5 stjerner for hele processen, lige indtil…. Det hele startede rigtigt fint, de var lidt sløve til at komme igang, men da de så endeligt kom i gang, så gik det godt, rigtigt godt… huset blev færdig... Leggi di più
Hansen Huse A/S
Scopri cosa dicono le persone
Tidsplan blev ikke overholdt. 4 mdr forsinket. Ikke pga corona. Aftalte delleveringer ikke overholdt så andre ikke kunne komme igang. Bl.a. Anlægsgartner. Meromkostninger på ca 25.000... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Efter et grundigt undersøgelse af market har vi valgt JJ Hansen huse... Det har vi aldrig fortryd, de har professionelt og imødekommende team. De har taget hensyn til vores ønsker iht byggetilvalg,... Leggi di più
Hansen huse er bare et super firma .De laver helt klart noget godt arbejde.Alle aftaler bliver overholdt og huset bliver endda afleveret før tid.Vi kan varmt anbefale dette firma hvis du går i byg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hansen Huse er bygget til at leve – både når det kommer til valg af materialer og til jer, som skal bo i huset. I vælger selv, om I vil være en blandt mange eller en blandt få. Uanset hvilken hustype I vælger, så bygger vi altid på samme solide fundament, som vi har gjort i mere end fem årtier. I 1969 lagde Murermester Jens Jørgen Hansen grundstenene til Hansen Huse. Siden da er der sket meget, og i dag føres de stolte håndværkstraditioner videre af sønnerne, Steffen og Mark Hansen, som begge er uddannede murermestre, og af arkitekt David A. Brandt Klug. Efter så mange år i byggebranchen ved vi, hvad der virker. Et hjem tager tid at bygge, og vi gør det med respekt for tørretider og med holdning til materialer. Med de rette kompetencer møder vi dine boligdrømme med kreativt medspil, mange års erfaring og stort engagement. Vi hjælper dig sikkert igennem hele byggeprocessen – fra første skitse til I får nøglerne. Derfor er det vores mål, at du får alt på din tjekliste – og lidt mere. Det er den frie indretning og den store standardpakke. Det er sparringen med en arkitekt og de helt rigtige detaljer. Det er følelsen af at komme hjem, fordi det er bygget til dig og til hele livet – med alt hvad det indebærer af eventyr og livsfaser, glæder og sorger, fester og vasketøj. Det er det, der gør det til et rigtigt Hansen Hus.
Informazioni di contatto
H C Ørsteds Vej 18, 6000, Kolding, Danimarca
- 75 55 16 57
- mail@hansenhuse.dk
- hansenhuse.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Godt begyndt, dårlig afslutning
Vi fik i dag (16.9.21) en e-mail om at give en anmeldelse af vores byggeproces med Hansen Huse (HH), og det vil vi så gøre.
Processen kan bedst beskrives som: "Godt begyndt, dårlig afslutning."
Vores hus er endnu ikke færdigmeldt til kommunen, på trods af, at vi har fået udleveret nøglerne. Hvorfor er ikke specielt tydeligt fra HH, og de har lovet os igen og igen at færdigmeldingen kommer lige straks, men så går dagene og nu ugerne, og intet er stadig sket. Så sent som i dag skulle vi have besøg af HH fordi de skulle kigge på kloakken ifb. med færdigmeldingen. De er ikke dukket op og vi har intet hørt fra dem. Dette betyder at vi nu på 2. uge sidder i et hus der ikke er færdigmeldt og derfor faktisk ikke lovligt at bo i. På grund af HH. Heldigvis er vi i god kontakt med vores kommune og de er også i dialog med HH men mere ved vi ikke. Vi har rykket HH mange gange nu om vi kan få indsigt i sagerne og evt. forståelse for at det tager så lang tid, men vi bliver spist af med sygdom og ventetid.
Vi havde en god opstart med HH og et byggeri der er gået ok, men med en sådan afslutning kan vi på ingen måde anbefale at bygge med Hansen Huse.

