Jag tycker det är väldigt bra att man kan börja med att skriva ner vad man söker för. Och att man får svar först i skrift. Väldigt bra att kunna gå tillbaka till, och läsa vad vi har sagt. Om man sku... Leggi di più
Monica och Gunnel på hälsa hemmas BVC är proffsiga och ger ett underbart bemötande! Det känns också perfekt att få hembesök när man har liten bebis. Slippa sitta i väntrum med sin lilla med tanke på v... Leggi di più
Jag känner mig trygg och i goda händer, alla sköterskor och läkare har full kontroll. Dom återkommer hela tiden i appen och frågar mig hur det går. Jag har fått hjälp med recept och odling super sn... Leggi di più
- Centro medico
- Centro di assistenza sanitaria pediatrica
- Servizio di assistenza sanitaria domiciliare
- Servizi medici locali
- Studio medico
- Centro medico pubblico
Scritti dall'azienda
Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/
Ekenleden 15A, 428 36, Göteborg, Svezia
- 010-164 68 00
- epost@halsahemma.se
- halsahemma.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jättetrevlig kille som kom på hembesöl…
Jättetrevlig kille som kom på hembesöl för kontroll med blodprovstagning. Mycket seriös och kunnig!
Lita inte på bra omdömmen här!
Fick ryggskott,skriver i chatten om problemet,väljer att prata via samtal. Väntetid 45 min - 2 timmar står det. 3 timmar efter skriver någon i chatten och säger att de ringer upp 17.30 om det går bra. Det går bra säger jag. 17.30 ringer dem upp och frågar om det jag redan har skrivit i chatten och säger att en sjuksöterska kommer att ta hand om mitt ärede immorgon! Men vad ska jag göra nu ? - frågar jag, jag ligger i 5 timmar nu utan att kunna röra på mig i stort sett, så ont gör det. Jag kan inte ge råd, jag är inte läkare - får jag ett svar. Dagen efter skriver jag i chatten vid 10 tiden eftersom ingen hör av sig. Då kommer det ett svar - sök upp en fysioterapeut för bedömning och hör av dig sedan. Jag frågar om jag kan få muskelaslappnande medicin som jag redan har haft förut, skriver namn på medicin. Svaret i chatten - skriv namn på medicin, vad använder du den för, vem har skirivit ut den? Men för f@@n! Jag byter över till KRY, och inom en timme får jag ett video samtal med fysioterapeut som säger vad som har hänt med mig, varför och skickar övningar! Bokar tiden för att förnya recept med KRY och dagen efter har jag recept liggande på apotek.
Jag förstår inte verkligen vart dessa 900 bra omdömmen kommer ifrån. Detta var det värsta servicen och bemötande som jag har haft
Toppen att de kan komma hem till en och…
Toppen att de kan komma hem till en och jättetrevlig sköterska
Sämsta vårdcentralen någonsin
Sämsta vårdcentralen någonsin!
Kränkande behandling, nedvärderande ton och ingen har koll på någonting. Man får skriva med olika personer varje gång och ingen blir då insatt i ärendet. Provat byta läkare inom samma vårdcentral men det blev inte bättre.
Vad ni än gör, håll er borta från den här vårdcentralen!
Anmälan bör göras för det här är under all kritik.
Tack för allt.
Världens bästa BVC 🩷
 När vård blir vardagsglädje
Allting funkar alldeles bara perfekt
Bästa vårdcentralen!
Bästa vårdcentralen!! Snabba svar, kommer hem till en för prover. Allt fungerar så smidigt och alla är så trevliga om man känner verkligen omtanke. Rekommenderar verkligen. Efter många år i ”vanlig” vårdcentral är jag glad att jag bytte över till Hälsa hemma. Trots att kliniken ligger längre bort från hemmet känns det ändå närmare för dom gör hembesök.
Jag känner mig trygg och i goda händer
Jag känner mig trygg och i goda händer, alla sköterskor och läkare har full kontroll. Dom återkommer hela tiden i appen och frågar mig hur det går. Jag har fått hjälp med recept och odling super snabbt.
Just nu håller jag på med att kolla blodtrycket genom en mätare som är uppkopplad mot deras app.
Alla är väldigt gulliga och super snälla.
Fantastiskt!
Sämsta vårdcentralen
Oacceptabelt långa svarstider i chatten, ofta inte samma dag! Opersonliga standardsvar, samma svar upprepas utan hjälp, fastställer ingen diagnos för bevärliga hudförändringar ej heller någon verksam behandling förutom Canoderm som förvärrade. Oroliga 2 månader med besvär, ingen läkarkontakt, inga hembesök vid akuta besvär, ambulanser kommit hem till mig, trevlig akutpersonal som inte förstår vad Hälsa hemma håller på med.
Borde anmälas för falsk marknadsföring men väljer IVO-anmälan. Oerhört oförskämd verksamhetschef. Sämsta vårdcentralen under mina 57 år långa sjukdomshistoria.
Alltid smidigt med hembesök.
Excellent service
Quick and easy service, helpful staff and Doctors
Oseriösa!
Var listad här i cirka 3 veckor. Absolut det sämsta och mest oseriösa sk vårdcentral jag varit med om. När jag kontakta dom flera gånger så blev man bara skickad runt, man kunde sitta i chatten hela förmiddagen utan att få hjälp. Att få ett recept utskrivet var väldigt svårt, skrev till dom tidigt på morgonen en fredag och dom stängde utan att respondera. Det stod i timmar innan att dom jobbade med mitt ärende. På måndagen samma sak. Jag fick kontakta annan nät läkare som hjälpte mig inom 15 minuter. Jag blev lurad av alla positiv omdömen men dom måste var falska!!
Tack så jättemycket för kanon bra…
Tack så jättemycket för kanon bra arbete.
Duktiga proffsiga och Trevliga personal.
Rekommenderar starkt.
Bästa vården när de kommer hem för att…
Bästa vården när de kommer hem för att ta prover och undersöka en. Slippa sitta bland sjuka och vänta timtals på försenade läkare. Toppenservice även med förnyelse av recept.
Man förstod precis vilket behov min man…
Man förstod precis vilket behov min man hade och åtgärdade det.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.