Jeg har både købt Haniels egne design, og også fået lavet custom ting. Begge har været en fornøjelse, og jeg er mega glad for mine smykker! Haniel var skøn at arbejde med, og hun hjalp mig godt igenne... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hos Haniel bliver man altid mødt med en varme og nærvær. Kundeservicen er i personlig, ærlig og utrolig imødekommende. Smykkerne er unikke og udvalgt med en tydelig sans for kvalitet og æstetik. D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Besøger Haniel hver gang jeg er i København. Haniel’s smykkeunivers er helt unik. Elsker mine FOR KEEPS smykker og får altid den bedste betjening, hver gang. Både smykkerne og servicen er helt i top.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik et for keeps armbånd af min kæreste i fødselsdagsgave. Haniel er en virkelig karismatisk og sød kvinde, og man føler sig enormt velkommen i det øjeblik man træder ind i butikken. Derudover er hun... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Haniel Jewelry – Et unikt univers skabt med kærlighed til smykker og mennesker Velkommen til mit lille univers, hvor kvalitet og personlighed mødes i smykker, der fortæller historier. Hos Haniel Jewelry handler det ikke kun om smykker – det handler om at skabe noget, der betyder noget for dig. Når du træder ind i butikken, møder du en varm atmosfære og en personlig passion, som jeg har lagt i hvert eneste smykke. Jeg var den første i Danmark til at introducere For Keeps smykker tilbage i 2018 – armbånd og ringe, der svejses på direkte og bliver en del af dig. Ingen lås, ingen begrænsninger – kun et evigt minde, du altid bærer med dig. Det kan være for at markere en særlig begivenhed, ære et forhold eller bare fejre dig selv. Hos mig handler det om dig og din historie. Uanset om du vil have et speciallavet smykke, der er 100% unikt, eller du vil opleve magien ved et permanent smykke, er du i trygge hænder. Jeg arbejder primært med 14 og 18 karat guld og ædelsten som diamanter, rubiner, safirer og smaragder – materialer, der holder lige så længe som minderne, de repræsenterer. Mine kunder siger, at de altid føler sig set og værdsat, når de besøger butikken – det er det største kompliment, jeg kan få. For mig er det vigtigste, at du går herfra med noget, der ikke kun er smukt, men også fyldt med mening og kærlighed. Kom alene, eller tag din ven, din kæreste eller din familie med – vi skaber noget helt særligt sammen. Haniel Jewelry – fordi smykker er mere end pynt. De er minder, der varer for altid.
Informazioni di contatto
Gothersgade 27, st.th., 1123, København K, Danimarca
- +4560403999
- hk@hanieljewelry.com
- hanieljewelry.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Smukkeste designs, bedste kvalitet og skønneste service
Smukkeste designs, bedste kvalitet og skønneste service. Købt den fineste halskæde som jeg får så mange komplimenter for. Kan på det allervarmeste anbefale alle at aflægge Haniel Jewlry et besøg.

Risposta di Haniel Jewelry
Har været inde og få lavet et for keeps…
Har været inde og få lavet et for keeps armbånd, med vedhæng, som jeg er meget glad for. Så mange smukke smykker og rigtig god service 😍

Har to For Keeps armbånd
Har to For Keeps armbånd. Så fine, god kvalitet og virkelig nemt at få påsat. Haniel er sød og professionel, og god til at guide.

Risposta di Haniel Jewelry
Høj kvalitet og den bedste service
Jeg kommer tilbage til Haniel igen og igen. Fordi hun lavet smukke klassiske smykker i høj kvalitet, som jeg aldrig tager af og fordi jeg altid føler mig meget velkommen! Seneste køb er et smykke som Haniel specialdesignede til mig og min personlige kærlighedshistorie og den har Haniel ramt, som jeg ønskede det. Jeg anbefaler alle at besøge Haniels smukke univers!

Yderst tilfreds tilbagevendende kunde
Kyndig vejledning af dygtige Haniel. Mine Haniel-smykker har jeg på hver eneste dag. Jeg er en yderst tilfreds tilbagevendende kunde

Risposta di Haniel Jewelry
Bedste service og smukkeste smykker ✨…
Bedste service og smukkeste smykker ✨ Alle fortjener et smykke fra Haniel Jewellery

Risposta di Haniel Jewelry
Fantastisk personlig service og unikke…
Fantastisk personlig service og unikke designs

