Dettagli dell'azienda

1. Salone da parrucchiere

Scritti dall'azienda

Hair Design har siden 1969 haft til huse i lokalerne på Vesterbro 13, vi har fokus på aktuelle mode og nyeste produkter. Hair Design Odense bygger på gode traditioner sunde produkter og et professionelt team af stylister. Vi er medlem af dofk - Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Ekspert

Jeg har efterhånden været her flere gange, og jeg går seriøst aldrig derfra skuffet. Han lytter, rådgiver ærligt og rammer altid præcis den stil, jeg ønsker – også selv når jeg ikke selv kan forklare det ordentligt.

Stemningen er afslappet, professionel og hyggelig, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Klipningen er altid skarp, holder formen længe og ser bare godt ud.

Hvis du vil have en frisør, der faktisk kan sit håndværk og går op i detaljerne, så er det her stedet. Kan kun anbefales!

13 febbraio 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Lotte. Jeg blev mødt af venlig og professionel service, og hun lyttede til mine ønsker. Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet, og jeg gik derfra meget tilfreds. ☺️

14 gennaio 2026

Bedste frisør i Odense

Altid en fantastisk oplevelse hos Lotte. Jeg har fuld tillid til hendes faglige kunnen og glæder mig hver gang til både en god snak og ren forkælelse i frisørstolen. De varmeste anbefalinger herfra – hendes mangeårige, loyale kundekreds taler for sig selv.

14 gennaio 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Altid super professionel betjening, og en afslappet stemning fra det øjeblik, man træder ind ad døren hos Lotte.

Der blev taget god tid, og man føler sig virkelig velkommen.

Det er tydeligt, at Lotte går op i både håndværk og kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale salonen, hvor jeg fremover vil være fast kunde.

Tak for en god klipning! ✂️😊

8 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Min datter skulle havde lavet lyse…

Min datter skulle havde lavet lyse reflekser for første gang og Charlotte ramte det ønskede resultat til perfektion. Min datter havde en super god oplevelse. Selv en uge efter er resultatet super flot.

Kun gode anbefalinger her.

8 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Havde en rigtig dårlig oplevelse ved…

Havde en rigtig dårlig oplevelse ved Lotte igår, d. 06.01.2026 kl. 9.00, i anledning af, at der skulle have været lagt flere striber tykke striber i venstre side, da striberne er tykkere i højre side. (farvet d. 16.12.2025)

Eftersom jeg slet ikke havde set håret bagfra, holdte hun et spejl op og der er ca. 8 cm af håret, hvor der slet ikke er lagt striber ind i håret, dvs. det er udgroet hår.

Under denne ufarvede udgroning, ligger der så en klump farvning af lyst, der tydeligvist ikke er faded ud fra toppen og derved naturligvis står i kontrast til den del der ikke blev farvet.

Lotte blev ved at sige at det var min hvirvel (der ikke er udtalt), fremfor at erkende, det reelt er en ufarvet udgroning.

Fik nogle af pengene tilbage & blev bedt om at finde en anden frisør, der ville rette de fejl hun ikke ville vedkende sig.

Hun & teknikeren var angiveligt nervøs for at ødelægge mit hår, til trods for jeg kun har farvet mit hår 2 gange efter ca. 10 år helt uden farvning af håret. Samt jeg gerne ville have skrevet under på, at det var på eget ansvar.

For mange år tilbage, farvede Lotte mit hår hvor hun ikke pakkede totterne ind og lagde totterne bagud (horizontalt) - hvorfor jeg under farvningen gjorde hende opmærksom på, at håret ville blive plettet med horizontale striber/pletter, da min mor engang havde gjort det samme.

Fik farvet håret om uden problemer.

Dét der kendetegner en god frisør er, at de retter eventuelle fejl.

Hun påstod at jeg aldrig ville være tilfreds, hvilket ikke passer, belysningen i salonen er ikke besynderligt god & det er derved nemmere at se det resultatet i naturligt belysning.

Jeg havde haft Lotte som frisør siden jeg var ca. 19, jeg er nu 40.

P. S.: Jeg kan ikke vælge datoen 06.01.2026, hvorfor der istedet står d. 07.01.2026

7 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Den værste klipning jeg har oplevet

16 febbraio 2023
Logo di Hair Design Odense

Risposta di Hair Design Odense

Hej Ulla, jeg er rigtig ærgerlig over du har haft en træls oplevelse. Men det er ikke ved os du er blevet klippet.

Salonen var ferielukket, i uge 7 altså den 16. februar hvor du oplyser du var i salonen, vi har ikke i perioden før eller efter haft en kunde med dit oplyste navn. Ligeledes har vi anmodet om dine kontaktoplysninger således vi kunne finde dig i vores system - den henvendelse har du ikke reageret på.

Mvh,
Danny
Hair Design

6stjerner hvis man kunne🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg og mine lange genstridige krøller har været kunde hos Lotte i snart 10år og selvom jeg ikke længere bor i byen så kører jeg stadig glædeligt efter en tid.
Lotte er perfektionist til fingerspidserne og tager sig altid god tid til at forklare hvad hun gør og anbefaler. Derudover har Lotte en super menneskelig tilgang til sine kunder og der er altid godt humør i salonen. Mine krøller får ALTID komplimenter når Lotte har haft fingrene i dem!

17 gennaio 2023

Perfektion

Jeg har været kunde hos Lotte/Hairdesign i ca 13 år nu og det bliver jeg ved med - for jeg er altid rigtig glad og tilfreds med resultatet. Alt fra klip, reflekser/baby highlights m.m.
God behandling, Professionalisme og Ægte Interesse, er at finde ved Lotte hos Hairdesign!

12 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Øv øv øv en trist oplevelse

Øv øv øv en trist oplevelse. Jeg gik derfra med orange/gult hår i toppen, fordi farven var skyllet ud al for tidligt. Jeg henvender mig derfor til min gamle frisør, som fortæller mig det ligner sjusk - ikke kun pga farven, men også fordi farven har været løbet og der er helligdage.

17 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Den bedste salon i Odense.

Man glemmer nogle gange at skrive anmeldelser når man bare er godt tilfreds og stamkunde et sted. Jeg er kommet i Hair design de sidste 20 år. Har prøvet andre steder fordi der lige skulle ske noget andet, men vender altid tilbage til Lotte i Hair design. Det er den bedste salon i Odense og det er både på grund af det super gode håndværk, personlighed og pris. Det er en ærlig salon hvor man føler sig tryg og ikke skal være bange for der bliver brugt "frisørtricks" der gør du skal aflægge besøg mere end hvad nødvendigt er. Elsker at komme i stolen hos Lotte.

26 aprile 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più