Haniel Jewelry Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har både købt Haniels egne design, og også fået lavet custom ting. Begge har været en fornøjelse, og jeg er mega glad for mine smykker! Haniel var skøn at arbejde med, og hun hjalp mig godt igenne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hos Haniel bliver man altid mødt med en varme og nærvær. Kundeservicen er i personlig, ærlig og utrolig imødekommende. Smykkerne er unikke og udvalgt med en tydelig sans for kvalitet og æstetik. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Besøger Haniel hver gang jeg er i København. Haniel’s smykkeunivers er helt unik. Elsker mine FOR KEEPS smykker og får altid den bedste betjening, hver gang. Både smykkerne og servicen er helt i top.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik et for keeps armbånd af min kæreste i fødselsdagsgave. Haniel er en virkelig karismatisk og sød kvinde, og man føler sig enormt velkommen i det øjeblik man træder ind i butikken. Derudover er hun... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Gioielliere
  3. Designer di gioielli

Scritti dall'azienda

Haniel Jewelry – Et unikt univers skabt med kærlighed til smykker og mennesker Velkommen til mit lille univers, hvor kvalitet og personlighed mødes i smykker, der fortæller historier. Hos Haniel Jewelry handler det ikke kun om smykker – det handler om at skabe noget, der betyder noget for dig. Når du træder ind i butikken, møder du en varm atmosfære og en personlig passion, som jeg har lagt i hvert eneste smykke. Jeg var den første i Danmark til at introducere For Keeps smykker tilbage i 2018 – armbånd og ringe, der svejses på direkte og bliver en del af dig. Ingen lås, ingen begrænsninger – kun et evigt minde, du altid bærer med dig. Det kan være for at markere en særlig begivenhed, ære et forhold eller bare fejre dig selv. Hos mig handler det om dig og din historie. Uanset om du vil have et speciallavet smykke, der er 100% unikt, eller du vil opleve magien ved et permanent smykke, er du i trygge hænder. Jeg arbejder primært med 14 og 18 karat guld og ædelsten som diamanter, rubiner, safirer og smaragder – materialer, der holder lige så længe som minderne, de repræsenterer. Mine kunder siger, at de altid føler sig set og værdsat, når de besøger butikken – det er det største kompliment, jeg kan få. For mig er det vigtigste, at du går herfra med noget, der ikke kun er smukt, men også fyldt med mening og kærlighed. Kom alene, eller tag din ven, din kæreste eller din familie med – vi skaber noget helt særligt sammen. Haniel Jewelry – fordi smykker er mere end pynt. De er minder, der varer for altid.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk oplevelse

Jeg har i dag haft fornøjelsen af Haniel i forbindelse med køb af det fine For Keeps armbånd, der svejses på som et varigt minde. I mit tilfælde til minde om min søn, som jeg mistede for 3 1/2 år siden.
Haniel er en fantastisk indlevende person, der tog sig tid, var utrolig sød og imødekommende.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det var en virkelig dejlig oplevelse.

30 aprile 2025

Kære Neel
Tusind tak for dine ord 🙏🏽
Jeg blev så rørt over din fortælling og den måde du åbnede op på ✨
Du er en kæmpe inspiration
Af hjertet tak ❤️

Unik oplevelse…

Jeg havde den absolut bedste oplevelse hos Haniel, og jeg kan kun advare om, at man bliver fængslet i det smukkeste smykke univers, når man træder ind ad døren. Haniel var den sødeste kvinde, som hjalp mig med at finde de helt rigtige smykker, som passede til lige den person jeg er. Jeg gik der fra med en ballchain, en forever halskæde med initial, et forever armbånd med en coin og en forever ring. Det føles helt naturligt, ikke at skulle tage sine smykker af og jeg har en helt unik følelse af, at de er en del af mig.

15 aprile 2025

Kæreste Vibe💞
Tak fordi du altid kommer forbi med det største hjerte og den smukkeste energi
Du kan få en grå dag til at føles lys bare ved at være dig
Du støtter ikke bare min butik ved at shoppe – du deler, skaber og spreder budskabet videre med så meget kærlighed
Du er en sand ambassadør for mit lille univers og har virkelig et hjerte af guld
Glæder mig allerede til næste gang vi ses 🫶✨

KÆMPE ANBEFALING HERFRA 🙌🤩

Kæreste Haniel du er fantastisk og dine smykker er unikke😍
Elsker min smukke kæde❤️er stolt af at bære dit design 🙌❤️
Vi ses snart igen😘🙏🏽

4 febbraio 2025

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak for denne vidunderlige anbefaling kæreste Stina ❤️ Glæder mig til vi mødes igen 🙏🏽

En lille perle

En lille perle, som rummer af så meget personlighed og fantastiske, smukke og unikke smykker 🫶🏻

9 gennaio 2025

Risposta di Haniel Jewelry

Tak for din fine anmeldelse kære Christine.
kh

Valutata 5 stelle su 5

Fik det fineste lille vedhæng i gave

Fik det fineste lille vedhæng i gave. Lille fin og delikat. Smykket er så fint og service var helt i top.
Jeg ville til enhver tid anbefale Haniel.

28 dicembre 2024

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak Krista for den fine anmeldelse🥰🙏🏽
kh

Valutata 5 stelle su 5

fantastisk service og lækkert produkt!

helt fantastisk service og produkt.
Min kæreste og jeg var inde i lørdags d 14/12-2024 på vores 2 års dag og fik lavet et for keeps armbånd hver.
Jeg fik lavet Link chain 14k rødguld armbånd og min kæreste fik lavet Dobbelt snoet 18k guld armbånd.
De var simpelthen så søde de 2 ansatte piger og hjalp min kæreste med at bestemme sig for hvilket armbånd det skulle være (det kan hun godt have lidt svært ved). så det var bare en fantastisk oplevelse all around.

og da jeg senere havde nogle spørgsmål i forhold til mit køb, så var Haniel hurtig på mail og med rigtig god service.
Jeg kan ikke andet end at anbefale det!
og det er helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage, håber de får nogle lidt tykkere/mere maskuline guld armbånd.
når de får det, så kommer jeg ikke til at gå med andet end Haniel jewelry!