Risposta di Hansen Huse A/S
Min kæreste og jeg har haft fornøjelsen…
Min kæreste og jeg har haft fornøjelsen af at bygge vores fantastiske hus med Hansen Huse sidste år.
Vi blev mødt med en super rådgivning af Mark, og en meget professionel projektleder, som udviste stor fleksibilitet under processen. Der er mange valg og overvejelser man skal gøre sig, når man vil bygge sit drømmehus, så at vi havde mulighederne for at skræddersy vores hjem undervejs, gav et stort plus i vores bog.
Vi anbefaler klart Hansen Huse til andre nybyggere og vil selv rette henvendelse til dem, når vi engang skal bygge igen....
5 stjerner herfra :)

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi har netop overtaget vores nye hus
Vi har netop overtaget vores nye hus, som Hansen huse var bygherre på.
Vi fik en rigtig god gennemgang inden vi gik i jorden, og på trods af små bump på vejen, kom vi i fællesskab frem til nogle gode løsninger. Vi har haft en rigtig god kontakt til byggelederen, som har gjort meget for at vi er kommet frem til nogle gode løsninger. Vi er super glade for vores dejlige hus.

Risposta di Hansen Huse A/S
Når drømmehuset - skal være virkelighed!
Vi havde store ønsker, drømme og krav - og undersøgte derfor markedet grundigt inden vi gik i gang.
Vores valg faldt naturligt på HansenHuse, da vi her både følte os trygge, set og hørt.
Vi havde fra start en god dialog med Steffen Hansen (medejer) og mavefornemmelsen føltes ret hurtigt rigtig.
Drømme og ideer - blev til tanker, tegninger og handlinger.
Vi har haft en god proces med professionelle håndværkere, der har taget sig tid til, at lytte og opfylde netop vores drømme og tanker.
En stor tak til bl.a. Tune (Tunes malerfirma), Tommas (Thorvald vvs) og murer- samt tømrersjakket.
Vores byggeleder Jacob Gade har hele processen igennem været handlekraftig, løsningsorienteret, nem at være - og komme i dialog med.
Vi har hver anden uge haft fast gennemgang af byggeprocessen samt opfølgning på videre bygge - samt tidsplan.
Vi er endt med huset som vi drømte om, og kan kun anbefale alle andre, der ønsker at bygge nyt, at gå i dialog med HansenHuse.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra.
Mvh
Carina & Nicki

Risposta di Hansen Huse A/S
Drømmehuset med Hansen huse.
Vi overtog vores hus for en uge siden. Det har for os været en lang rejse, en vi ikke vil være foruden. Vi havde en kontakt til Hansen Huse længe før vi var helt klar. De har altid været meget professionelle i deres tilgang og råd og vejledning. Da vi så endelig var klar, viste det sig at Hansen Huse var de eneste der også var klar. :-)
Vi havde en tæt dialog med Mark og fik en god sparing fra ham, da vi selv havde tegnet vores hus.
Til at styre selve byggefasen blev Jacob koblet på. Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Jacob gennem hele byggefasen. Der har på intet tidspunkt manglet opfølgning på de aftalte ting og nu efter vi er flyttet ind spiller det hele. De småting der altid er, bliver udbedret fuldstændig efter aftale.
Jeg kan kun give Hansen Huse de bedste anbefalinger.
Zita og Ulrik

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi valgte at bygge vores hus hos Hansen…
Vi valgte at bygge vores hus hos Hansen huse for omkring 2 år siden. Vores valg kom primært af at vi blev taget rigtig godt imod og at man oplevede en oprigtighed hos Steffen. Det var vigtig for os at føle man kunne stole på dem der stod for entreprisen og det kan man bestemt med Ham. Vi ramte starten af vores byggeri lige da Hansen huse for alvor fik fart på og det har vi i processen kunne mærke hvor der under vejs blev glemt nogle ting pga travlhed eller ikke lige blev kommunikeret noget videre.
Med det sagt har vi fået et super dejligt hus som vi er rigtig glade for. Vi har oplevet en stor fleksibilitet og samarbejdsvilje og står nu efter et 1 årsgennemgang med meget få rettelser som bliver lyttet til og taget sig af.
Der ud over er der under opførelsen blevet benyttet imødekommende håndværkere som altid gerne har ville fortælle og vise hvad de lavede når man kom på besøg på byggepladsen.
Dejligt alternativ til de kæmpe husfirmaer hvor man ikke har følelsen af at være en ud af 1000 huse der bliver bygget det år.

