Lange wachttijden, ook voor spoedzaken geen apart telefoonnummer. Als ze je vraag hebben beantwoord (vaak maar half) Hangen ze de telefoon op zonder gedag of mogelijkheid om nog iets te zeggen, waard... Leggi di più
Zeer slechte bereikbaarheid. Voor een spoed repararie moet er gebeld worden, maar dan hoor je continu er zijn 10 of meer wachtenden voor je. Schandalige verhuurders!!
In de woning metingen verricht voor geluidoverlast e.d. Verhuurder had overige huurders per brief op de hoogte gebracht met datum en tijdstip voor de metingen. Tja,was uiteraard weinig te horen... Leggi di più
Net als altijd, worden mensen van kastjes naar het muur gestuurd. Niemand weet wat, systeem is beperkt en kunnen niks van elkaar zien, maar Havensteder werkt wel met tussen bedrijven en tussenbedrijf... Leggi di più
Schimmel woningen
WONINGEN IN OMMOORD ZITTEN VOL MET SCHIMMEL NA RENOVATIE
BEWONERS VENTILEREN NIET GOED VOLGENS HAVENSTEDER!!!
Buiten dat het tocht als de ziekte
Buiten dat het tocht als de ziekte, veels te duur!! Ik betaal voor een 1 kamer appartement €607, 2 portieken verder woont mijn buurman, 1 verdieping lager op een 4 kamer appartement voor €750.
Belachelijk!
Woningen in vreewijk zijn al ready voor…
Woningen in vreewijk zijn al ready voor de sloop lijkt eerder antikraak huizen met lekkages alleen en dan het lef hebben zo duur huur te vragen blij dat ik weg ben van havensteder
ONPROFFESIONEEL ZO EEN GROOT BEDRIJF!
Mijn moeder is pas overleden en ze heeft een grote woning met 5 kamers achtergelaten waarin mijn vader nu in zijn eentje woont. Oneindig keer gebeld om Van Groot naar Beter een woningruil te doen, maar nee hoor. Ik krijg geen enkele keer een terugkoppeling over de stand van zaken. Er wordt iedere keer ons beloofd dat ze mij gaan bellen, notities maken en actie gaan ondernemen. Voor simpele reparaties in huis moet ik tig keer contact opnemen. Niets gaat goed van Havensteder. Is er niemand die een zaak opent voor dit bedrijf? Genoeg geweest met hun onprofessionele houding.
geen vertrouwen in dit bedrijf
De toon waarop je te woord gestaan…
De toon waarop je te woord gestaan wordt door medewerkers van het service center, gewoon onbeschoft. Heb 15 jaar geleden zelf op het service center gewerkt, maar wat is dit bedrijf achteruit gegaan! Klantvriendelijkheid is iets waar men volgens mij nooit van gehoord heeft. Ik zou me er beslist niet meer thuis voelen! Havensteder: ga je schamen!!
Al meer dan 16 maanden een nat huis
Al meer dan 16 maanden een nat huis. Telkens wordt het droog verklaard. Hoe dan?! Oplossing wordt er niet geboden, alleen insinuaties dat je zelf niet goed ventileert. Dat het huis nat is, is omdat iemand op de 4e verdieping een wasmachine kraan had open laten staan. Daar helpt geen ventilatie tegen. En als je het na al die maanden niet meer ziet zitten en er wat van zegt, tuurlijk vol emotie en kwaad worden, mag je op kantoor je excuus komen maken, anders worden er maatregelen tegen je genomen. De omgekeerde wereld. Kan 16 maanden mijn huis niet bewonen, maar ik moet ja en amen zeggen.
Hang nu al 19 minuten aan de telefoon
Hang nu al 15 minuten aan de telefoon, na eerst meer dan een maand geleden het Reparatieverzoek, digitaal ingediend te hebben. Hoor je op het bandje eerst dat de geschatte wachttijd MEER is dan 10 minuten, om tussentijds dan te moeten horen dat de wachttijd MINDER is dan 10 minuten om vervolgens weer te horen dat het MEER is dan 10 minuten, dan weer MINDER dan 10 minuten en nu, NA 19 MINUTEN te horen krijg dat de geschatte wachttijd MINDER is dan 8 minuten.
Zelf wel alle tijd nemen
Ik zit al enige tijd te wachten op het ontvangst van mijn jaarlijkse afrekening i.v.m. warmtelevering. "Binnen 30 dagen maken we het over naar je rekening". We zitten er nu al dik overheen. Moet je iets betalen dan krijg je x dagen de tijd anders zit je opgeschept met extra kosten máár zelf nemen ze alle tijd van de wereld. Zelfs ná telefonisch contact en per mail. Stelletje hypocrieten.
5 redenen waarom je nooit…
Trap er niet in, ga niet met deze mensen in zee; je kan beter op straat wonen. Of, voor de hoger opgeleiden onder ons: dit illustreert prachtig het failliet van onze neoliberale samenleving.