14 dicembre 2024

Den bedste service

Den bedste service. Så sød og imødekommende. Hun tager sig tid til den enkelte kunde, selvom der er flere i butikken.
Den hyggeligste lille butik hvor der er plads til dig og dine ønske. KÆMPE anbefaling. <3

13 dicembre 2024

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak Henrik for den fineste anmeldelse🙏🏽

Super smukke smykker

Super smukke smykker, og en fantastisk kvinde Haniel som ejer butikken.Hun er i sig selv en juvel og med et kæmpe engagement, karisma og udstråling så får man lyst til at købe alt i butikken ...

9 dicembre 2024

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak kære Benedikte. Sikke en smuk anbefaling og du kan tro, jeg kunne mærke din varme og skønneste energi. Jeg er stolt og beæret over en feminist og et stærkt sind som dig, skal bære mit kvindetegn
Glæder mig til vi mødes igen🙏
kh Haniel

Yndlingssmykkebutik og -designer.

Haniel er den mest imødekommende indehaver. Jeg møder altid en smilende og venlig sjæl når jeg besøger butikken.
Jeg har smykker fra top til tå og de ser ud som de gjorde da jeg fik dem på.
Hvis du ønsker smukke smykker så køb hos Haniel!

7 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Haniel laver de smukkeste smykker og så…

Haniel laver de smukkeste smykker og så er hun også selv så sød. Det er altid en dejlig oplevelse at komme ind i hendes butik. Smykkernes kvalitet er fantastisk, har aldrig oplevet nogle problemer, og jeg har mine på dag og nat. En kæmpe anbefaling til både børn og voksne, samt kvinder og mænd.

10 novembre 2024

Tusind tak Olivia for den fine anmeldelse <3

Valutata 5 stelle su 5

Skønt minde skønne omgivelser!

Fik den fedeste oplevelse da min veninde og jeg skulle have for keeps armbånd hos Haniel.
Fra vi kom til vi gik var de smilende, imødekommen og SÅ søde i butikken!
Hele oplevelsen blev kun bedre af de smukkeste armbånd vi endte med at få, selvom det var svært at vælge mellem de mange fine slags kæder, så fandt vi et der passede os helt perfekt. Skønneste minde vi fik skabt i de hyggeligste rammer!

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak for de smukke ord <3 god energi smitter jo! Tak fordi I kom ind i min lille butik.

Kæmpe anbefaling herfra

De smukkeste smykker nogensinde. Har haft flere af mine i årevis. Tager dem aldrig af og de holder bare i kvaliteten! Kæmpe anbefaling herfra!

Tusind tak for den fine anbefaling <3

Valutata 5 stelle su 5

Spændende design og høj service

Altid i godt humør. Altid med høj grad af service og god til at spotte muligheder som passer til min hustru. Haniel skaber nærvær i de hyggeligste rammer, hun har skabt med sin fine butik på Gothersgade i København. Hendes unikke og spændende design kan jeg klart anbefale.

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak Jakob for den fine anmeldelse. Altid en fornøjelse og elsker at din kone elsker mine smykker :-)

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste sted i Danmark at få lavet…

Det bedste sted i Danmark at få lavet personlige smykker. Haniels For Keeps, er den smukkeste og mest unikke måde at værdsætte et tæt bånd. Og så er det altid en fornøjelse at besøge butikken. Jeg har 4 for Keeps nu og hver og en er virkelig betydningsfulde.

24 ottobre 2024

Risposta di Haniel Jewelry

Tusind tak for din smukke anmeldelse - elsker hver gang du kigger forbi med din evige gode energi og at du støtter min lille forretning <3

Valutata 5 stelle su 5

I couldn’t be happier with the…

I couldn’t be happier with the incredible experience I had working with Haniel Jewelry . She designed my engagement ring alongside my husband, creating a piece that is not only breathtakingly beautiful but also deeply personal and unique to us. Her talent and attention to detail are unmatched, and she perfectly captured the vision we had in mind.

She didn’t stop there—Haniel also crafted our wedding bands, which complement my engagement ring flawlessly. These rings are more than just jewelry; they are symbols of our love, designed with care and precision. Throughout the entire process, she was professional, thoughtful, and truly passionate about ensuring everything was perfect.

If you’re looking for someone to create meaningful, one-of-a-kind pieces that you’ll cherish forever, I wholeheartedly recommend Haniel Jewelry. Thank you for bringing our dream rings to life!

Samatha Kanjee BENSABATH

Risposta di Haniel Jewelry

Thank you se much for your review Samatha <3 I am deeply touched by your description and I just loved the process and so happy that you chose me to design your rings that represents your love and marriage.

Love

Valutata 5 stelle su 5

Custom charm - delighted!

We stopped in to Haniel's shop and admired the many beautiful pieces in the cases. We were looking for a piece that would be "typical" or evocative of Denmark as we were visiting as tourists. We didn't see anything of the sort but we were so impressed with the style and quality of the many custom pieces. We strategized with Haniel and we decided on a mini Lego piece. She was so enthusiastic and was determined to bring our vision into reality. We are thrilled with the result. Haniel is thoughtful and communicated regularly throughout the order and manufacturing process.

3 settembre 2024

Risposta di Haniel Jewelry

Thank you so much for trusting me with your customized lego charm as an add on to all of your memories from your trips <3

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più