Risposta di Hansen Huse A/S
Hus på Søndertoften i Varde.
Vi har for 6 dage siden overtaget vores Hansen Hus. - Vi har været super godt tilfredse med byggeledere, håndværkere og samarbejdspartnere. Byggeprocessen er gået forholdsvis smertefrit, og vi overtog huset ca. 3 uger før tid.
Vi har i byggeperioden haft 2 byggeledere, og begge har i vores øjne været serviceminded og professionelle - Stor tilfredshed med Brix og Tonni.
Vi har haft et rigtig godt forhold til håndværkerne, som alle er Danske håndværkere, hvilket vi har sat stor pris på.
Slut resultatet på huset er helt fantastisk, dog bøvler vi lidt med farven på vores mursten, men her er der oprettet en sag ved Strøjer tegl.!
Vi kan klart anbefale Hansen Huse ( deres byggeledere, kvalitet og håndværkere )

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi havde en god start, men det var desværre også kun det.
Vi havde en god start, men vi føler desværre vi blev lovet mere end der kunne holdes.
Der var miskommunikation igennem processen.
De er derudover rigtig langsomme til at svare.
Min anbefaling til folk der overvejer at bygge med dem er at få skrevet forbehold ind i kontrakten så i kan komme ud af kontrakten i en lang periode efter underskrift.

Risposta di Hansen Huse A/S
En drøm gik i opfyldelse
Så kom dagen endelig. 18.12.20 fik vi nøglen til vores drømmehus på vores drømmegrund. Vi bliver jer anbefalet, så det kom an på en prøve. Det lykkedes til fulde. Vi mærker entusiasme for vores byggeplaner. Mark kommer og ser grunden, hvor vi er beriget med en sø. Det transformerer David om om til at placere huset perfekt i forhold til udsigt. Da I endelig ku tage det første spadestik, gik det ellers derudaf. Jakob fik betroet opgaven med at styre hele byggeprocessen ind. Det klarede han rigtig fint. Vi mødte mange søde og kompetente håndværker, der alle ku deres kram. De var vist oss udvalgt med omhu. Vi var så heldige, at vi kunne følge byggeriet dagligt. Meget spændende at følge. Håber ikk jeres folk var trætte af os,men nysgerrigheden drev os tit over på byggepladsen. Vi har nu snart boet i dette skønne hus et halvt år og glæder os hver gang vi ruller ind i indkørslen over vores fantastiske nye omgivelser. Det har I gjort godt og vores bedste anbefalinger om at benytte sig af jer, HANSEN Huse, til at søsætte boligdrømme, er hermed givet videre.
Johan & Elizabeth Oelke

Hansen Huse - det perfekte valg
Hansen Huse har været det perfekte valg til at opføre vores drømmehus. Der har været stor faglig ekspertise fra start til slut i hele byggefasen. Super dygtige og sympatiske håndværkere over hele linjen. Stor ros til Mark Højer Hansen og byggeleder Jacob Gade Læborg for at lytte og guide os igennem hele byggeprocessen - vi anbefaler gerne Hansen Huse.

Risposta di Hansen Huse A/S
Hansen huse er bare et super firma .De…
Hansen huse er bare et super firma .De laver helt klart noget godt arbejde.Alle aftaler bliver overholdt og huset bliver endda afleveret før tid.Vi kan varmt anbefale dette firma hvis du går i byggetanker
Per og Teresa Grøn
Ejlif Kroagers vej 122
Tjæreborg

Risposta di Hansen Huse A/S
Hansen Huse - En rigtig god byggeoplevelse!
Hansen Huse har været en god samarbejdspartner fra start til slut. Vi har følt os meget velkomne og trygge under hele forløbet både før, under og efter byggeprocessen.
Dog har vi godt kunne mærke, at Hansen Huse er en virksomhed i vækst, hvilket betød at vores byggeproces desværre trak lidt ud og byggeriet stod stille i (mindre) perioder, og planlægningen var en smule udfordret hvilket medvirkede til at flowet i byggeprocessen blev svækket.
Vi giver dog alligevel Hansen Huse 4 stjerner
1. Stjerne for den rigtig gode og trods lange planlægningsfase der har været sammen med Mark. Marks sparring og tålmodighed har været så hjælpsom!
2. Stjerne for vores byggeleder Jacobs utrolige imødekommenhed og løsningsorienterede tilgang, til de udfordringer vi er stødt på undervejs. De fejl/mangler der opstået er blevet taget seriøst og rettet undervejs i byggeprocessen.
3. Stjerne for medarbejdernes store tålmodighed, når vi indimellem har været ubeslutsomme eller stillet os undrende undervejs. Vi er aldrig blevet afvist i vores henvendelser!
4. Stjerne for det meget meget smukke og helt unikke hus I har bygget til os! Det er blevet lige som vi havde håbet 💫