KÆMPE ANBEFALING ♥️
KÆMPE ANBEFALING ♥️
Smukkeste smykker, og bedste service ♥️

Tak, Haniel, for at skabe magi i smykkeform! 💎✨
Jeg kan ikke sige nok gode ting om Haniel Jewelry! Jeg har købt flere smykker herfra, både de smukke "FOR KEEPS"-stykker og en helt fantastisk specialdesignet signaturring med mit logo og diamanter, som har en enorm betydning for mig.
Haniel formår at skabe smykker, der ikke bare er smukke og unikke, men også utrolig personlige. Hvert stykke føles som en lille skat, der fortæller sin egen historie. Processen med at få lavet min signaturring var en fornøjelse – Haniel forstod mine ønsker til perfektion og skabte noget, der overgik alle mine forventninger.
Jeg kan varmt anbefale Haniel Jewelry til alle, der leder efter noget særligt, hvad enten det er til dig selv eller som en betydningsfuld gave. Smykkerne er ikke bare til pynt; de bærer en dyb personlig værdi, som gør dem helt unikke.
Tak, Haniel, for at skabe magi i smykkeform! 💎✨

Risposta di Haniel Jewelry
Haniels design og personlighed er helt unik!
Haniel designede en ring for mig, der blev lavet af smykker som jeg har arvet fra min mor. 16 år skulle der åbenbart gå før jeg fandt Haniel og instinktivt vidste at det var hende der skulle designe denne ring. Hun har en helt fantastisk varme, omsorg og indlevelsesevne der gjorde at denne ring i dag er helt unik og speciel for mig. Hver dag når jeg ser på den fyldes jeg med stor taknemlighed og varme.

Risposta di Haniel Jewelry
Jeg har haft flere rigtig gode…
Jeg har haft flere rigtig gode oplevelser med Haniel, jeg har fået For Keeps armbånd med flere veninder og familie, og Haniel hjalp også med at redesigne en ring og gammelt guld til en ny ring med ny betydning.
Kæmpe anbefaling

Risposta di Haniel Jewelry
Findes holistiske smykker så er det her!
Det er ikke smykker! Det er en helt særlig stil som formår at passe til et virkelig bredt spektrum. Alt fra dullen (mig) til fodboldspilleren (min veninde). Vi er en gruppe på 5 veninder der alle har fået For Keeps armbånd inde i butikken (og lidt For Keeps ringe:)); nogle har vist også været der lidt flere gange inkl mig selv;) Vores børn, mødre, søstre og mænd har også været en tur forbi og få deres gaver på - der er lige det ekstra twist at (hvis man tror på sådan noget) så får man yderligere en energi med sig i selve det at blive “lænket” af indehaveren som gør det helt symbolsk og oplevelsesværdigt for hun har en energi der bare SMITTER. Der er så også så mange andre smukke ting, som jeg måske nok er i gang med at spare op til!
Det er et skønt koncept og noget ikke alle har;)

Risposta di Haniel Jewelry
Haniel har af flere omgange været min…
Haniel har af flere omgange været min faste smykke go-to butik
Jeg har guldkæde med guld coin i medium, som jeg har haft i omkring 6-7 år, den bliver brugt hverdag og er mit kæreste eje. Den skinner stadig som var den helt ny
Udover det har jeg øreringe og vedhæng også. Smukke smykker og altid super hyggeligt at være hos hende.

Risposta di Haniel Jewelry
Fantastisk service og smukkeste smykker
Jeg har fået lavet det fineste costumised smykke til min datter hos Haniel Jewelry.
En guldkæde med et symbolsk vedhæng i massiv guld dækket med de smukkeste diamanter.
Virkelig god oplevelse og service i butikken og overraskende gode priser.

Haniels smykker er 'for life'. Tidsløse og smukke
Haniel laver tidsløse og smukke smykker. Jeg er i flere år kommet i butikken og bliver altid mødt med varme, kompetence og godt humør. Hun er innovativ og pålidelig - min go-to juveler!

Risposta di Haniel Jewelry
Jeg har haft mit for Keeps armbånd i…
Jeg har haft mit for Keeps armbånd i snart 4 år og elsker det! Havde ærligt ikke troet at det ville holde så længe og for at fejre det, har jeg fået mig en smuk kædering også❤️ Elsker begge, og drømmer om flere smukke smykker fra den her fine og elegante forretning! Tak Haniel🫶🏼

Risposta di Haniel Jewelry
Haniel er simpelthen så dygtig
Haniel er simpelthen så dygtig, sød og imødekommende, og hendes smykker er helt fantastiske. Jeg har både fået custom designet flere ting, og er faldet for en masse ting inde i hendes flotte butik. Det er den bedste service og højeste kvalitet man kan ønske sig.

Bedste sted
Jeg har tit handlet noget så simpelt som kæder. stemningen er altid varm og imødekommende, hvilket er en af grundende til at jeg kommer igen og igen.

Risposta di Haniel Jewelry
Mega god service og virkeligt flotte…
Mega god service og virkeligt flotte smykker.
Jeg anbefaler helt klart, at give et "For Keepers" smykke fra Haniel Jewelry til en du elsker/holder af. Hele oplevelsen i sig selv er en gave, og med en så god kundeservice kommer jeg helt klart tilbage.
De varmeste anbefalinger herfra.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.