Valutata 1 stelle su 5

Betrugsmasche!! Zwei Mixer über Crushgo-blender.at bestellt. Ware nicht erhalten, diese wurden laut Sendungsverfolgung gar nicht versendet. Shop verweigert Erstattung des Betrages, schiebt die Schu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kaufwarnung Hundekissen Wolke 7! Die Grössenbeschreibung im Online-Shop ist nicht korrekt. Der Shop nimmt aber keine Retouren an, die müssten auf eigene Kosten nach China geschickt werden. Man kriegt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ein Stern zuviel! Ware kommt aus China. Entsprechend von keiner Qualität. Lasst unbedingt die Finger von diesem Fake-Shop! Ich werde Strafanzeige wegen Betruges erstatten. Für diese „Wolke 7-Geschicht... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ein Stern zuviel, Pflanzkübel-Lieferung kam in komplett kaputten Karton, der nur noch durch Klebeband zusammengehalten wurde.HappyShopping nennt das leicht Beschädigt.Innen leider Teile kaputt, drücke... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Spijtig dat er in niet professioneel…

Spijtig dat er in niet professioneel wordt omgegaan met klantbestellingen. Juist met alles wat er speelt kijk je 2 keer alles na omdat het een gevoelig kwestie is. Dit zouden de medewerkers moeten weten. Mensen annuleer je bestelling. Je hebt 14 dagen herroepingsrecht

Schaam jullie diep

Schaam jullie diep! Zie dat meerdere klanten de de vlag van het apartheidsregime israhel heeft ontvangen ipv de Palestijnse vlag. Is toch heel vaag dat niet 1 maar meerdere klanten hetzelfde probleem heeft ondervonden. Dan excuses geven voor iets wat heel bewust gedaan is. Jullie hebben dus ook bloed aan jullie handen want jullie steunen overduidelijk de genocide in Palestina! Jullie dachten grappig te zijn maar dit gaat jullie veel kosten. Van de 100de verschillende vlaggen die jullie verkopen kan dit geen fout zijn. Jullie zijn zwaar door de mand gevallen.
Zal nooit meer iets bij Julie bestellen en zal mijn 23.000 volgers ook vragen nooit meer jij je te bestellen. Gaan jullie nu maar de apartheids vlag verkopen. Boycot deze online winkels genoeg ondernemers die de Palestijnse vlag verkopen. Walg van deze actie!!!

DIT ZIJN ZIONISTEN

DIT ZIJN ZIONISTEN, uitkijken wat je hier besteld! Ze versturen joodse vlaggen ipv bestelde Palestijnse vlaggen en denken er nu onderuit te komen door te zeggen dat het een fout is geweest… HIER NIET BESTELLEN!!!!

Valutata 1 stelle su 5

Eigenlijk niet eens een ster waard maar…

Eigenlijk niet eens een ster waard maar goed.. Een ongelukje kan altijd gebeuren natuurlijk. Het is geen ongelukje meer als meerdere mensen die een PALESTIJNSE vlag aankopen een vlag ontvangen van een Apartheidsstaat. Walgelijk. Benieuwd of de mensen die een Apartheisstaat vlag hebben besteld ook "per ongeluk" een ander hebben ontvangen. Mensen sinds het een online aankoop is, heb je het recht om je aankoop te ontbinden en zijn ze VERPLICHT om geld terug te geven.

Wat een VRESELIJKE teringzaak

Wat een VRESELIJKE teringzaak! Ik bestel de PALESTIJNSE VLAG en kl krijg gewoon de stontvlag van israHEL!

En dan beweer je dat dit NIET express is gedaan terwijl meerdere mensen dit hebben ontvangen. Van alle vlaggen die je hebr krikgen wij “toevallig” die van israHEL terwijl wij de palestijnse vlag willen hebben.

Ik heb je lelijke vlag in mn kattenbak gestopt daar wordt nu goed voor gezorgd! En jou gaan wij boycotten voor t leven.

Racistische &€@ bedrijf!!

Bewust een Israëlische vlag opsturen terwijl de Palestijnse vlag is besteld! Absurd dat dit bedrijf hier mee weg wilt komen door aan te geven dat het GEEN opzettelijke fout is. Vertel mij hoe groot de kans is van de DRIEDUIZEND producten (!) toevallig de Israëlische vlag verstuurd wordt!! Bij deze staan jullie nu op de boycot lijst en heb ik jullie via mijn social kanalen met +70.000 kijkers op Snapchat gedeeld! Wegwezen met jullie.

Opzettelijk verkeerd product

Valutata 1 stelle su 5

Je besteld een Palestijnse vlag en…

Je besteld een Palestijnse vlag en krijgt een Israëlische vlag! Dit is bij meerdere mensen gebeurd. Niet per ongeluk, kan gebeuren geval. Nooit meer daar bestellen! Want blijkbaar kunnen ze niet professioneel zijn. En niet betrouwbaar!

2 crushgo mixer gekauft. Schrott teuer bezahlt

wir haben 2 crushgo mixer gekauft. Nach kurzer Zeit war das Teil nicht mehr zu gebrauchen weil es das was es verspricht, gar nicht schafft. nicht mal einen smoothie kriegt das Teil fertig.

Rücksendung sollen wir selbst zahlen. Nach Österreich..... Eibe Frechheit.
Gebrauchsspuren dürfen nicht zu sehen sein.
augenscheinlich woll man das defekte Gerät wohl noch einmal verkaufen

sämtliche pflichtangaben fehlen auf dem Gerät. Weder auf der Seite noch in der Beschreibung werden technische Daten genannt. diese muss man über Facebook erfragen.

Die ganzen Jubelkommentare halte ich für fake oder gekauft.
Wenn man hinschreibt,
antwortet immer eine Elisa mit einer Gmail Adresse.

nicht mal eine ordentliche Rechnung bekommt man mitgeliefert.

Liebe S.Schulz ich würde gerne mit Ihern in Kontakt treten

15 settembre 2023

Nooit meer bestellen

Als ik Palestijnse vlag bestel, verwacht ik dat ook! Wat krijg ik? Een vlag van een niet-bestand land van zionisten. Ik weet dat het bij meerdere mensen is geweest. Echt niet done!

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più