Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Leggi di più
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb maandag mijn telefoon opgestuurd omdat mijn touchscreen kapot was, een streep in me voorscherm zat en m'n achterkant was gebarsten. Ze hebben hem gerepareerd en dezelfde week op zaterdag had ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Paesi Bassi
- harmony.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Een goede start van de week....
Ten eerste had ik binnen 2 minuten een medewerker (Ricardo) aan de lijn.
Ricardo heeft mij uitstekend geholpen met het weer actief krijgen van MijnHarmony. Een bij AMAC gekochte Iphone was na het afsluiten van de verzekering iets niet goed gegaan. Rustig, meedenken en ook nog wat goede tips gekregen. Ter plekke opgelost.
Een heerlijk start op de maandagmorgen ;-)
Thanx

Telefoon kapot en weer netjes gemaakt
Telefoon kapot en weer netjes gemaakt

Risposta di Harmony verzekeringen
Alles netjes en snel geregeld!

Risposta di Harmony verzekeringen
Schade aan laptop snel geregeld!
Schade aan laptop snel geregeld!
Erg tevreden hoe en hoe snel dit is opgelost :)

Snelle intake
Snelle intake, snelle afhandeling dmv volledig reparatie.

Was zo geregeld
Was zo geregeld. Mijn geld netjes terug ontvangen.

Risposta di Harmony verzekeringen
De behandeling en reparatie was vrij snel gebeurt
De behandeling en reparatie was vrij snel gebeurd. ik hoefde mijn telefoon niet hoeven te missen en dat vond ik fijn. Echt een goede servies.

Risposta di Harmony verzekeringen
makkelijk zelf schade aan te geven en…
makkelijk zelf schade aan te geven en snel reactie op de claim.
alles netjes en snel afgehandeld

Perfect geregeld!
Door stomme pech beschadiging opgelopen aan het scherm van mijn gloednieuwe IPhone! Na melding van de schade zeer snel geholpen met de reparatie via Apple! Perfect geregeld via Harmony!

Klantvriendelijk!
Contact gehad via de mail ivm opgelopen schade aan mijn horloge veroorzaakt door een ongeluk. Er werd goed en klantgericht geanticipeerd op mijn vraag.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze verzekeringsmaatschappij, in mijn perceptie, een fijne organisatie is!!!

Risposta di Harmony verzekeringen
Mijn ervaring is dat altijd goed wordt…
Mijn ervaring is dat het altijd goed wordt geregeld

Risposta di Harmony verzekeringen
Goede service en houd zich goed aan de…
Goede service en houd zich goed aan de afspraak en vriendelijke meneer
Snelle service

Risposta di Harmony verzekeringen
Er werd goed geluisterd naar me
Er werd goed geluisterd naar me, en kwamen snel met oplossing

Fijne verzekering
Fijne verzekering, mijn iWatch was kapot en kon eenvoudig online een formulier invullen en horloge inleveren bij Amac. Goede communicatie tussendoor wat de status was en snelle oplossing voor probleem. Ik raad Harmony aan