Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Leggi di più
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Leggi di più
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Leggi di più
Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Leggi di più
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Holmevej 18, 6760, Ribe, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Virkelig hurtig levering, selvom det var lige op til jul

Risposta di Hausholmliving
Den positive stemning, når man handler, både via hjemmeside og når man besøger den fysiske butik. Der er hyggeligt og altid god service. Deres varer er unikke.

Risposta di Hausholmliving
Super god service og nem afhentning for os i lokalområdet. Derudover er det kogle skønne produkter. De varmeste anbefalinger herfra

Risposta di Hausholmliving
Elsker denne webshop med de fineste ting.

Nem og ligetil
Hurtig expedition
God service og lækre varer
Er så glad for alle mine køb

Risposta di Hausholmliving
Nemt, overskueligt samt hurtig proces fra bestilling til levering. Fine produkter. Alt godt!

Risposta di Hausholmliving
Line har de smukkeste ting og alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til indretning. Hendes service er i top på hjemmesiden, ved afhentning og også på Instagram. Line er hurtig til at svare, på spørgsmål og til at kontakte én, når en vare er kommet hjem igen.

Risposta di Hausholmliving
Jeg er vild med det kreative udvalg, som Hausholmliving forhandler. Der er altid god service og hurtig levering. Og jeg er mindst lige så vild med, at alle deres forsendelser bliver sendt i genbrugskasser. God stil 😊

Risposta di Hausholmliving
Skøn butik fyldt med det lækreste keramik.
Jeg har fået den flotteste marokkanske skål. Og min søn den flotteste kaffekande med 4 smukke kopper til.
Kan anbefale den skønne butik med den sødeste indehaver.
Let at bestille og afhentning dagen efter. 😉 Det fungere bare 👍👍👍

Risposta di Hausholmliving
Lyn hurtigt betjening,skønne produkter og en god og overskuelig hjemmeside ❤️

Risposta di Hausholmliving
Jeg fik lynhurtig respons og afhjælpning af at der var gået en skål itu i forsendelsen.
Derudover er de 4 små skåle så fedt et produkt.
Yderst tilfreds 👍🙂

Risposta di Hausholmliving
Ukompliceret og nemt samt en hurtig levering og hvad mere kan man ønske sig 🎅🏻

Risposta di Hausholmliving
Ordrebekræftelsen lød på et forkert udleveringssted. Jeg skrev en besked , det blev lynhurtigt ændret. Udleveringen uden problemer, Skt i skønneste orden