Joejoetjes!
geweldige service
ik heb een kapote wc dus urine en ontlasting,ik heb een kenis afgelopen maandag hierover laten belen omdat ik zelf een afsraak had ,die kreeg te horen dat ik maar tot volgende week dinsdag moest wachten,omdat het uiteraard steeds meer gaat stinken besloot ik zelf ook nog maar eens te bellen helaas zaterdag na veel moeite zou er iemand uiteraard van hunzelf komen kyken of te kyken of er wel wat nodig was ,nu drie uur geleden dus ik vermoed gewoon besodemoeterd te zyn dit zyn de fyne medewerkers van havensteder bedank word vervolg
Zijn waardeloze bedrijf huis staat…
Zijn waardeloze bedrijf huis staat bijna op instorten vragen volle huur voor een huis die op instorten staat en bel je ze hebben ze alleen grote bek en als je kantoor op rijd zijn ze stil als ratten
Ik heb een betalings regeling v100an 100…
Ik heb een betalings regeling van 100 euro heb perongeluk 1000 overgemaakt maar wacht nu al sinds de 23e op terugbetaling van 900 euro waar blijf me geld
Havensteder.....Service????
Zondagavond werd ik geconfronteerd met een stroomstoring die de elektriciteit deed uitvallen in zowel de slaapkamers als de keuken
Ondanks mijn eigen inspanningen om het probleem op te lossen, slaagde ik er helaas niet in.
Het noodnummer van Havensteder was op zondagavond onbereikbaar.
Pas maandagochtend kon ik contact opnemen, maar tot mijn teleurstelling konden ze pas woensdagochtend langskomen.
Hier zit ik dan, met een koelkast vol bederfelijk voedsel en geen mogelijkheid om te koken. Het lijkt erop dat Havensteder zich totaal niet kan inleven in de behoeften van hun bewoners, noch begrijpen ze wat spoed betekent.
Ik betaal zelfs maandelijks voor een servicecontract, maar zelfs dat lijkt hen niet te interesseren.
Voor mij is het cruciaal dat dit probleem snel wordt opgelost, maar helaas deelt Havensteder deze urgentie niet.
Ik moet het maar positief bekijken en blij zijn dat ze niet bij de brandweer werken, anders zouden de gevolgen nog ernstiger zijn.
Schimmel huizen en het niet oplossen we…
Schimmel huizen en het niet oplossen we hebben het allemaal gezien crimineel bedrijf
Wat is de vergrotende macht van onwil?
Ach, ach, wat een onmogelijke verhuurder. Je moet een ster aanklikken om een review te schrijven, maar zelfs die verdienen ze niet. We hebben al sinds november 2023 lekkage in onze woonkamer, zijn al 24 jaar HUURDER en geen eigenaar van het appartement dat we huren, maar de lekkage wordt niet verholpen voordat de Vereniging van huiseigenaren er fiat aan heeft gegeven. Er is ook niet fatsoenlijk over te praten want er is geen enkele intelligentie of empathie bij de verhuurder en de daaraan gekoppeldeu uitvoerende macht
Slechte woningcorporatie
Slechte woningcorporatie. Hebben mooie praatjes aan de telefoon, maar bakken er weinig van.
Vochtschade plafond na maanden nog steeds niet opgelost. De schuld wordt bij andere huurders neergelegd. Dat ze bagger aannemers en eigen werknemers hebben die hun woord/afspraken niet nakomen en heel slecht communiceren dat zien ze niet. Ze zullen wel genoeg geld hebben als ze de schade maar groter laten worden. Professioneel en betrouwbaar zijn ze in ieder geval niet.
Onmacht
Wat een rot bedrijf, ik ben al sinds oktober bezig om een lekkage waarvan de plafondplaat helemaal afbrokkelt ik durf mijn balkon niet op te komen. Al 100x melding gemaakt telkens komt iemand foto maken en er gebeurt niets.
Al sinds december bezig om een rooster van de badkamer vandaag komt iemand langs na 3 maanden en die vertelt mij dat hij mij niet kan helpen dat het bij de verkeerde aannemer terecht is gekomen.
Maar elke maand van jou verwachten dat je je huur betaald en een goede huurder bent. Maar wat voor rot verhuurder zijn jullie dan....
Een vrouw van 87 jaar is al 5 Jaar…
Een vrouw van 87 jaar is al 5 Jaar bezig om droog te zitten .
Ze heeft buren waar de honden nog geen brood van willen .
Ze ziet geen kans om haar pas geboren klein kinderen te zien want ze moet haar huis droog houden en Havensteder zegt altijd we zijnermee bezig .
Een loodgieter die aan de deur kwam had eenmail voor de reparatie ,daar stond inde mensen van nummer 23 zijn aso,s en de mensen van 25 de daders zijn bang voor een vrouw van 87 ik heb geen hoge pet over de ingehuurde mensen
Na meerdere malen een keuze gemaakt te…
Na meerdere malen een keuze gemaakt te hebben in het keuze menu word steeds vermeld “ wij hebben geen of onjuiste keuze ontvangen”.
De verbinding werd telkens verbroken😡
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.