HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dåligt skött. Gjorde beställningen för mer än två veckor sen med snabb leverans. Fortfarande har inget paket kommit och det hänvisas till problem hos Schenker med att få fram spårningen. Om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bara använt produkterna ett par veckor så lite tidigt att utvärdera dem men gillar dem hittills. Pga en del gamla negativa omdömen valde jag att handla mot faktura och det var inga konstigheter, greje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har handlat hos Harmoniq massor av gånger och är väldigt nöjd. Många produkter att beställa, bra priser och snabba leveranser. Senaste beställningen missade jag klicka i Schenker och insåg någon d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde en produkt från Harmoniq, men glömde hämta ut den innan midsommarhelgen. Jag ringde till dem på midsommardagen och trots att det var stängt svarade Arman i telefonen. Han erbjöd sig att lämn... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  2. anche in
  3. Negozio di cosmetici
  4. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Harmoniq.se - Allt inom skönhet Parfym, makeup, hårvård och hudvård, nagelvård och behandlingar · Äkta produkter · Auktoriserad butik

Molto buono

TrustScore 4 su 5

657 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

VARNING för falska parfymer

VARNING för falska parfymer! Jag har för första gången köpt parfym online, insåg att parfymen inte är samma kvalite som man köper på butik. Så var försiktig. KÖP INTE PARFYM HÄR.

1 giugno 2025
Logo di HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Risposta di HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Hej Melodi
Tack för din recension och tråkigt att du känner så. Vi är auktoriserad återförsäljare och köper direkt från dedikerade agenter i Sverige. Så det stämmer inte att det är falska parfymer. De är lika äkta som andra återförsäljare i Sverige.

Det vore ju trevligt om jag kan få ditt ordernr så kan kika på vad du har handlat för jag hittar ingen på ditt namn som har handlat av oss senaste året.

Valutata 2 stelle su 5

Inte nöjd

Bra leverans, men misstänkt lite innehåll i den hårvaxburk jag köpte. Dessutom var burken dåligt tejpad med maskeringstejp. Detta kändes sådär.

21 agosto 2025
Logo di HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Risposta di HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Hej hej

tråkigt att höra att du inte är nöjd. Vi är auktoriserad återförsäljare av Noberu och får direkt varor från dem. Att vi har tejpat den med maskeringstejp gör vi med ALLA våra varor som har lock då det kan åka av och då blir du missnöjd med att produkten har varit dåligt packat och det har runnit ut.

Innehållet är exakt lika mycket som Noberu önskar ha det så då är det super att du kontaktar dem och visar ditt missnöje med att det är mindre innehåll. Vi kommer såklart framgöra det till Noberu men det är super om du också kan göra det.

Så i detta fall har vi skött vår del men du är inte nöjd med att leverantören minskat innehållet och det kan vi tyvärr inte hjälpa dig med. Hade vi ägt varumärket hade vi definitivt tagit åt oss och ändrat detta!

Valutata 2 stelle su 5

Oerhört dåligt att inte svara kunder…

Oerhört dåligt att inte svara kunder när man missar att skicka iväg order. En leverans som skulle ta max 3 dagar tog istället 5, vilket kan verka som en liten grej. Men sitter man med en misslyckad färgning och en skolstart så är 2 extra dagar en stooor grej!! Framförallt dåligt att inte svara på min kontaktförfrågan.

7 agosto 2025

Superbra kundupplevelse

Jag köpte en produkt som jag inte hann hämta. Trots detta var de väldigt tillmötesgående och jag behövde inte betala retur- eller fraktavgifterna.

Det kallar jag en kundservice i världsklass och visar att de bryr sig om sina kunder.

Jag kommer definitivt handla från Harmoniq igen. De har ett bra utbud, bra priser och en snabb och bra kundservice.

Rekommenderar verkligen!

7 luglio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più