smart-dealer Hedin Automotive - Amersfoort Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Ruimtevaart 30, 3824 MX Amersfoort, NL

Valutata 1 stelle su 5

Het was in Almere en hoofdkantoor. 14 jaar trouwe klant en altijd mobiliteit service gehad en nu krijg ik dat niet meer terwijl heel internet en meerde sites zeggen dat ik er recht op heb. Heel kinder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed afgehandeld. Auto zou gewassen worden maar kwam men niet meer aan toe. Vincent heeft een wasbon in de auto laten leggen.

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Smart
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto
  5. Concessionario Smart Car

Informazioni su smart-dealer Hedin Automotive - Amersfoort

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Ruimtevaart 30, 3824 MX, Amersfoort, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Almere en hoofdkantoor

Het was in Almere en hoofdkantoor. 14 jaar trouwe klant en altijd mobiliteit service gehad en nu krijg ik dat niet meer terwijl heel internet en meerde sites zeggen dat ik er recht op heb. Heel kinderachtig

19 giugno 2026

Betse Chantal,

Dank voor je review. Zou je een mail kunnen sturen naar info.smart@hedinautomotive.nl? Het is voor ons niet duidelijk of deze review over Almere of Amersfoort gaat.

Goed afgehandeld.

Goed afgehandeld.
Auto zou gewassen worden maar kwam men niet meer aan toe.
Vincent heeft een wasbon in de auto laten leggen.

28 maggio 2026

Beste Irene,

Fijn om te horen dat alles goed is afgehandeld en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

De kontrole werd goed uitgevoerd.De…

De kontrole werd goed uitgevoerd.De koffie was lekker.

3 giugno 2026

Beste Piet,

Fijn om te horen dat de controle goed werd uitgevoerd. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Valutata 2 stelle su 5

Got an outrageous price for the APK

Got an outrageous price for the APK, handled it for the 20% of that price in a local garage.

7 maggio 2026

Dear sir/madam,

We are sorry to hear that you received a high quotation for the APK on your smart. We will check with the dealer and ask them to come with a response.

Kind regards,
Stephan from Hedin Automotive

Valutata 2 stelle su 5

Moeizaam inzicht in verrichtte werkzaamheden

Moest vragen om te weten wat er was gedaan bij het onderhoud. De baliemedewerker hielp met tegenzin en had geen kennis van zaken. Waarom niet standaard de verrichtte werkzaamheden doornemen, incl inzicht in de kosten?

25 giugno 2025

Beste meneer/mevrouw Althof,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden was over de uitleg na het onderhoud. We streven ernaar om altijd duidelijk te communiceren over de uitgevoerde werkzaamheden en kosten. Je feedback nemen we serieus en we bespreken dit met het team om verbetering te brengen.

Dank voor je eerlijke feedback, hiermee kunnen we onze service verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Justin van Hedin Automotive

Valutata 4 stelle su 5

Tevreden

Vlot geregeld, keurig gerepareerd

19 aprile 2025

Beste mevrouw Els,

Fijn dat de reparatie vlot en keurig is verlopen! We streven ernaar om elke klant zo'n prettige ervaring te geven. Dank voor je vertrouwen in onze service.

Tot een volgende keer!

Justin van Hedin Automotive

Traag

Duurde lang voordat alles was vastgelegd over wat er moest gebeuren en demo als vervangend vervoer was er niet.
Uiteindelijk ook deels niet de oorzaak kunnen vinden van een probleem.

27 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden Smart eigenaar.

Bij Hedin Automotive (voormalig Stern) ben ik altijd erg fijn geholpen, vanaf het inrijden tot het ophalen van mijn wat oudere Smart Roadster. Er wordt correct gecommuniceerd, ik wordt op de hoogte van alle reparaties en de daarmee geassocieerde kosten en de auto wordt altijd afgeleverd in een betere staat dan ik hem afleverde. Ik rij continue in een nieuwe auto en hij is nu dik 20 jaar oud met bijna 4 ton op de teller. Mijn complimenten aan de Smart monteurs die dit voor elkaar hebben gekregen.

21 settembre 2024

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis? Heb na 1 jaar, na ondertekening contract de auto met heel veel bellen en mailen gekregen, de auto stond zgn 6 weken in Zeebrugge op de contantainer. 2 dagen voor ontvangst factuur gekegen(ik had 500 met preorder aanbetaald) en deze was er niet vanaf, had gezegd dit moet eraf anders laat hem maar staan. Die vrijdag toch erheen, en geregeld dat ik minus preorder de auto meekreeg. FF kleedje erover heen(moest een feestje worden) en toen alleen uitleg over de stoelstand en ik kon weg. HIj zei achteraf dat hij mij de app zeker had willen uitleggen de app kon ik savonds zelf niet openen omdat hij nog op naam van Hedin stond. Uiteraard Smart gebeld want ik kon niks. En dan nog niet gesproken over de schade aan de handle vd auto en zwarte vegen en plakbankresten, niet gepoetst maar je betaald wel honderden afleverkosten.Nooit meer een auto bij Hedin Amersfoort

24 gennaio 2024

Drama

Drama. Vanaf 1e bezoek ging alles mis. Planning klopt niet. Geen info. Foute info. Herziene info. Komt niet door de persoon die ons hielp maar door het zgn on line verkoop verhaal wat totaal niet werkt. Waar deze mega fouten zitten? Mercedes? Smart Nederland? Hedin? Geely. Ik weet het niet. Oh ja, de Smart is top, maar de 1e de beste 2e hands autoboer doet het verkoopproces veeeel beter!

13 dicembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Ook dit keer na afloop niet helemaal…

Ook dit keer na afloop niet helemaal tevreden. De achterklep kon niet meer open (probleem met de kabel). Wij hadden verwacht dat het nog onder de garantie viel, dat bleek helaas niet het geval. We kwamen de Smart halen, de achterklep was gerepareerd…. Precies 2 keer de klep openen en sluiten bij thuiskomst en ook nu weer kon de klep niet open, zelfde probleem. Dezelfde dag terug en nagekeken, er wordt nu een nieuwe kabel besteld. Tot op heden niets meer gehoord.

28 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Contact te krijgen met de…

Contact te krijgen met de garagemedewerkers om afspraken te maken is moeizaam. Service is verder prima.

7 settembre 2022

Beste E. P. de Lange,

Bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werkplaatsbezoek. Wij werken aan onze bereikbaarheid en hopen dit snel op te kunnen lossen. Onze excuses voor het ongemak.

APK en onderhoud

APK en onderhoud: ik had een afspraak gemaakt en werd later gebeld of de auto een nacht mocht blijven ivm drukte. Geen probleem. Op de dag zelf werd ik gebeld door de monteur met de prijs. Prima. Ontving daarna een sms dat de auto gereed was.
Helemaal goed. Het op de hoogte houden van de voortgang is heel belangrijk. Prima.

1 agosto 2022

Beste Frenny,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Valutata 3 stelle su 5

Ik had problemen met de abs ben er 3…

Ik had problemen met de abs ben er 3 keer voor terug gekomen en het is nog niet goed a.s woensdag hoop ik dat het in order komt dan word ik weer in de garage verwacht

19 marzo 2022

Beste Ferdinand,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Spijtig te lezen dat u terug moest komen. Veel veilige kilometers gewenst.

Henri van Stern

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più