Jag tycker det är väldigt bra att man kan börja med att skriva ner vad man söker för. Och att man får svar först i skrift. Väldigt bra att kunna gå tillbaka till, och läsa vad vi har sagt. Om man sku... Leggi di più
Monica och Gunnel på hälsa hemmas BVC är proffsiga och ger ett underbart bemötande! Det känns också perfekt att få hembesök när man har liten bebis. Slippa sitta i väntrum med sin lilla med tanke på v... Leggi di più
Jag känner mig trygg och i goda händer, alla sköterskor och läkare har full kontroll. Dom återkommer hela tiden i appen och frågar mig hur det går. Jag har fått hjälp med recept och odling super sn... Leggi di più
Bästa vårdcentralen!! Snabba svar, kommer hem till en för prover. Allt fungerar så smidigt och alla är så trevliga om man känner verkligen omtanke. Rekommenderar verkligen. Efter många år i ”vanlig” v... Leggi di più
- Centro medico
- Centro di assistenza sanitaria pediatrica
- Servizio di assistenza sanitaria domiciliare
- Servizi medici locali
- Studio medico
- Centro medico pubblico
Scritti dall'azienda
Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/
Ekenleden 15A, 428 36, Göteborg, Svezia
- 010-164 68 00
- epost@halsahemma.se
- halsahemma.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Opersonlig oseriös vård besök Hälsa Hemmas…
Mycket missnöjd med Hälsa Hemmas bemötande.
Jag fick vänta nästan 4 dagar på svar, trots att jag tydligt beskrev ett återkommande problem som pågått i flera år. När svar väl kom var det uppenbart slentrianmässigt och kändes som ett standardsvar, utan att ta hänsyn till det jag faktiskt skrev.
Rådet var att prova samma behandling jag redan gjort flera gånger tidigare, och uppföljningen bestod i att "höra av sig om en månad". Det visar på bristande engagemang, dålig lyhördhet och låg medicinsk ambition.
Förväntar mig betydligt bättre återkoppling, snabbare handläggning och en mer seriös indi ell bedömning från en vårdgivare.
Lång svarstid, opersonligt bemötande och inga nya lösningar trots ett långvarigt problem. Känns inte seriöst eller tryggt som vårdgivare. Dags att byta vårdcentral.
Alltid bra service.
Rekommenderas inte längre
Jag brukade älska den här vårdcentralen. Konceptet är strålande och det funkade väldigt bra de första åren….. Men nånting har hänt
Väntetiderna i appen är katastrofalt långa -helt oacceptabelt, Kan ta flera dagar att få kontakt med en Läkare eller sjuksköterska
Och varför heter de fortfarande Hälsa Hemma När vården bedrivs på vårdcentralen i Kållered??
Alla tider för hembesök är alltid slut numera, men de hälsar en välkommen till vårdcentralen i Kållered
Det kanske funkar om man har bil eller bor i närheten men det känns helt orimligt att sitta i 1 timme och 15 minuter (enkel väg) på buss och tåg för att lämna ett prov på sin vårdcentral???
Jag är djupt missnöjd med den vård och…
Jag är djupt missnöjd med den vård och det bemötande jag har fått. Bristerna har varit så allvarliga att jag helt saknar förtroende för verksamheten och anser att vårdcentralen inte lever upp till sitt ansvar gentemot patienterna.
Alltid lika trevliga och hjälpsamma!!
Hälsa hemma vårdcentral är som att ha…
Hälsa hemma vårdcentral är som att ha en egen husläkare och vårdpersonal som vill se dig som person i all din helhet inte bara vara en i mängden, vilket känns tryggt.
Imponerande bemötande och snabb hjälp
Jag har inte varit i kontakt med den här vårdcentralen särskilt länge, men hittills är jag riktigt imponerad. Jag fick en snabb tid, och personalen lyssnar verkligen, tar sig tid och är både hjälpsamma och professionella. Känns tryggt att vända sig hit och jag är väldigt nöjd så här långt. ✨
Fick min nya läkare idag Christoffer.
Han är verkligen en bra lyssnare, berättar om nya mediciner på ett proffsigt sätt och framför allt var han lugn och kändes trygg i sin roll som läkare. Rekommenderar verkligen Hälsa Hemma i Malmö. Vill även ge övrig personal en stor eloge! Tack för att i finns 😊🌸
Den bästa vårdcentralen!
Jag har varit på flera vårdcentraler med väldigt dåligt bemötande och ointresse av olika läkare. Men den här ger jag högsta beröm.
Även att läkare och sköterska gör hembesök om man vill det är jättebra.
Läkaren gav mig nästan en hel timme vid…
Läkaren gav mig nästan en hel timme vid besöket på vc. Fanns ingen stress. Han tänkte och funderade och analyserade och ställde många frågor. Kändes som att han verkligen tog mina symtom på allvar och ville göra en ordentlig utredning.
Snabbt och smidigt.
Chattade med dem igår. Fick snabbt svar. De kom redan idag. Väldigt smidigt.
Verkligen bra
Verkligen bra. Tackar för blixtsnabbt återkoppling. Bästa vårdcentralen/app
Underbara sköterskor som kommer och tar…
Underbara sköterskor som kommer och tar årskontroll ❤️
Alltid lika 😄 nöjd kan bara…
Alltid lika 😄 nöjd kan bara rekommendera alla som behöver en mycket bra vårdcentral.mvh peter jaritz
Supersmidigt hembesök
supersmidigt hembesök, tog 15 min av min arbetsdag istället för 1-2h om jag skulle behöva åka till en vårdcentral och vänta på min tid.
Lätt att komma i kontakt med
Lätt att komma i kontakt med, perfekt att dom kommer hem. Bra och trevlig personal
Andra gången jag kontaktade dem och…
Andra gången jag kontaktade dem och inte heller nu fick jag någon hjälp. Efter en vecka fick jag frågan om jag tar några mediciner. Sen inget mer på flera dagar igen trots att jag efter att ha googlat mina besvär får läsa att jag genast ska söka vård. De verkar enbart vara ute efter att avsluta sina ärenden så fort som möjligt så de kan kassera in pengar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.