Informazioni su Hatitude
Scritti dall'azienda
Hatitude – We crown personalities, not logos.
Hatitude är ett svenskt kepsmärke för dig som vägrar se ut som en reklampenna. Vi gör snapbacks, truckers och dad caps med brodyr som faktiskt betyder något – inte bara en logga du glömmer dagen efter löning.
Vad vi gör
Alla kepsar ritas, testas och broderas i liten skala innan de släpps. Vi jagar rätt känsla först – storyn, attityden, “vem bär den här?” – och sen får den bli produkt. Det betyder korta serier, tydlig design och kepsar som känns mer som en krona än ett plagg.
Varför folk handlar av oss
- Ärlig kvalitet: Vi bygger allt på äkta premium-blanks från Yupoong och Mitchell & Ness – inga sladdriga giveaway-kepsar, bara stabil grund och brodyr som håller.
- Ingen bullshit-prissättning: Tydliga priser, inga överraskningar i kassan.
- Snabb och rak support: Svensk support, raka svar, noll robotspråk.
- Små drops: När en design är slut kan den vara borta för alltid – du slipper se halva stan i samma keps.
Hur vi tänker kring kunder
Vi ser varje order som en röst på vårt sätt att göra saker: mindre massproduktion, mer personlighet. Om något strular tar vi tag i det – hellre en kund som känner sig extremt väl omhändertagen än “det löser sig säkert”.
Kort sagt: Hatitude finns för dig som vill att kepsen ska säga något om vem du är, inte bara var du jobbar. Sätt den på huvudet – resten är attityd.
Kungsvägen 31, 78335, Säter, Svezia
- 0762445865
- hej@hatitude.se
- hatitude.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb service
Snabb service. Min adress kunde inte registreras så kepsarna blev levererade personligen bara någon timme efter min order 😭😍
Klockrent
Alltid bra kepsar man får!!! Vet inte hur många jag har nu, men fler kommer det att bli
Gillade ursäkten o personliga…
Gillade ursäkten o personliga meddelandet i paketet. Kommer absolut handla igen!
Mycket seriöst företag med bra…
Mycket seriöst företag med bra produkter och snabb återkoppling bör de inte blivit som planerat.. väldigt bra kundvård och relationsbyggande.
Sambon blev överlycklig för…
Sambon blev överlycklig för presenterna. Det som uppskattades lite extra var kvaliteten på kepsarna samt att det skickades med klistermärken som förr i tiden. Texterna är klockrena utöver detta 😊👌

Risposta di Hatitude
Bra sortiment med schyssta uttryck
Bra sortiment med schyssta uttryck, snygga kepsar! Bästa servicen och trevliga. Köpt 3 st i kollektionen och är så nöjd! Rekommenderas.

Risposta di Hatitude
Fantastisk fin service från personalen
Fantastisk fin service från personalen! Rekommenderas varmt!!

Alla tummar upp!
Snabb hantering, snyggt packat och otroligt läcker keps som känns rejäl och i bra kvalitét!
Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och han tyckte det var klockrent och blev riktigt nöjd! Succé!✨😎

Risposta di Hatitude
Återigen en grym keps med läckert motiv…
Återigen en grym keps med läckert motiv och kvalité i världsklass

Risposta di Hatitude
Otroligt trevlig och snabb kundservice
Otroligt trevlig och snabb kundservice, inga problem är för små och allt går att lösas snabbt! Snabb leverans och riktigt sköna kepsar med härlig attityd!

Risposta di Hatitude
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.