Risposta di Hansen Huse A/S
Siden første møde har vi kun haft gode…
Siden første møde har vi kun haft gode oplevelser.
Nem at lave aftaler med og tidsplaner og aftale bliver overholdt.
Hansen Huses repræsentanter var i hele byggeperioden hjælpsomme og venlige.
Slutresultat er til vores store tilfredshed.
Inger og Kurt Schmidt
Hvidegårdsvej 9
Egtved

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi har været meget glade for Hansen…
Vi har været meget glade for Hansen Huse lige fra første møde ved et prøvehus, hvor de klart viste at de havde styr på tingene.
Vi har igennem hele forløbet mødt faglige dygtige håndværkere, som vi har sat stor pris på, og de forhold der ikke har været i orden, har byggelederen fået løst på professionel vis. Stor tak herfra. Vi kan varmt anbefale Hansen Huse - vi har fået et fantastisk velfungerende hus.

Tidsplan blev ikke overholdt
Tidsplan blev ikke overholdt. 4 mdr forsinket. Ikke pga corona.
Aftalte delleveringer ikke overholdt så andre ikke kunne komme igang. Bl.a. Anlægsgartner. Meromkostninger på ca 25.000kr
Flere fejl under byggeprocessen der skulle korrigeres.
Direkte økonomiske tab som følge af forsinkelse. Ca 50.000kr
Ingen kompensation
Flere fejl er stadig ikke udbedret efter 3mdr. Utæt tag er først rettet nu

Risposta di Hansen Huse A/S
Det er nu et halvt år siden vi overtog…
Det er nu et halvt år siden vi overtog vores dejlige hus bygget af Hansen Huse, og vi er glade for, at vi gik med den gode mavefornemmelse efter vores første møde med Mark.
Det har været en god og tryg proces, hvor vi er blevet imødekommet positivt ved alle vores mange henvendelser. Vi har været super godt tilfredse med vores byggeleder Morten og alle håndværkere.
Vi har fået virkelig god service, og skulle vi finde på at bygge igen, ville vi igen vælge Hansen Huse, og giver vores bedste anbefaling.
Bo og Susanne

Risposta di Hansen Huse A/S
For to uger siden overtog jeg mit nye…
For to uger siden overtog jeg mit nye hus bygget af HanseHuse og kan kun tilslutte mig de positive anmeldelser herinde. Der har undervejs og efterfølgende kun været småting at brokke sig over og det er blevet taget hånd om med største selvfølgelighed. Igennem hele byggeprocessen har jeg følt mig hørt og imødekommet. Der vil altid være bekymringer i forbindelse med et husbyggeri, men HansenHuse og særligt byggeleder Jacob har formået at minimere disse bekymringer og givet plads til diverse mere eller mindre dumme spørgsmål. Så alt i alt får HansenHuse mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi vil også gerne følge trop med de gode anmeldelser
Vi vil også gerne følge trop. Vi fik nøglerne til vores hus 17. December og er enormt glade for hvordan slut resultatet blev. Vi har haft et super forløb med enormt godt og forstående samarbejde med både Steffen, men også vores byggeleder Morten. Selv her en måned efter vi er flyttet ind og der skulle være det mindste så er der super service.

Risposta di Hansen Huse A/S
Vi har netop modtaget nøglen til vores…
Vi har netop modtaget nøglen til vores drømme hus og vi er mere end tilfredse med resultatet.
Mark og vores søde byggevejleder Morten, samt mange af deres samarbejdspartner, særlig Deres vvsér og Maler Chris har alle været fantastiske at samarbejde med.
Vi har igennem hele forløbet følt os trygge og hørt.
De har alle været meget professionelle og samarbejdsvillige fra start til slut.
Vi sender vores varmeste anbefalinger videre til andre. der overvejer at bygge hus med Hansen huse.

Risposta di Hansen Huse A/S
Super professionel virksomhed, der skaber glade kunder! 🌟
Vi har netop overtaget vores nye hus bygget af Hansen Huse og vi er mere end tilfredse! 🏰🤩
Både Hansen Huse og deres samarbejdspartnere har været gennemsyret af kvalitet og kundeservice, og i hele forløbet har de været utroligt professionelle og givet os tryghed i processen. Når vi har stillet spørgsmålstegn har de til enhver tid haft fagligt velfunderede argumenter klar - præcis det, vi som købere har haft behov for.
Derfor kan vi kun give den varmeste anbefaling videre til andre, der måtte overveje at bygge med Hansen Huse, derfor 5 stjerner!
🌟🌟🌟🌟🌟
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.