslet Design, var primært hvor imødekommende & personlige de var at interagere med. Under hele processen, lige fra første kontakt, var de behjælplige. Ikke blot v... Leggi di più
Hejslet Design sælger håndlavet glaskunst til alle anledninger. Vi lagerfører et stort udvalg af eksisterende designs, men hjælper dig gerne hvis du har særlige ønsker til et design. Tak fordi du valgte Hejslet Design
Højlundsvej 12, 9750, Østervrå, Danimarca
- info@hejsletdesign.dk
- hejsletdesign.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fantastisk service
En god oplevelse
En god oplevelse. Hurtig levering og mega god service
Det var en super oplevelse
Det er ikke sidste gang jeg handler gaver der👍
Det var virkelig et fint stykke…
Det var virkelig et fint stykke glaskunst og leveringen gik super hurtigt.
Perfekt glaskunst.
Perfekt glaskunst.
Pakket godt ind - leveret hurtigt.
Nem hjemmeside.
Der er ikke noget at sætte en finger på…
Der er ikke noget at sætte en finger på. God kvalitet og flot design, og derudover var bestillingen hurtigt klar til levering. Jeg kan helt klart anbefale at købe sine glasdekorationer der.

Hurtig levering
Hurtig levering
levede fuldt op til det jeg så på nettet.

Super god oplevelse
Super god oplevelse at handle hos Hejslet design.
Jeg bestilte en vare som ankom dagen efter i fin indpakning med små spiselige overraskelser i :)
Kan varmt anbefales.

super god service
Stor interesse for at imødekomme mine ønsker for opgaven.
Hurtigt løst og super fint resultat.
så tilfreds

Risposta di Hejslet Design
Smukt rødt glashus til tandstikkere.
Smukt rødt glashus til tandstikkere.

Eminent kundeservice
Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice. Fik en idé i sidste øjeblik om at skulle bruge to konfirmander i glas til den kommende weekend. Skriver til Hejslet tirsdag omkring 17.15 og spørger omkring leveringstid. De svarer indenfor 10 minutter. Lægger en bestilling med det samme og satser på, at de kan nå at komme frem. Samme aften modtager jeg et billede af figurerne med navn og dato på. Torsdag morgen er de leveret på min adresse. Alt er i den fineste orden og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Og varen levede op til mine forventninger.

Risposta di Hejslet Design
Nemt og bestille på jeres hjemmeside
Nemt og bestille på jeres hjemmeside, hurtig levering hjemtil med DAO og varerne var pakket fint ind så glasset ikke havde taget skade 😊.

Kundeservice i verdensklasse!
Under hele processen, lige fra første kontakt, var de behjælplige. Ikke blot ved at svare på mine spørgsmål, men i højgrad også at forklare deres fremgangsmåde og hvordan mine ønsker bedst kunne blive mødt.

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Ikke mindst de fine designs gør at jeg vil anbefale Hejslet til andre.

Dygtig og tilfredsstillende
Venlig, professionel, nem og hurtig kommunikation med ønske om at få lavet lige præcis det produkt jeg selv ønskede. Dog tog det lang tid at få lavet, men da det var pga de ville skaffe den bedste maling, synes jeg det er helt fair. Flot håndværk!

Risposta di Hejslet Design
Skøn forretning med nem og overskuelig…
Skøn forretning med nem og overskuelig webshop. Mine køb levede fuldt ud op til mine forventninger. En gave der glædede og lidt til mig selv. Perfekt og unik.
Hurtig levering og forsvarligt indpakket, så alt var perfekt 👍🏼 De største anbefalinger her fra.