Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Leggi di più

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Leggi di più

- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Leggi di più

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Lækkert udvalg af flotte produkter og…

Lækkert udvalg af flotte produkter og super fin levering. Kæmpe anbefaling herfra!

24 gennaio 2023

Risposta di Hausholmliving

Mange tak for din virkelig fine bedømmelse Rikke, den sætter vi enormt stor pris på - håber at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden god gang.

Yderst tilfreds

Pakken var hurtig klar til afhentning.
Fin pris 👍🏼

27 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Mange tak for din super dine bedømmelse, den er enormt værdsat - mange tak fordi at du tog dig tiden.

Altid god service

Hurtig respons på en forespørgsel og varen var hurtig klar til afhentning. God og personlig service.

Risposta di Hausholmliving

Mange tak for din super fine bedømmelse - den er enormt værdsat - tak fordi at du tog dig tiden.

//hausholmliving

Skøn onlineshop med lækre varer

Skøn onlineshop med lækre varer - især keramikken. God service.

14 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Mange mange tak for din fine bedømmelse og hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse💫
//hausholmliving

inspiration til nye små fund

Finder altid inspiration til nye små fund i sortimentet hos hausholmliving. Og så er servicen i top!

Risposta di Hausholmliving

Hej, tusinde tak fordi at du tog dig tid til at bedømme os, det sættet vi enormt stor pris på :-)

Meget hurtig handling

Meget hurtig handling.
Bestilte varen sent om aftenen, kunne hente varen kl 10 næste formiddag.

Risposta di Hausholmliving

Hej Solveig, tusinde tak fordi du har skrevet en bedømmelse og hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds :-)

Hurtig og god service.

14 aprile 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Camilla, tak for en dejlig bedømmelse og TAK fordi at du tog dig tiden, det er virkelig værdsat :-)
//hausholmliving

Alt er pakket godt ind (især keramik)

Bestilte lidt forskelligt keramik - Så havde mine bange anelser for, om noget ville gå i stykker under leveringen. Men alt var pakket så fint ind.

Hausholmliving har mine varmeste anbefalinger.

3 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Signe, mange tak for din bedømmelse - hvor er jeg bare glad for at høre at vi har overrasket positivt :-) Tak fordi at du tog dig tiden.
//hausholmliving

Produkterne lever altid op til forventningerne

Jeg har købt utroligt meget bolig interiør hos Hausholmliving gennem flere år. Det er alt fra gulvtæpper, puder, billeder til skåle og lysestager. Leveringen er altid hurtig og nem. Varerne har altid levet op til mine forventninger og fotos på hjemmesiden. Jeg kommer helt sikkert til at købe mere der fra!

Risposta di Hausholmliving

Hej Anne-Sofie, tak fordi at du vender tilbage og køber her, det betyder mere end du aner og TAK fordi at du tog dig tiden til at skrive denne bedømmelse, det er virkelig værdsat :-)

//hausholmliving

lækre varer og super service

lækre varer og super service - de varmeste anbefalinger herfra:)

Risposta di Hausholmliving

Hej Trine, tusinde tak for din bedømmelse, sætter virkelig stor pris på at du tog dig tiden, mange tak :-)
//hausholmliving

Helt enormt fine produkter og super nem…

Helt enormt fine produkter og super nem og hurtig levering. Kan varmt anbefales✨

13 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Trine, mange tak for din fine bedømmelse, den er meget værdsat - TAK :-)
//hausholmliving.dk

Jeg har handlet hos Hausholmliving…

Jeg har handlet hos Hausholmliving flere gange, og hver gang har det været en stor fornøjelse. Lækre sager og rigtig god service - tak for det.

Risposta di Hausholmliving

Hej Julie, mange tak for din super fine bedømmelse, sætter stor pris på at du tog dig tiden - TAK :-)

Virkelig god service

Virkelig god service, skønne varer

11 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Tina, mange tak for din fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive en :-)

Mine varmeste anbefalinger

Superhurtig ekspedition og rigtig fine varer.

24 novembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Lisbeth, mange tak for din fine bedømmelse - det er enormt værdsat at du tog dig tiden til at skrive en.
Vh. Line

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice ! 😃

9 gennaio 2023

Risposta di Hausholmliving

Hej Maiken, mange mange tak for din fine bedømmelse - vi gør virkelig alt for at yde den bedste service, så din bedømmelse varmer virkelig og gjorde lige min aften en tand bedre.
TAK :-)
//hausholmliving.dk

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, selvom det var lige op til jul

16 dicembre 2022

Risposta di Hausholmliving

Hej Kirsten, mange tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro:-)